BREAKING! PARTNER VAN ‘CHAMPAGNE-NEUKERTJE’ VAN PETER R. DE VRIES ZOEKT CONTACT MET ROL; BINNENKORT INTERVIEW?

DE ‘REDDINGSOPERATIE’ VOOR PEDOFIELEN-VRIEND PETER R. BIJ ‘ZIJN’ RTL BOULEVARD * KUNNEN WE DE CRIMINELE EN CORRUPTE ‘MR. MISDAAD’ SAMEN DOWN KRIJGEN? * HOE VER ZIJN WE AL GEKOMEN SINDS HIJ RIEP DAT MICHA ‘IN EEN DWANGBUIS MOET WORDEN AFGEVOERD NAAR EEN TBS-KLINIEK’!

Mijn naam is Makan G. en ik heb afgelopen week Peter R. de Vries betrapt in mijn huis op mijn bank met mijn vriendin u inmiddels wel bekend. Nadien heeft de heer De Vries zijn versie van hetgeen heeft plaats gevonden in de geschreven pers en op de TV mogen spuien zonder wederhoor mijnerzijds. Hij schilderde zich af als zeg maar de Ridder op het Witte paard die een Jonkvrouw redde van de Vuurspugende Draak in plaats van dat hij gewoon een ordinair wipje wilde maken met een vrouw van een ander terwijl haar (mijn) kind van 6 jaar boven lag te slapen. Extra wrang in deze is dat De Vries in het programma RTL Boulevard waarvan hij n.b. een vaste betaalde medewerker is ook zijn onware en extreem negatieve, smadelijk en lasterlijke uitlatingen aan mijn adres mocht spuien. Zonder dat ik daar op mocht reageren. Wat mij verbaasde is dat niemand van de geschreven Pers en/of Tv die De Vries het platform hebben gegeven om mij neer te zetten als de een of anders stalker van vrouwen, etc. in deze en mij niet benadert voor wederhoor. Vandaar dat ik u nu verzoek en aanbied om mij te interviewen, zodat het bredere publiek ook kennis neemt van mijn ervaringen in deze. Ik ben zelfs bereid omdat aan een tafel met De Vries te doen. Het lijkt mij van belang van uw lezers publiek en/of kijkers dat zij o.a. kennis nemen van het feit dat ik aangifte heb gedaan ter zake opzettelijke mishandeling en smaad en laster en gezien het feit dat de Vries een publiek figuur is die zich er op voor laat staan een misdaadjournalist te zijn en bovendien daarnaast al 25 jaar iedereen die hem niet aanstaat de maat neemt. Tot slot: Doordat ik mijn kant van deze zaak niet kan openbaar maken in de Pers en TV wordt het onware en smakelijk beeld dat De Vries verspreid over mij bevestigd naar het bredere publiek en lijd ik nog meer schade dan ik al doe in deze. Daarnaast heb ik mijn advocaat verzocht om Peter R. De Vries en RTL Boulevard in rechte te betrekken ten einde rectificatie te vorderen en immateriële en materiele schade vergoeding te gaan eisen voorlopig begroot op 100.000 euro. In afwachting van uw antwoord ben ik ten alle tijden bereid u nader te informeren. Met de meeste hoogachting, Makan G. 06XXXXXXXX CC: Mr Niek Hendriksen

Eén reactie op “BREAKING! PARTNER VAN ‘CHAMPAGNE-NEUKERTJE’ VAN PETER R. DE VRIES ZOEKT CONTACT MET ROL; BINNENKORT INTERVIEW?”

  1. Weet niet of handig is om met naam naar buiten te komen, had nog even anoniem gehouden. Peter R. is man van establishment, daar win je niet zomaar rechtszaak/conflict van.

Geef een reactie