BREAKING: PANISCH AD MAAKT HET ONMOGELIJK TE REAGEREN OP HET GIF VAN CHRIS KLOMP

VRIJWEL ALLE ARTIKELEN VAN CHRIS KLOMP VOL MET LEUGEN EN PROPAGANDA WERDEN ‘GECORRIGEERD’ DOOR LEZERS MAAR DAT WORDT NU ONMOGELIJK GEMAAKT * GAAT KLOMP NA DEZE AANKONDIGING VAN HET AD NU OPNIEUW FULL FORCE IN DE AANVAL TEGEN PLOTTERS EN TEGEN MICHA -NU HIJ ‘VEILIG’ IS WANT NIET LANGER TE CORRIGEREN?

Radeloos moeten ze er bij het AD van zijn geworden. Chris Klomp, door de AIVD ‘neergezet’ als infiltrant in dienst van de PP-elite om justiie-nieuws te spinnen volgens de agenda van de macht (‘Mitch niet vermoord’) werd keer op keer via postings gecorrigeerd door plotters en ‘beroepsleugenaars’ -volgens Klomp dan. Meestal zette het AD de reactie-functie dan uit en/of verwijderde de onluisterende ontmaskerings-postings van de site. Maar dat is nu niet langer genoeg: de mogelijkheid te reageren wordt nu (’tijdelijk’) helemaal afgeschaft. Het AD volgt hiermee andere nepnieuws-media die ook steeds meer last kregen van ‘lastige’ inzenders die de collaboratie-sites ‘verstoorden’ met stukjes waarheid. Het AD heeft de reactiemogelijkheid onder artikelen tijdelijk gesloten. Er is op dit moment te weinig zinvolle interactie, stelt hoofdredacteur Hans Nijenhuis in een reactie. De beweegredenen om voorlopig geen reacties meer te accepteren zijn gelijk aan die van andere media die de afgelopen tijd reacties uitschakelden. Het modereren van de reacties wordt steeds bewerkelijker, aldus Nijenhuis: “Het kost steeds meer tijd en geld, tijd en geld die wij liever aan journalistiek besteden. Aldus Villamedia. Geheel in stijl van de leugens en het nepnieuws draait Nijenhuis alles om: volgens hem zijn het juist de site-bezoekers en -nu komt het!!- ook de auteurs zelf die af willen van de lastige waarheids-brengers. Bezoekers stellen de krant ook steeds vaker de vraag of hen de soms ongezouten reacties bespaard kunnen blijven. “En ook wel van de auteurs” aldus Nijenhuis. Het is niet moeilijk te raden op welke ‘auteur’ Nijenhuis met name doelt.

9 Replies to “BREAKING: PANISCH AD MAAKT HET ONMOGELIJK TE REAGEREN OP HET GIF VAN CHRIS KLOMP”

 1. Kijk zojuist een video, met namen van journalisten die vermoord zijn omdat ze doofpotten open breken, zoals Micha Kat dat doet.
  https://www.youtube.com/watch?v=5cdwReKyqCc

  Journalist Andrew Breitbart RIP, de oprichter van Breitbart News, die onderzoek deed naar de sadistische pedocriminaliteit van Jezuïeten Alumni John Podesta. Vermoord.

  Michael Flynn, moest aftreden omdat hij ontdekte dat Mike Pence, vice president van Donald Trump, bevriend is met een sadistische pedofiel.
  Michael Flynn was al gewaarschuwd door Hillary Clinton…

  Michael Hastings, journalist van Rolling Stone, vermoord omdat hij het sadistisch pedocrimineel netwerk onderzocht.

  Max Spiers, vermoord omdat hij het sadistisch pedocrimineel netwerk onderzocht.

  Ben Schwan, CBS jounalist, deed een reportage van 5 minuten over Pizzagate.
  Werd gedwongen al zijn social media accounts uit de lucht te halen.

  Chris Klomp werkt voor die moordenaars.

  #Pizzagate

 2. Jona Lendering: Eén ding wil ik vóór Dijkgraaf zeggen: hij neemt geen blad voor de mond. Hij schrijft bijvoorbeeld:
  ‘Mensen die vroeger op last van de burgemeester in een dwangbuis werden afgevoerd naar een kliniek … hebben in social media als Twitter soms een tweede thuis gevonden. Als u voorbeelden wilt zien van dat soort lieden, zeg ik: google even … Micha Kat.’ (blz.55)

  Micha Kat is een classicus die ooit interessante dingen schreef over bijvoorbeeld decadentie als bedreiging voor de westerse samenleving, maar die steeds ongebruikelijkere ideeën is gaan uitdragen.

  Dijkgraaf is niet de enige die erop wijst. In een boekbespreking in De Volkskrant heeft Marcel Hulspas, die hierboven Dijkgraaf de maat neemt, onlangs iets soortgelijks over Kat geschreven. Dijkgraaf en Hulspas vinden elkaar dus in hun bezorgdheid om Kats ideeën.

  En dat belooft nog wat. Kat heeft vorige week namelijk De Volkskrant wegens Hulspas’ recensie voor de rechter gedaagd. Ik ben benieuwd wanneer Just Publishers een dagvaardiging gaat ontvangen.

  Ik zou graag zeggen dat het discussieklimaat door Nieuwrechts en door wonderlijke vogels als Micha Kat wordt verziekt, maar de rot zit dieper, geloof ik, veel dieper.

  1. ‘Ongebruikelijkere ideeen’… HAHAHAHAHAHAHAHAHA…. als ‘gebruikelijkheid’ een voorwaarde is voor de ‘juistheid’ van ideeen…… ‘De aarde is plat’was eeuwen lang heel ‘gebruikelijk’ net als dat de bliksem een wapen was van de oorlogsgod Thor…. zonder mensen die ‘ongebruikelijke’ ideeen naar voren durfden te brengen had Borrpoes nu nog met zijn pedo-pootjes in de modder gestaan boven zijn emmertje en de waterput!

   1. Even zo dat men de mensheid wereldwijd schuld aanpraat omtrent klimaatverandering -is ontdekt als perpetuum mobile- en daarmee de controle op de massa te vestigen en vast te pinnen, is men nu al aan het nadenken hoe de mensheid schuld te kunnen aanpraten dat de zon opkomt in de Oriënt en elke dag verdwijnt in de Occident, dit als veilig alternatief voor als men de klimaatleugen niet meer overeind kan houden.

 3. Wat is de datum van het Kort Geding tegen de Volkskrant?

  Kansloze zaak toch? Geen direct belang voor een spoedje denk ik, na drie maanden.

  Alweer mislukt.

 4. Gelukkig krijg je de waarheid rond bijv. Dresden al sedert 1945 niet in de MSM. Mag niet van Bernhard/CIA/MI6.

  Voor Bernhard (en inmiddels zijn zorgvuldig op psychopathie geselecteerde netwerk) is DSR vast wel een leugenaar en als het ff meezit een ongeleid projectiel.

  Maar ja, luister wie het zegt…..’They turn tables around, making YOU the culprit’

 5. Wat ben je toch om aandacht van Chris aan het zeuren en zuigen. Aandoenlijk en zielig.

  Zoals zoveel kranten heeft het AD genoeg van reaguurders die de reactiemogelijkheid gebruiken om anoniem inhoudsloze en/of kwaadaardige lulkoek te plaatsen.

  1. Zoals jij hier doet? Maar ik laat je (voorlopig) gaan omdat ik denk dat jij mijn zaak alleen maar versterkt door je gefrustreerde en rancuneuze gescheld zonder argumenten en feiten.

Geef een reactie