BREAKING: OOK MICHA’S ADVOCAAT KRIJGT VAN NRC GEEN REACTIE OP ‘HAENEN-GATE’

LEES HIER DE BRIEF brief NRC DIE MICHA’S ADVOCAAT SCHREEF AAN NRC HANDELSBLAD * DAT HERMAN BOLHAAR DE ZWAGER IS VAN MARCEL HAENEN STAAT NU WEL VAST * NRC WIL HET LATEN AANKOMEN OP EEN PROCEDURE EN REKENT BLIJKBAAR OP CORRUPTE RECHTERS * EERST ZULLEN WE HAENEN OPROEPEN ALS VOORLOPIGE GETUIGE OM ONDER EDE TE VERKLAREN

EXTRA: VAN HERMAN BOLHAAR MOCHTEN WE VOOR DE DEADLINE GEEN REACTIE ONTVANGEN. LEES HIER brief Bolhaar DE BRIEF AAN HET OM

[wp_ad_camp_1]

Van: Jens van den Brink
Onderwerp: NRC/Kat
Datum: 13 januari 2016 18:20:31 CET
Aan: “’thijs.stapel@vvadvocaten.nl'”

Geachte heer Stapel,

De hoofdredactie van NRC Handelsblad verzocht mij namens haar te reageren op uw brief van 15 december 2015.

NRC ziet in uw schrijven geen reden tot het nemen van maatregelen.

Vriendelijke groet,

Jens van den Brink
Advocaat / Attorney-at-law
Kennedy Van der Laan
Haarlemmerweg 333, 1051 LH Amsterdam
P.O. Box 58188, 1040 HD Amsterdam, The Netherlands
T. +31205506843
F. +31205506943
E. Jens.van.den.Brink@kvdl.com
I. www.kvdl.com
I. www.mediareport.nl

NRC reageert tenminste nog; het OM neemt daartoe niet te moeite waarmee het eens te meer aantoont een criminele en satanische organisatie te zijn. Waar staan we als het OM niet meer reageert op brieven van advocaten? In een hele donkere, nare en levensgevaarlijke woesternij.

13 Replies to “BREAKING: OOK MICHA’S ADVOCAAT KRIJGT VAN NRC GEEN REACTIE OP ‘HAENEN-GATE’”

 1. Iemand die zoveel bloed aan zijn handen heeft, moet in Den Haag berecht worden.

  Onze koene Bertje Koenders is eindelijk een licht opgegaan…….of toch niet.

  1. Mis iedere keer als ijdeltuit b. Koenders wordt bevraagd omtrent de problemen in de Sahara o.a. Mali, wat hij daar al die jaren heeft uitgevreten anders dan vliegreizen maken van de ene ambassade-borrel naar de andere PR -meeting.

 2. Ja hier hebben we zo’n typisch (!) akkefietje van de superieure driedimensionaal alle kanten uit (volk, buurheren van echte hoogadellijke afstamming, keizer….alles en iedereen wordt zonder onderscheid vreesloos bedreigd, bestolen, vals beschuldigd, in de rug gestoken en geworgd…….allemaal pineuten!) “echte vorsten”:

  ===================
  Nadat dit Huis gedurende anderhalve eeuw in bezit der familie van Dalem was gebleven, werd ze TEN ONRECHTE tezamen met de leengoederen van heer Joost van Dalem verbeurd verklaard, en blijkt dan in 1563 WEDERRECHTELIJK in bezit te zijn van……de prins van Oranje.
  =====================

  Proactief natuurlijk, geen “foutje”. Vervolgens krijg je het volgende: ‘They turn tables around and make YOU the culprit’.

  Ze worden uit jouw huis gehaald en zeggen dan dat jij er een puinzooi van aan het maken bent.

  Hillary Clinton lach……

 3. Als je een psychopaat als buurman hebt, dan slaat ie zonder aanleiding/proactief ineens je hersens in, begraaft je onder je eigen perenboom, gaat doodnormaal in je huis wonen en zegt ijskoud tegen iedereen die vragen stelt, dat je verreist bent. Vervolgens gaat ie een versgeplukte peer eten.

