BREAKING: OORLOG VAN BORIS TEGEN DE BBC ZET VOLLE SCHIJNWERPERS OP HET MISDAAD-SYNDICAAT VAN MARCEL GELAUFF

DIT IS DE SCORE VAN DE CRIME-FAMILY VAN DE NOS: SAMENSPANNEN MET CRIMINELE OVERHEID EN PEDO-NETWERKEN * HET AANGAAN VAN SEKSUELE RELATIES MET POLITICI EN BELEIDSMAKERS EN ZE DAARMEE CHANTEREN * ZICH VET LATEN BETALEN MET 10.000-EN EURO’S VIA BIJKLUS-EVENTS BOVENOP DE RIANTE PUBLIEKE SALARISSEN * SAMENWERKEN MET JUSTITIE OM TEGENSTANDERS ZOALS MICHA ‘UIT TE SCHAKELEN’ * HET UIT DE WEG RUIMEN VAN ‘LASTIGE MEDEWERKERS’ ZOALS KARHOF EN RIBBINK

Een jaar of 10 geleden deed Jeroen de Jager, nog steeds verbonden aan de NOS/NPO, tegenover Micha een boekje open over de wantoestanden bij de NOS. Verslaggevers die neuken met politici, orgieen op kosten van de belastingbetaler, compleet corrupte berichtgeving gedicteerd door het kabinet. Hij stuurde Micha een ‘smoelenboek’ op met de 06-nummers van alle medewerkers. “Bel ze maar” zei hij. “En zeg ze recht in hun gezicht dat ze corrupt zijn!” Dit deed Micha en vervolgens rende Marcel Gelauff naar de politie om aangifte te doen wegens ‘doodsbedreiging’ -waarvan Micha werd vrijgesproken. Jeroen de Jager verklaarde in die tijd onder ede voor de rechter dat Gelauff hem had opgedragen te stoppen met het onderzoeken van Joris Demmink en de Haagse pedonetwerken. Al deze shit komt nu weer naar boven als we lezen wat er in Engeland speelt met de BBC. De downhill run van de BBC begon in 2015 met het pedo-schandaal rond Jimmy Savile waarover de site van de BBC nog steeds een complete afdeling heeft. The bottom line was dat de staatsomroep niet alleen elite-pedonetwerken afdekte en beschermede, maar er ook zelfs aan deelnam. Naar alle waarschijnlijkheid geldt dit ook voor de NOS. Want in een panische reactie op dreigende onthullingen hierover van Micha rende Marcel Gelauff opnieuw naar de politie nu om aangifte te doen wegens ‘smaadschrift’ omdat ik had geschreven dat hij ‘banden onderhoudt met pedo-netwerken’. In een krankzinnige rechtsgang waarin ik mezelf niet mocht verdedigen werd ik veroordeeld tot 10 maanden cel, later teruggebracht tot 6 maanden. De MSM verdraaide mijn woorden en loog dat ik was veroordeeld omdat ik had gezegd dat Gelauff zelf een pedofiel is: K. koppelde hoofdredacteur Marcel Gelauff van de NOS in verschillende publicaties en berichten op het internet aan kindermisbruik, ‘medeplichtigheid aan pedo-netwerken’ en ‘smerig crimineel gedrag’.

