BREAKING: OPVOLGER STORDIAU NEUKTE ANAAL MET JORIS DEMMINK

DE HOMOFIEL WILFRED KORTMAN, WAARNEMEND OPVOLGER VAN ANNEMARIE STORDIAU, KREEG DE SMERIGE PEDO-PIEMEL VAN JORIS DEMMINK IN ZIJN REET (BRON: HILBRAND NAWIJN) * DAT IS DE ‘NIEUWE OPENHEID’ OP HET MINISTERIE VAN VUILIGHEID EN PEDOFILIE

[wp_ad_camp_1]

Is er al een opvolger bekend?

‘Nee, behalve dat de plaatsvervangend directeur-communicatie nu mijn functie gaat waarnemen. Wilfred Kortman wordt per 1 december waarnemend-directeur hier op het ministerie. De Algemene Bestuursdienst – het gaat hier om een zogenoemde ADB-functie – zet vervolgens de procedure in om een vervanger te zoeken. Hoe lang dat met zich meebrengt kan ik niet overzien – daar ga ik ook niet over.’

De gesloten cultuur op Justitie is een grote zorg van Van der Steur, zo weet De Volkskrant te melden. Kan het nog hypocrieter nu de hoogste voorlichter en naai-billenmaat is van de man die het departement zo onnoemelijk veel schade heeft berokkend, een crimineel bovendien die de levens van duizenden kinderen in Nederland -en daarbuiten- heeft verwoest?

3 Replies to “BREAKING: OPVOLGER STORDIAU NEUKTE ANAAL MET JORIS DEMMINK”

 1. Micha weet in zijn zieke geest heel zeker dat Demmink ‘duizenden kinderen’ verkrachtte en aan stukken sneed maar kan niet één geval documenteren.

  Triest.

  Hij kan wel creatief fantaseren over piemels en reten en heeft niet in de gaten dat dit soort teksten ons slechts informeert over zijn persoonlijke seksuele problemen.

 2. Het stopt niet, niet vanzelf mensen.

  Psychopaten ploegen gewoon abnormaal energiek en machinaal onvermoeibaar grenzenloos verder dwars door alle leven. Letterlijk én het psychische equivalent ervan.

 3. Hoeveel schade heeft Oranje de Nederlandse samenleving berokkend, behalve de direkte absurde kostenpost die ze jaar in jaar uit (volslagen meedogenloos !) veroorzaken?

  Hoeveel echt talent is voor de Nederlandse samenleving (door hen om 100% narcistische redenen gefnuikt) verloren gegaan, hoeveel door de SS psychopaat prins Bernhard als “vijandelijk projectiel” beschouwde keurige normale Nederlanders zijn (als klokkenluider of diens kennissenkring of familieleden) heimelijk de afgrobd in gedreven en afhankelijk geworden van een uitkerinkje.

  Het moet gigantisch en onvoorstelbaar zijn.

  Kikkert merkte reeds op dat Nederland niet bestaat DANKZIJ Oranje maar ONDANKS Oranje, maar of hij dit kostenpostje ook werkelijk goed heeft doorgerekend…..???

Geef een reactie