 4. De Oranjes zijn Duitse “roofridders” van het type Borgia “prins”. SS “Übermenschen” avant la lettre.

  De mannelijke lijn gaat niet terug op adel maar op (bij de huidige stand van wetenschap n.a.w. psychopathische) criminelen, die van vader op zoon de boel bij Laurenburg terroriseren. Het zijn ‘pure evil’ aartsbedriegers en puur narcistisch baatzuchtige, ‘erbschleichende’ massa(gruwel)moordenaars, die bij alles wat ze aanpakken lijkenbergen en rokende puinhopen achterlaten.

  En dit is HUN “OM”…….

 5. Ik vind het een hele slechte brief (gericht aan OM). Punt is dat je het heel duidelijk en puntsgewijs alles moet stellen:
  Heb de moeite genomen de eerste paar zinnen te herschrijven:

  Edelgrootachtbare Heer,

  Er lopen verschillende zaken tegen mijn client Micha Kat. Wij zouden graag al deze zaken in één zitting willen behandelen zoals ik u in juni 2015 al heb verzocht.

  Het OM voert een ’trial by media’ tegen mijn client en het lijkt erop dat het OM de reputatie van mijn client kapot maakt.

  Op 25 april 2012 is mijn client aangehouden op Schiphol waarna OvJ Vogelenzang direct de media heeft ingelicht hierover die hierover direct publiceerde. Etc etc

  Dus duidelijk, kernachtig. Te brief is te wollig. Dan hebben zoiets van jajaja, als ze de brief überhaupt uitlezen. Dat is ook nog maar eens de vraag.

  1. Dat OM en media er een criminele samenwerking op na houden zeggen ook ander bronnen:

   4) To obtain absolute-control of the press, at that time the only mass communications media which distributed information to the public, so that all news and information could be slanted in order to make the masses believe that a one-world government is the only solution to our many and varied problems https://www.revolutionaironline.com/on-ge-lo-fe-lijk-hoorzitting-tweede-kamer-over-pedo-staat-compleet-doodgezwegen-door-msm/comment-page-1/#comment-3594

   Daar zijn Helden als Micha Kat dan het Zand in de molens… en moeten uit geschakeld.

  2. Ook:

   15 januari op 03:45
   Bonusje zegt:

   Torture-based, Government-sponsored Mind Control Experimentation on Children

   http://my.dmci.net/~casey/GovernmentSponsoredMindControlExperiments-MediaPacket.pdf

   Miljoénen . in élk Land

   En juist dit verzwijgen ze gezamelijk massaal en internationaal en alleen.

   Een der lonen voor bendelidmaatschap is Kinderen “bovenwettelijk” onbeperkt mogen misbruiken”

   __

   Dan komt dit ook boven drijven en alle wetsdienaren bestuurders regeringsleden politici bankiers adel wijkterroristen burgemeesters etc hebben van die bovenwettelijke misdaden genoten .. dit zijn dé motieven waarom alles dat Integer Geboren wordt te vernietigen.

 6. “” mocht er hier sprake van zijn, zal de client u hiervoor aansprakelijk stellen bla bla bla “”

  Appart je hebt van alles lopen roeptoeteren en je hebt geen eens een zekerheidje, en nog verbazender dat je x aantal jaar in de media hebt gewerkt en andere zijvertakkingen en vervolgens loopt te gissen hoe of wat.

  “”Trial by media”” wat een grap met wat jij al die jaren hebt lopen verkondigen over verschillende personen, waarbij jij effe iedereen in de pedo groep trapt. De Telegraaf heeft nogal bescheiden publicaties vergeleken met jouw verhaaltjes.

 7. De Vries de heer Kat belasterd, nou nou en sinds wanneer is daar dan sprake van.
  In hoeverre ging daar de lastering van de heer Kat daar aan vooraf en waarbij tevens zijn grouppies dit gedrag overnamen en het vervolgens nog dunnetjes over deden x 100 voud of meer zoals dit ook wordt toegepast bij andere personen die de revue van Kat zijn gepasseerd.

  Lijkt me overigens een riscio baantje van Stapel, want als hij een klein foutje maakt krijgt ie eveneens de volle laag zoals alle ex advocaten van Kat eveneens hun portie kregen zoals we dat we van Kat kennen.

Geef een reactie