BREAKING: OPSTAND DREIGT IN DEN HELDER TEGEN CRIMINEEL EN PEDOFIEL GEMEENTEBESTUUR

WORDT DEN HELDER HET BEGIN VAN HET EINDE VAN DE PEDO-ELITE IN DEN HAAG? * HEBBEN DE CRIMINELE KINDERVERKRACHTERS HUN HAND OVERSPEELD MET DE TERREUR TEGEN ROB EN ZIJN GEZIN?

Volgens Scholte zal er binnenkort een opstand in de stad komen. ‘Den Helder is een nationaal drama. In de stad heerst de grootste geestelijke armoede van heel Nederland. Veel laaggeschoolden, veel uitkeringen. Maar dat is geheim. Je komt ook moeilijk naar Den Helder. Er ligt geen enkele snelweg naar de stad, dat is een defensieve strategie. Dat willen ze graag zo houden.’ LEES HET HELE VERHAAL OP ZWOLLENU.NL

4 Replies to “BREAKING: OPSTAND DREIGT IN DEN HELDER TEGEN CRIMINEEL EN PEDOFIEL GEMEENTEBESTUUR”

 1. Wat Aalders beweert ligt dus aan de rand van de onzin, alsdus het typisch überlegen/overweldigend genie Van Liempt, die het beter weet.

  Mag ik het echter nog erger maken met de “onzin volgens Van Liempt”:

  Wilhelmina walgde van het (immers) ILLEGALE (!) verzet omdat zij de moeder van de legaliteit en de Grondwet was……waarvan ze in 1944, toen het Duizendjarige Rijk op instorten stond, meteen “vergeten” was, dat ze die met haar vlucht in mei 1940 totaal aan de laars had gelapt.

  Nu was het dus zaak die illegale (doch gewapende = mogelijk voor HAAR gevaarlijke!!!) gekken te breken en zelf als overwinnaar (het kan niet, maar we doen het tóch…) weer op het pluche neêr te ploffen.

  Natuurlijk is Wilhelmina BEWEZEN de hoogverraderlijke hoofdverantwoordelijke ervoor, dat duizenden ECHTE EN TROUWE Nederlandse ambtenaren (veelal het puikje van de Nederlandse jeugd) wegens de door haar en Bernhard gecreëerde vazalstatus verplicht **en om erger te voorkomen ook dringend noodzakelijk** STERK tegen hun zin en bedoeling in Nazi-Duitsland, veelal ook tijdens (voor goed opgeleide/ingevoerde NORMALE overheidspersonen = **wettelijk** ondenkbare én weerzinwekkende/abjecte) gruwelijke en illegale (!) bombardementen rechtstreeks tegen de burgerbevolking, onbeschrijflijk gruwelijk zijn VERMOORD/om het leven gekomen.

  Wat heeft het gedrag tegen Rob Scholte nu met de hier blootgelegde ONACCEPTABELE (totaal niet leuke!!!) alle rode lijnen overschrijdende mentaliteit te maken?

  ALLES!

 2. KIJKEN……naar de Prins Bernhard BV gecontroleerde MSM…..

  https://youtu.be/YOGHBJPNFGU

  Recent is historicus Gerard Aalders met “stevige kritiek” op de (proactief ‘pure evil’ manipulatief alsof men in “regerings”kringen niets beters te doen heeft bijeen “geconfabuleerde”…..levensgevaarlijke psychopaten creëren typisch hun eigen realiteit die iedereen dan MOET geloven op straffe van uitstoting vanonder de psychopathische paraplu) rol van Wilhelmina tijdens WOII gekomen.

