BREAKING: P. EN P.J. AALBERSBERG ZIJN DEZELFDE PERSOON DIE HET ROLODEX-ONDERZOEK STOPZETTE

HET COMPLETE AMSTERDAMSE KORPS DAT EEN KRANKZINNIGE HETZE VOERDE TEGEN MICHA MET 20+ ARRESTATIES VALT DOOR DE MAND ALS EEN CRIMINELE ORGANISATIE VAN KINDERVERKRACHTERS * HIERMEE IS OOK DE ONRECHTMATIGHEID VAN DE HETZE TEGEN MICHA (‘VREEMDE KRACHTEN BINNEN JUSTITIE’ ZEI DE MOTORAGENT DIE MICHA MOEST ARRESTEREN) BEWEZEN * WIE GRIJPT IN?

DE AMSTERDAMSE KORPSCHEF: ‘IK KEN GEEN P. AALBERSBERG; DAAR ZIT EEN VERWISSELING IN DIE NIET JUIST IS’

[wp_ad_camp_1]

Verbetering: de Metro-publicatie aan het eind van het filmpje komt niet uit 2004, maar uit 2014

6 Replies to “BREAKING: P. EN P.J. AALBERSBERG ZIJN DEZELFDE PERSOON DIE HET ROLODEX-ONDERZOEK STOPZETTE”

 1. Euh……rinkelen. Je raakt er na decennia klokkenluiden verstrooid van. Iedereen denkt “mij raakt het niet persoonlijk” dus alles gaat goed zo die gaat….

 2. (‘VREEMDE KRACHTEN BINNEN JUSTITIE’ ZEI DE MOTORAGENT……..
  ——————
  Zodra je in een bepaald verband met woorden als, “vreemd”, “vreemdigheden”, “bizar”, “abject” “buitennissig” e.d. te maken krijgt, moet het eerste alarmbelletje dat op mogelijk geschuifel van de ‘alien mindset’ (op de achtergrond) duidt eigenlijk bij iedereen gaan branden………quod non.

  Uiteraard (gezien ook zijn NAVO opleiding) is Demmink ‘hand picked’ door de vuistdiep in het naoorlogse aanstellings- en zuiveringsbeleid van ambtenaren zittende SS psychopaat Bernhard zur Lippe Biesterfeld, die Nederland (dat hem op zich nooit een bal heeft geïnteresseerd: geen object-liefde) typisch getrapt liegend, ook met huid en haar 2x aan “grotere machten en krachten” verraden heeft:
  1. In 1940 aan Hitler.
  2. In 1945 aan de psychopathische USA/GB ‘deep state’ (bekend van Dresden, Tokio, Hiroshima, Nagasaki e.d. krankzinnige burger-slachthuizen).

  Inderdaad werken bij PB BV vele op zich behoorlijke “collega’s”, die echter GEEN NOTIE (want ook geen informatie) hebben van waar ze werkelijk in zijn beland…..

  Je bent 17, voelt wel wat voor de lagere of hogere politiedienst, je solliciteert en wordt uitverkoren (als je vader of ander nabij familielid, zoals die van Edwin de Roy van Zuydewijn, niet in botsing is gekomen met een krankzinnig verraderlijk frauderende Bernhard, want dan kun je het wel helemaal vergeten in PB BV……MAAR DAT WEET JIJ NIET).

  Ja en dan is het later na alle inspanningen moeilijk om de realiteit onder ogen te zien en is het makkelijker om te vervallen in cognitieve dissonantie e.d., waartoe psychopaten je ook van harte uitnodigen:
  ‘Turning tables around, making their flabbergasted victims the culprit”.

  Ja mensen: “Mijn jongere broer, dat was een echte Nazi”…….niet ik heb hem erbij betrokken, maar hij mij.

 3. “Micha K. is niet langer welkom op ALLE politiebureaus in den lande, tenzij hij uitdrukkelijk wordt vergezeld van DE lekkende dienders die hun voormalige opperbaas achterbaks rancuneus erbij hebben gelapt. Dat schrijft vandaag de voormalige hoogste baas van de Amsterdamse politie, hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg in een interne memo aan zijn nog in functie zijnde chefs. Het interne verraad van zijn pedoactie in dienst van Joris Demmink door deze oncollegiale pedomedeplichtigen, zal daarom als wederwraak binnen dit metier beeld fragmentarisch TOTAAL vastgelegd aan ALLE Nederlandse dagbladen worden geopenbaard. „Vanuit het thema ’in- en uitsluiting’ adviseer ik dan ook dringend aan ALLE sectorhoofden, teamchefs en medewerkers om de ruggenstekers die in deze als verdacht kunnen worden aangemekrt, subiet te laten overbrengen naar de daartoe bestemde interneringsfaciliteiten”, aldus Aalbersberg in de nota die in het bezit is van de TELEVAAG… In het drie pagina’s tellende schrijven over deze pedodoofpot stelt de ex-politiebaas tevens: „Zo kan uit voorzorg aan de Nederlandsche pedo-paus Joris Demmink alvast e-doch met zeer ernstige spoed daar waar dat nu nog wel goed uitkomt een iets vervormde alias worden gegeven.”” BRON

Geef een reactie