BREAKING! OP DAG VAN KG OVER 5G: HYSTERISCHE DE TELEGRAAF ROEPT TWEE KEER BINNEN 12 UUR ‘GEEN ENKEL BEWIJS!’ DIT IS HET GROOTSTE BEWIJS DAT ER SPRAKE IS VAN EEN MONSTERLIJK 5G-VACCINATIE-CORONA-COMPLOT

3 Replies to “BREAKING! OP DAG VAN KG OVER 5G: HYSTERISCHE DE TELEGRAAF ROEPT TWEE KEER BINNEN 12 UUR ‘GEEN ENKEL BEWIJS!’ DIT IS HET GROOTSTE BEWIJS DAT ER SPRAKE IS VAN EEN MONSTERLIJK 5G-VACCINATIE-CORONA-COMPLOT”

 1. En dat klopt ook. Er is geen enkel bewijs dat 5G schadelijk is. En dat zal die stichting dus ook niet kunnen bewijzen voor de rechtbank. C’est ca, de complotgekkies weer naar huis, en over tot de orde van de dag. 5G is niks anders dan een nieuw protocol over EM frequenties die gedeeltelijk al veel langer werden gebruikt. Het is even schadelijk als radio of televisie of WIFI.

  De ongeletterde droeftoeters die elkaar aanpraten dat de vogels er dood door uit de lucht kunnen vallen zijn inderdaad wel ernstig beschadigd, maar niet door straling.

   1. Nee, dat is waarom die andere 211 landen die door corona getroffen worden er mee door gaan!

    Kijk, dit is nou precies het probleem in de denkwereld van de verstandelijk beperkte plottertjes zoals jij. Er hoeft maar érgens één gebeurtenis te zijn waarvan je DENKT dat dit jullie mallotige veronderstellingen ondersteunt, en je voert dat gelijk aan als ‘bewijs’. Bovendien heeft de Zwitserse TIJDELIJKE stop helemaal niets te maken met corona.

    Die sneue gele hesjes en al dat soort spul loopt nu hun demonstraties tegen 5G te streamen via 4G, waar ze een jaar of 6 geleden tegen demonstreerden. Als ze over nog eens een jaar of 5 gaan demonstreren tegen 6G, dan streamen ze die weer lekker via 5G. En dat is goed nieuws, want momenteel verlopen die beelden een beetje haperend, en dat gaat straks met 5G dus stukken verbeteren.

    En zo herhaalt de geschiedenis zich, alleen waarschijnlijk wel merendeels met andere poppetjes. Want de meeste plottertjes geven het uiteindelijk wel op als er telkens geen van hun stellingen bewaarheid blijven worden. Maar nieuwe staan er ook weer op, immers; there’s one born every minute. En maar een paar enkelingen, die totaal geen leven meer hebben, blijven telkens weer aansluiten bij de nieuwste generaties droeftoeters; occupy, anonymous, break the system, gele hesjes….

Geef een reactie