BREAKING: ONGEKENDE TERREUR AIVD IN GRONINGEN OM DE WAARHEID TE ONDERDRUKKEN OVER HET GASWINNINGS-DRAMA

75 JARIGE PAADENHOUDER UIT GRONINGEN (FOTO) KRIJGT DOCUMENTEN BOVEN TAFEL WAARUIT BLIJKT DAT NAAST DE NAM OOK DE STAAT VOLLEDIG AANSPRAKELIJK IS VOOR DE SCHADE VAN MILJARDEN AAN DE HUIZEN IN GRONINGEN * ALS REACTIE WORDT DE PAARDENHOUDER TOTAAL GETERRORISEERD EN GEINTIMIDEERD DOOR DE AIVD EN HET KH * RTVNOORD IS TOT NU TOE DE ENIGE DIE HIEROVER DURFT TE BERICHTEN * HOE VER KAN EEN OVERHEID GAAN IN HET TERRORISEREN EN VERNIETIGEN VAN DE EIGEN BEVOLKING?

GRONINGEN OP DE RAND VAN REVOLUTIE EN BURGEROORLOG NU DE AARDBEVINGS-HEL WEER IS BEGONNEN EN ONGEKEND BEDROG EN INTIMIDATIES VAN DE DEMMINK-RUTTE-PEDO-STAAT AAN HET LICHT KOMEN

[wp_ad_camp_1]

In your face: Uit de documenten uit 1963 blijkt dat de rol van de Nederlandse Staat in de gaswinning mogelijk veel groter is dan tot nu toe werd aangenomen. Uit het schrijven valt te herleiden dat de overheid (financieel) net zo aansprakelijk is voor de aardbevingsschade als de NAM. Hier meer achtergronden. Op 1 februari verscheen op de site van RTVNoord een vreselijk verhaal over terreur van de staat tegen de man die de betreffende documenten boven tafel heeft gekregen en ook naar buiten bracht, de 75-jarige paardenhouder Sijbrand Nijhoff. Dit zegt boerenprotest-aanvoerder Ate Kuipers hierover: Het is zo dat Sijbrand Nijhoff een weekend lang gegijzeld werd op zijn boerderij. Dat is zo’n enormie intimidatie van deze Groninger akkerbouwer geweest, dat je stapjes terugdoet. Je gaat ook denken aan je familie, aan je gezondheid en ook natuurlijk aan je bezit. Als je zo bedreigd wordt, ben je bang om alles te verliezen. Via paniekerige media-spins zijn de intimidaties later weer (deels) ontkend en verzacht. Nu Groningen opnieuw wordt geconfronteerd met aardbevingen die nog meer olie gooien op het vuur van de haat tegen de Haagse pedofielen die het werkelijk geen ene reet interesseert wat er gebeurt in Groningen en met het bekend worden van de inzet van de AIVD tegen een bejaarde boer lijkt het onvermijdelijk dat Groningen in opstand komt. Voor de PP-elite geldt dat naleving van de contracten uit 1963 tot een ongenblikkelijk faillissement zou leiden van Nederland.

3 Replies to “BREAKING: ONGEKENDE TERREUR AIVD IN GRONINGEN OM DE WAARHEID TE ONDERDRUKKEN OVER HET GASWINNINGS-DRAMA”

 1. Deze geheime overeenkomst uit de hoge hoed riekt naar Bernhard/Oranje psychopaten bestuur:

  De baten vér bovengemiddeld voor Oranje, de kosten (zo mogelijk totaal) voor de belastingbetaler.

  Altijd genoeg devianten/karakteropaten te vinden die daar voor wat smeer van de kandeleer hun medewerking aan willen verlenen.

  Psychopaths dream of a world in which their simple and radical way of experiencing and perceiving reality [i.e. lying, cheating, destroying, using others, etc] would dominate, where they would, of course, be assured safety and prosperity.

  —————-
  Geheime overeenkomst uit 1963: Staat is net zo aansprakelijk als NAM.
  —————-

 2. Het gaat hier dan nog maar om schade aan onroerend goed, bij overigens lieden die pas in actie komen als HENZELF wat wordt aangedaan.

  Anne Frank merkte het al op: Nederlanders beginnen pas te piepen, zodra het HUN EIGEN huid begint te raken.

  Er liggen veel oudere claims over fnuikender zaken van de psychopathocratie onder dekmantel van vrije verkiezingen voor ‘gullible fools’, maar zoals Bernhard al opmerkte:

  “De Oranjes betalen nooit” (evenals schurkenbende MS13 als die de staatsmacht zouden weten over te nemen, maar die zijn daar te lomp en opvallend voor).

  Rokende puinhopen……mensen!

 3. Oscar van den Bogaard zegt zoon van Bernhard te zijn. Weet niet of dat klopt, wat wel klopt is dat deze jongen op 11 jarige leeftijd bij Bernhard is geweest volgens artikel -lees hoe Bernhard naar hem keek- en later of direct homo is geworden. Het kan nu steeds zekerder gesteld worden: Bernhard was ook een pedo, die praktijken zijn immers normaal voor de jewsuits.

  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/09/dit-is-een-trauma-snap-je-dat-ik-verwerk-een-trauma-a1591727

Geef een reactie