  Hoewel ook deze brood etende profeet, steeds om de hete brei/kern van de STAATSRECHTELIJK/WETTELIJK ONACCEPTABELE (en met bewezen regelrecht DIRECTE en zeer tot in de hoogste mate aannemelijk nog veel meer indirecte ONNODIGE uitsluitend zéér, zéér schadelijke en grootschalige/dramatische gevolgen voor het toenmalige Koninkrijk der Nederlanden en zijn bevolking!!!) zaak heendraait en -evenals bij zijn voorzichtig uitgedrukte “harde kritiek” op Bernhard zur Lippe B.- toch ertoe vervalt om dit uiteindelijk (totaal ongepast) in het grappige te trekken, is het Nieuwsuur kennelijk gewoon onmogelijk, om niet meteen te pogen zelfs dit slappe aftreksel van de realiteit finaal de grond in te boren, door een soort ‘Dresdner Historikerkommission’- of Cees Fasseur-type fundamenteel gestoorde leugenaars, die Aalders meteen wegzetten als een soort “de rode lijn overschrijdende en zwaar overdrijvende charlatan”.

  Hieruit alleen blijkt al duidelijk, dat Aalders inderdaad een beetje te dicht richting realiteit opschuift en daaraan hebben (walging oproepende) psychopaten nu eenmaal “een broertje dood”.

 3. Omdat psychopathische (de goegemeente sterk overtuigend….kunstig verholen achter een ‘mask of sanity’) ANTI-socialen (Reeds keizer Filips II noemde in zijn hoedanigheid van Graaf van Holland Willem van Oranje eertijds: “de vijand van het menselijk geslacht” = duivel….terwijl door de executie van overheidswege van dit serpent is aangetoond, dat het probleem van ca. 2-4% in totaal en wellicht 0,1% van ongeveer vergelijkbaar doortrapte psychopaten/’pure evil’ logisch tewerk gaande krankzinnigen die een ‘network of common collusions’ vormen niet fundamenteel wordt aangepakt), RABIAAT slecht tegen (door hen als zodanig ervaren, maar dit soms helemaal niet zijnde) “TEGENWERKING” kunnen, worden heel vaak (door matig emotioneel/moreel begaafden al als STRAFBAAR “extreem lastig” en “eigenwijs” ervaren) AUTISTISCHE MENSEN (voor wie zoiets als een huisuitzetting, dan steeds bij voorraad uitvoerbaar, zoals die van Rob Scholte, door hun maatschappelijk bijkans totaal fnuikende handicap helemaal niet meer te overzien valt) het terreur-slachtoffer van psychopathische PROACTIEVE (!) AGRESSIVITEIT.

 4. Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn twee verschillende dingen.

  Misdadigers regeren over Nederland, dat is verworden tot Prins Bernhard BV.

  Alle waarschuwingen zijn in de wind geslagen door de grote massa, die helemaal niet weet hoe dit precies wettelijk zit en die met name in 1945 gemiddeld nog veel meer idolaat en klokje rond gemanipuleerd was van/door de Oranjes, dan nu **nog steeds** grootschalig het geval is.

  De (meestal goedkopere dan de normale versie) Oranje-pruiken, hoedjes, kronen, tompoucen en bollen schitteren je inmiddels weer overal tegemoet als kraaltjes voor de inboorlingen i.v.m. de van oudsher driedimensionaal van alle kanten beschouwd PURE NEP koningsdag, maar waar deze adapted compensated psychopaten (ook internationaal) werkelijk voor staan, dat zie je aan bijv. het Rob Scholte Museum.

  Die knappe Gymnasium kindertjes waar Rob Scholte steeds zo mee schermt alsof die voor Nederland van enige waarde zouden zijn, worden evt. zo door de gehaktmolen gedraaid en aan Beatrix als hors d’oeuvre geserveerd.

  Dat is de ijzingwekkend krankzinnige Oranje/Prins Bernhard PSYCHOPATHISCHE (!) hoogverraders mentaliteit.

  Het tegen de schenen schoppen van (inmiddels in vergelijk met de jaren ’50 en ’60) ronduit als van boeventronies voorziene psycho- en sociopaten en andere ‘Befehl ist Befehl’ en eigen moreel besef daar doen we niet aan, zgn. “dienders” (i.c. van ‘pure evil’), zal alleen verdere repressie teweeg brengen.

  We moeten op psychopathie gaan TESTEN en zo de kop van het ’tyrannical’ serpent afhakken!!!

Geef een reactie