BREAKING: ONZE KONING IS BEZIG ERWIN LENSINK TE VERMOORDEN – VLAK VOOR ZIJN KERSTTOESPRAAK

EXTRA: NU DE HILLARY-MAFIA TRUMP NIET WEG KAN KRIJGEN VIA MANIPULATIES, INTIMIDATIES EN TERREUR MAAKT DE PRESIDENT-ELECT ZICH OP VOOR EEN MOORDAANSLAG

Ik heb maandenlang om tactische redenen niets meer over de toestand waarin Erwin Lensink verkeerd, geschreven. Wel of niet publiceren wordt in steeds meer gevallen een dilemma. Een afweging. Wat zullen ‘ze’ gaan doen als ik publiceer. Wat zal er gebeuren als ik niet publiceer. Angst om de waarheid op te schrijven. Precies zoals de verkapte Schurkenstaat der Nederlanden het hebben wil. Schrijven over Erwin is nog steeds niet handig want elke waarheid op deze en andere website’s wordt uiteindelijk zeer zwaar bestraft! Nog meer straf voor Erwin Lensink, nog meer tucht voor Nico van den Ham. LEES VERDER BIJ NICO VAN DEN HAM

5 Replies to “BREAKING: ONZE KONING IS BEZIG ERWIN LENSINK TE VERMOORDEN – VLAK VOOR ZIJN KERSTTOESPRAAK”

 1. “”Ik heb maandenlang om tactische redenen niets meer over de toestand waarin Erwin Lensink verkeerd, geschreven.””””

  Bedoeld dat van de Ham geen wenselijke opname maakte in Lensink zijn opvanghuis ……..

  Overigens ook een afknapper met heer vd Ham, komt al jaren op rechtbanken en weet deels aardig hoe rechtszaken moeten aangepakt worden. En ondertussen gewoon zijn zwerfvriendin met lege handen naar de rechtbank gaan ………..wetend dat de rechtbank hier totaal niks mee kan.
  Een normaal mens gaat graven in het verleden en zoekt eerst zoveel mogelijk papieren bij elkaar zoals loonstroken/ contracten en dergelijke.

  Nee hoor we gaan met lege handjes naar de rechtbank toe, en vernaggellen tijd van vele. En de zwerf vriendin denkt dan vervolgens ook nog dat de rechter wel effe voor haar het verhaal wil uitzoeken ……….pffffffffff

  En dan vervolgens 1 miljoen eisen ……………. zal wel in navolging geweest zijn van de achterlijke Micha claims.

  Dus de twee zwerfers hebben beide nog geen hersencel voor daadkrachtig een zaak voeren. Kinderen van 15 jaar snappen zelfs dat je met papiertjes moet aankomen draven.

 2. Wat zegt trouwens de familie van onstabiele Erwin.

  In Noord-Korea zitten die er vaak achter als je wat van de onnavolgbare “grote leider” zegt.

 3. De slechtheid van het gepeupel moet je ook niet vergeten. Wie zonder zonden is werpe de eerste steen…..

  Dus denken ze dat het verstandig is ‘pure evil’ de leiding dan maar te geven. Dan komen zij er zelf ook wel mee weg.
  Echter het verschil tussen nu en dan (al dan niet met tegenzin en berouw achteraf) een beetje slecht en………ijsbloedig, 100% narcistisch psychopathisch ‘PURE evil’ (GEEN opspelend geweten, geen berouw achteraf, maar VOLKOMEN onverstoord, met de typische mechanische energie van de morele debiel, dóór blijven hakken) is groter dan een alpendal en zal het gepeupel zuur gaan opbreken, zo valt helaas te voorzien.

 4. Waarom Nederland nu en masse de (normaliter volgens de wet) ambteloze én met een (aanzienlijk dringender benodigd dan die van het voormalige Oostenrijkse keizersgeslacht) ‘Berufsverbot’ conform het naoorlogse zuiveringsbesluit m.n. van toepassing op hen die in hun hoogste ambt walgelijk de eigen eed op de grondwet hebben gebroken en aldus VOORZIENBAAR voor Nederland gruwelijk uitpakkend hoogverraad hebben gepleegd, kleinzoon van een ruggestekende, overspelige, hoogverraderlijke, fundamenteel liegende, stelende, moordende, deserterende, voor geen rede vatbare, boven de wet staande ‘pure evil’ SS psychopaat in een gepantserde gouden koets wil laten rondkarren, onderhuids/onder ‘a cool mask of sanity’ “huilend krankzinnig” kraaiend dat ie de soevereine (!) koning is en aldus met ijskoud cynisch misbruik van staatsmacht mag en kan vermoorden en laten wegrotten wie hij wil???

  Het gepeupel moet massaal gek gemanipuleerd, gebiologeerd en ge-idoliseerd zijn of zoiets……wat ook in de lijn der verwachting ligt gezien typisch de MO van zodanig DIEP GESTOORDEN.

 5. Hier nog zoiets..: HOOGMOEDIGE KIKES ZIJN BEZIG OM HUN BLOEDGEILE MASKERADES ONDOORZICHTIG PSYCHOTISCH TE VERMOORDEN? – VLAK VOOR EEN ONVERMIJDELIJKE & UNIVERSELE VAL!; “All one need do in putting this into its proper context is to imagine a Palestinian, Iraqi, Syrian, or Lebanese assassin gunning down one of Israel’s ambassadors for any one of the hundreds of massacres perpetrated by the Jewish state and the wall of screeching that would erupt if an article justifying it were to appear in a newspaper such as the NY Daily News such as this one written by this ‘proud jew’.” SOURCE

Geef een reactie