BREAKING: OPSTELTEN KOMT NIET OP VAN WELL-VERHOOR OMDAT HIJ ZELF OOK IN DE NETWERKEN ZIT

EX-BURGEMEESTER EN EX-MINISTER DECENNIA LANG RECHTSTREEKS BETROKKEN BIJ DE PEDO-NETWERKEN * ALS BURGMEESTER IN UTRECHT REGELDE HIJ PANDEN VOOR DE PEDOFIELEN WAAR KINDEREN WERDEN MISBRUIKT * HETZELFDE DEED BIJ IN ROTTERDAM * ALS KORPSCHEF TE ROTTERDAM SABOTEERDE HIJ ONDERZOEK NAAR DE PEDO-NETWERKEN * ALS MINISTER LOOG EN BEDROOG HIJ TIENTALLEN MALEN OM ZIJN STUDIEVRIEND DEMMINK TE HELPEN * MEVROUW OPSTELTEN SPEELDE ALS KINDERRECHTER TALLOZE KINDEREN IN HANDEN VAN DE NETWERKEN

[wp_ad_camp_1]

Ivo Opstelten heeft zijn hele carriere gewerkt in dienst van de pedonetwerken. Dit is de verklaring voor zijn bizarre gedrag als minister in het Demmink-dossier. Dit is natuurlijk ook de verklaring voor zijn ‘schitterende carriere’ in dienst van het ‘openbaar bestuur’. Opstelten speelde reeds een belangrijke rol in de beruchte zedenzaak in Oude Pekela eind jaren tachtig. Hij was toen burgemeester van het nabijgelegen Delfzijl. Als burgemeester van Utrecht (1992-1999) regelde hij panden voor de netwerken zoals is onthuld door Kleintje Muurkrant. De jurist Wilfred Brinkhuis wilde hierover de klok luiden en werd vermoord. Als burgmeester van Rotterdam kreeg hij de grootste misbruik-zaak uit de Nederlandse geschiedenis op zijn bureau, het HIK-onderzoek (Handel en Kinderen) en het misbruik- en martelcentrum Kubuswoningen. Getuigen hebben beschreven dat Joris Demmink daar naar binnen ging ‘met een plastic zak over zijn hoofd om niet herkend te worden’. Opstelten heeft dit allemaal vakkundig gesaboteerd en om zeep geholpen. Als beloning werd hij formateur en minister. Er zijn geen bronnen die melden dat Opstelten zelf ook kinderen heeft misbruikt, maar tegen de achtergrond van zijn diepe betrokkenheid bij de netwerken dient daar wel van te worden uitgegaan. Het is immers de standaard werkwijze van de netwerken iedereen van invloed chantabel te maken door ze mee te laten verkrachten. Zijn vrouw was decennia lang kinderrechter en speelde talloze kinderen in handen van de netwerken.

8 Replies to “BREAKING: OPSTELTEN KOMT NIET OP VAN WELL-VERHOOR OMDAT HIJ ZELF OOK IN DE NETWERKEN ZIT”

 1. “”Zwakjes, Dingens, om het voorzichtig uit te drukken””

  Denk dat Dinges meer inzicht in zaken heeft en qua logica dan jouw tunnel visie sprookjes die je verkondigd met een natte vinger in de lucht.

 2. “”Maar verder, je taalgebruik is hard en ik hoop dat je eerlijk bent, al is het dan wat rauw.””

  Kat en eerlijk tsjaaa, misschien moet je eens contact opnemen met Koen Voskuil die je het een en ander toelicht over spindokter Kat.
  En dus Kat zijn sprookjes naar het land van de fabelen verwijst ……

  Dit tevens de reden dat de advocate van Baybassin + Baybassin himself niet met Kat willen samenwerken.

  En daarbij komt ook nog dat Kat zijn eigen advocaten die hij heeft versleten, als stront heeft weggezet!

 3. “”het HIK-onderzoek (Handel en Kinderen) en het misbruik- en martelcentrum Kubuswoningen. Getuigen hebben beschreven dat Joris Demmink daar naar binnen ging ‘met een plastic zak over zijn hoofd om niet herkend te worden’””

  mmmmh voor wie doet hij dan een zak over zijn hoofd??? Lijkt me toch niet dat bij de buurt bewoners algemeen bekend is dat in de betrefende woning jongeren worden misbruikt.
  En deze woning door de buurt als reguliere woning bekend staat, en zoals Dinges dus aangeeft dat het juist opvalt, en dus veel logischer is dat de betreffende personen gewoon naar binnen wandelen zoals dat dus regulier gebeurd bij ieder huis in NL.

  Kat zijn sprookjes moet je dus met tien kilo zout nemen, het zwetst wat in de rondte en gooit er vervolgens nog wat onbewezen verhalen tegen aan.
  Schijnbaar is dat goed voor extra donaties ……

 4. Geleuter Dingens, je zanikt over ……. en,,,,,,, ,dat weetje. Het gaat om de hoofdzaak
  en of Micha daar gelijk in heeft,dat moet je uitzoeken en eventueel bestrijden.
  Verder wil ik niet veel woorden vuilmaken aan jou geleuter in het voordeel van elite criminelen.
  Ik hoop dat je verstand kennismaakt met menselijkheid.

  1. Het gaat om de ondertoon van mijn gezanik Klomp. Namelijk dat Kat zijn feiten nooit op orde heeft en dat ook werkelijk niets kan schelen.

   En leer eens schrijven. Het is alsof je twee klassen lagere school hebt genoten (‘jou geleuter’). Na een komma komt een witregel, weet je wel?

 5. Nou nou Micha dat zijn nog eens zware beschuldigingen, je zal er harde bewijzen voor moeten hebben anders rook je terecht een zware pijp. Anderzijds ik kijk nergens meer vanop.
  In mijn strijd om rechtvaardigheid ben ik ook bizarre dingen tegengekomen,mensen totaal de vernieling in geholpen,denk aan zelfmoord en nog veel meer dieptreurige dingen. Maar verder, je taalgebruik is hard en ik hoop dat je eerlijk bent, al is het dan wat rauw.
  Ik wens je veel wijsheid.

 6. Een plastic zak over je hoofd. Als je nou echt de aandacht wil trekken moet je dat vooral doen. Wat is er mis met hoed, das en zonnebril? Of zou die zak gewoon hebben gediend tegen de regen? Overigens ook weer zo’n gerucht wat door Kat weer niet is nagetrokken. Maar ja, het staat op internet, dus dan maakt Kat er weer dankbaar gebruik van.

Geef een reactie