BREAKING: OPNIEUW MOORDAANSLAG OP NESET TEMIRCI

FALEN DE DEMMINK-SQUADS OPNIEUW BIJ NESET TEMIRCI OF WORDT HIJ BESCHERMD ‘VAN BOVEN’? * PP-ELITE STEEDS WANHOPIGER EN GEWELDADIGER NU ALLE ‘OUDE’ MIDDELLEN OM AAN DE MACHT DE BLIJVEN NIET MEER WERKEN * WORDEN DE KOMENDE VERKIEZINGEN EEN BLOEDBAD MET THIERRY BAUDET ALS DE NIEUWE PIM? * LINK FACEBOOK NESET TEMIRCI

4 Replies to “BREAKING: OPNIEUW MOORDAANSLAG OP NESET TEMIRCI”

 1. Deze knuppel is gewoon een kletskous die een behoorlijke tijd kan ouwehoeren zonder ook maar iets te zeggen. Het enige dat hij onthult is dat hij als geen ander kan zwetsen.
  De stakker zou gewoon met een accordeon op een markt gezellige deuntjes moeten spelen. En vooral niet erbij zingen graag.

  1. “Gewoon een kletskous” is niet helemaal een goede typering voor iemand die voor het ogen van zijn 2-jarige dochter z’n ex-vrouw zo erg afslacht met een mes dat ze bijna aan stukken ligt.
   Maar blijkbaar maakt dat voor een smaldeel van de complotbevolking niks uit; Necet vindt de koning stom, en dus is ie een held. Ook al is ie in al die jaren nog nooit met
   echte informatie gekomen. Als kindermisbruiker Vervloesem het decennialang kon, kan Necet het ook.

 2. Ah, daar hebben we deze fantast ook weer. Temerci die, en nu moet je even goed opletten want dit is heel belangrijk voor alles en iedereen, binnenkort met belangrijke onthullingen komt!

Geef een reactie