BREAKING: PANISCHE EN WANHOPIGE REMKES LAAT SITUATIE IN DEN HAAG NU AL UIT DE KLAUWEN LOPEN

DE PP-ELITE IS ZO VERSTIJFD VAN ANGST VOOR HET UUR VAN DE WRAAK VAN HET VOLK VOOR HUN MISDADEN EN VERKRACHTINGEN, DAT ZE NU ZELF DE TREKKER MAAR OVERHALEN… ALTHANS DAAR HEEFT HET ALLE SCHIJN VAN * DE ELITE HEEFT DE ZAAK VOORAL OP SCHERP GEZET DOOR DE CRIMINELE EN FATALE BENOEMING (OP INSTIGATIE VAN DEMMINK EN HET KONINKLIJK HUIS) VAN DRUGS-CRIMINEEL PAULINE KRIKKE TOT BURGEMEESTER

DEN HAAG – De politie is maandagavond met veel mankracht en voertuigen Duindorp ingetrokken, nadat er agenten op de Nieboerweg werden bekogeld met stenen en vuurwerk. Leden van de ME controleerden daarbij veel mensen die op dat moment op straat waren, en hielden twee personen aan die zich niet konden legitimeren. Bewoners van Duindorp spreken van spierballenvertoon. De afgelopen dagen was het relatief rustig in de wijk tussen de duinen. Op het Tesselseplein kwamen geregeld mensen samen, maar in een gemoedelijke sfeer onder het genot van een drankje, en zo nu en dan wat vuurwerk. Ook maandagavond leek zo’n avond, tot rond negen uur de politie de toegangswegen tot de wijk afzette, en ME-busjes vanaf de Nieboerweg via de Tesselsestraat de wijk in trokken. Daarna was het gedaan met de festiviteiten. Volgens een politiewoordvoerder vormde het bekogelen van een agenten met stenen en vuurwerk op de Nieboerweg de aanleiding tot de actie, en was het deze bedoeling om de rust te bewaren.

Eén reactie op “BREAKING: PANISCHE EN WANHOPIGE REMKES LAAT SITUATIE IN DEN HAAG NU AL UIT DE KLAUWEN LOPEN”

  1. Hey Micha,
    Op een dag als dit ben ik wel een beetje jaloers op jou hoor; lekker in je eentje oud&nieuw uitzitten lijkt me het lekkerste dat er is. Dat verplichte nummertje elk jaar, met altijd iemand die maar de hele avond het hoogste woord heeft, altijd wel iemand die interessante discussies naar banale onderwerpen buigt, altijd wel iemand die op de TV zapt langs al die zenders met speciale oudejaarsavond meuk met al die bekende Nederlanders van de B-garnituur, met een schaal oliebollen op de voorgrond en vuurwerk geprojecteerd op de achtergrond,altijd wel iemand die al te vroeg teveel op heeft, altijd iemand die vanaf 23:30 uur al bezig is met hoe die precies om 24:00 uur de champagnekurk kan laten ploppen, altijd weer iemand die door interessante dingen heen zit te praten of juist zit te sissen dat je stil moet zijn bij flauwe kul als Ronald Goedemondt of die schele gast (of is dat dezelfde?), en altijd weer dat verplichte kunstje om toch maar vooral iedereen een gelukkig nieuwjaar, of afwisselend de beste wensen moet wensen met al dat kleffe gezoen erbij.
    En jezelf ziek melden heeft ook al geen zin, want dan komt je vriendin met het idee om het gewoon hier te vieren en dan kom je er maar weer bij als je je weer wat beter voelt…

    Nee, op een dag als dit zou ik willen dat ik net als jij helemaal alleen in een aggenebbes hotelkamertje in Ierland zat. Nou moet ik ook nog op zoek naar een oliebollenkraam, want ik heb de taak op mij gekregen om voor de appelbeignets te zorgen. Pffffff!!!

Geef een reactie