Vanaf 2015 ging het dus snel bergafwaarts met de BBC en de zaak explodeerde rond Brexit waarin de ‘Brexit Bashing Corporation’ zo extreem partijdig was pro-EU, dat Boris Johnson er genoeg van kreeg en besloot de organisatie aan te pakken. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de verplichte omroepbijdrage afgeschaft [berichtgeving NOS] en kunnen de mensen zich vrijwillig abonneren op de BBC als ze belangstelling hebben voor de giftige propaganda en de pedo-content van deze weerzinwekkende groep info-criminelen. Zoals het geval is met alle door de belastingbetaler in leven gehouden staats-lijken kan de BBC nooit overleven in een positie van vrije en eerlijke concurrentie en dus schreeuwen en krijsen de overbetaalde fat cats moord en brand. In Nederland hebben we geen ‘Boris’ die jarenlang is besmeurd en gedemoniseerd door de met belastinggeld betaalde staatsomroep. Integendeel -en dat is juist het probleem: de NOS ligt al decennia lang letterlijk in bed met de Haagse swamp, is de Haagse swamp en daarom is het laatste wat de politiek wil bezuinigen op de NOS. Zelfs Wilders en Baudet maken volledig onderdeel uit van deze info-samenzwering waar de deal als volgt is: wij in Den Haag zorgen ervoor dat jullie bij de NOS een leven kunnen leiden van decadentie op staatskosten, dan zorgen jullie ervoor dat wij zonder risico op exposure kunnen plunderen en verkrachten. De belangen die hier op het spel staan zijn uiteraard gigantisch en alleen zo is de krankzinnige reactie van Gelauff te verklaren op de onthullingen van Micha -en de wijze waarop de staat daar een vervolg aan gaf door Micha te veroordelen tot 10 maanden cel voor een paar woorden die compleet de waarheid zijn en worden ondersteund door een tsunami aan bewijs tot en met een onder ede-verklaring van een eigen medewerker aan toe.

Maar er is meer, zoals altijd. Waar vanaf 2015 het Jimmy Savile-schandaal de reputatie van de BBC vernietigde, is er nu het schandaal over het bijklussen van reeds gigantisch overbetaalde topmensen van de BBC zoals Kamal Ahmed (salaris 200.000P) die recent gedwongen werd 12.000P terug te storten die hij had gecashed na een avondje zuipen en billenknijpen bij een hedge fund. Later kwam aan het licht dat Ahmed nog twee bijklus-events had verzwegen. The news caused outrage among staff because Ahmed had been part of a team that had just announced 450 job cuts across BBC News zo schreef de Sunday Times. Waar de parallellen tussen BBC en NOS wat betreft pedo-journalistiek en deelname aan pedo-netwerken wellicht nog aan enige twijfel onderhevig is, geldt dat niet voor de weerzinwekkende zakkenvullerij bij de club van Gelauff. De wantoestanden hier zijn zo extreem, dat de ‘journalistieke website’ Villamedia recent moest berichten Publieke omroepen laten register nevenfuncties leeg: Publieke omroepen en hun medewerkers houden zich niet aan de verplichting een openbaar register over nevenactiviteiten bij te houden. Dat schrijft De Telegraaf. De verplichting geldt sinds 1 januari. Volgens enkele omroepen is niet vastgelegd wanneer het register moet worden bijgewerkt en doen ze dat aan het einde van het jaar.. Bij dit artikel staat een foto van NOS-‘coryfee’ Annechien Steenhuizen. Over haar werd in 2017 onthuld dat zij voor tienduizenden Euro’s bijklust bij de zwarte mafia van rechters en officieren van justitie -juist ja, dezelfde rechters die Micha tot 10 maanden onvoorwaardelijk veroordeelden wegens opmerkingen over haar baas! Nogmaals: kritiek op dit alles vanuit Den Haag is compleet ‘afgeschermd’ op basis van het beschreven ‘arrangement’ tussen NOS en politiek. De schade die de NOS op deze manier aan ons land toebrengt is niet te bevatten en met geen duizend pennen te beschrijven. Een voorbeeld: dat er elk jaar duizenden kinderen worden verkracht door de pedonetwerken en binnen Jeugdzorg is een direct gevolg van het ‘arrangement’ dat Gelauff stilzwijgend heeft gesloten met de Haagse swamp.

Eén reactie op “BREAKING: OORLOG VAN BORIS TEGEN DE BBC ZET VOLLE SCHIJNWERPERS OP HET MISDAAD-SYNDICAAT VAN MARCEL GELAUFF”

  1. Jeroen de Jager, dat was toch die randdebiel met die theedoek op zijn kop? Goeie, betrouwbare bron dus…

    Heb je het huis van Westenberg al betrokken Micha? Heeft hij al zijn inboedel achter gelaten, of moet je naar de meubelboulevard deze week? Of ehh…, moet jouw ster-advocaat de beslaglegging nog in werking gaan zetten, en gaat hij dat morgen echt, en dan ook ECHT, doen?

Geef een reactie