BREAKING: ‘ONMOGELIJKE’ ROMY-DADER WORDT DRIE MAANDEN GEMARTELD DOOR DE PEDO-PSYCHO’S VAN DE DEMMINK-GOELAG

BESTAAT DE 14-JARIGE VERKRACHTER EN MOORDENAAR WEL ECHT? * NOG NOOIT IN DE GESCHIEDENIS HEEFT EEN JONGEN VAN 14 EEN MEISJE VAN 14 SEKSUEEL MISBRUIKT EN DAARNA VERMOORD * LOGISCG DAT WE NIET MOGEN WETEN HOE DAT ZOU ZIJN GEBEURD * DE PATSY-DADER WORDT NU DRIE MAANDEN CHEMISCH EN PSYCHIATRISCH ‘GEPREPAREERD’ * O WAT ZULLEN JORIS DEMMINK EN ZIJN VRIENDEN EEN GOEDE TIJD HEBBEN!

[wp_ad_camp_1]

De 14-jarige jongen uit Ede die verdacht wordt van seksueel misbruik en het om het leven brengen van Romy uit Hoevelaken, wordt psychisch onderzocht. Ook blijft hij negentig dagen langer vastzitten. De raadkamer van de rechtbank Midden-Nederland heeft hier donderdag een besluit over genomen. De rechtbank vindt dat het nodig is dat de minderjarige verdachte onderzocht wordt door een psycholoog en een psychiater. Hij zal de komende periode in een instelling geobserveerd worden. De jongen heeft beide feiten, het ombrengen en seksueel misbruik, bekend. De jongen en Romy kenden elkaar van school. Romy werd op 2 juni dood gevonden in een sloot in Achterveld. Het meisje is dinsdag in Hoevelaken begraven.

6 Replies to “BREAKING: ‘ONMOGELIJKE’ ROMY-DADER WORDT DRIE MAANDEN GEMARTELD DOOR DE PEDO-PSYCHO’S VAN DE DEMMINK-GOELAG”

  1. Kan tevens zijn dat je vanaf een wisselende locatie inlogt. Blijft dan alsnog verdoemd lastig om zonder als schizo over te komen vooralsnog te bepalen met wie of wat je van gedachten probeert kort of uit te sluiten…

 1. “NOG NOOIT IN DE GESCHIEDENIS…”

  Grote woorden waar geen seconde onderzoek aan vooraf is gegaan.

  10 seconden googlen en ik kom al op https://en.wikipedia.org/wiki/Josh_Phillips_(murderer)

  En hoewel het niet zeker is of daar een sexueel aspect aan zat, leverde iets verder doorzoeken het volgende op:

  https://krazykillers.wordpress.com/2012/12/17/creepy-comparisons-and-contradictions-in-killer-kids/ en scroll dan door naar puntje 4 (Killer Kids – Sexual Murders)

  1. Te complex/lollig om binnen 2 accounts van een en dezelfde persoon blijkbaar nog enige samenhangende relevantie te ‘moeten’ overbrengen…of zoiets? Leg eens uit?

 2. “Justitie verdenkt een 61-jarige man uit Brunssum van het verkrachten van een 11-jarig meisje. De zaak kwam aan het licht toen het slachtoffertje zich in het ziekenhuis meldde voor een abortus. Dit gebeurde vorig jaar. Het Openbaar Ministerie (OM) hield de verkrachting en de arrestatie van de man uit Brunssum stil uit eerbied voor het slachtoffertje. De dader zou een vriend van de vader van het meisje zijn. Hij heeft haar vermoedelijk bedwelmd en vervolgens verkracht. Het meisje raakte daardoor zwanger. Na zestien weken meldde ze zich in het ziekenhuis voor een abortus. Het ziekenhuis heeft de verdachte zaak bij Veilig Thuis gemeld en die schakelde justitie in. Dit leidde tot de arrestatie van de man.” BRON

Geef een reactie