BREAKING: PEDO-MAFIA RUIMT JOURNALISTEN OP

LEVENSGEVAAR VOOR MICHA: DE PEDO-NETWERKEN ZIJN BEGONNEN AAN EEN OPERATIE ALLE ‘VIJANDIGE’ JOURNALISTEN UIT TE MOORDEN EN/OF KALLT TE STELLEN * NA FRED DE BROUWER EN EVANY METZKER NU OOK IN ISRAEL MOTI LEYBEL * HET INTERESSEERT NIEMAND ENE REET ALS JOURNALISTEN DIE PEDO-NETWERKEN EXPOSEN WORDEN AFGEMAAKT

Het is altijd erger. Wat we in het verleden schreven over de Demmink-squads blijkt niet alleen -opnieuw- de volledige waarheid, het lijkt er nu zelfs op dat er sprake is van mondiale Demmink-squads. Hier is sprake van een trend -het vermoorden van journalisten- die is ‘ontworpen’ door Barack Obama. Mark Rutte toonde zich zoals altijd een gretige leerling en liet Fred de Brouwer vermoorden in Thailand. De situatie voor Micha wordt ondertussen met het uur nijpender. Zijn advocaten doen (vrijwel) niets. Het is aftellen geblazen. Intussen is de NVJ bezig met de ‘inkoopvoorwaarden van de Persgroep’. God bless!

3 Replies to “BREAKING: PEDO-MAFIA RUIMT JOURNALISTEN OP”

 1. Psychopaten gaan sowieso over lijken om hun ‘dead inside’ projecten door te zetten. Niet alleen over die van (min of meer integere, maar later toch ook van de meelopende) journalisten.

  Al wat groeit en bloeit en ons telkens weer boeit, de normale mens voorop, betekent voor psychopaten (iets wat ze uiteraard verborgen moeten houden vanaf hun vroegste jeugd) minder dan excrementen van een rioolrat: iets wat je het beste op een hoop kunt smijten en verbranden.

  Dat dit bedreigend is kunnen ze zich niet voorstellen.

  Kijk behalve naar de zonder verhoging van de polsslag liegende SG van de PB/Dulles NAVO ook naar de “militairen” rondom degene met het microfoontje voor zijn mond. Zouden deze snijbonen iets van een eigen “moreel kompas” hebben of volgen ze blindelings de krankzinnigste orders?

  http://youtu.be/c7y7ouUFxmo

 2. Overal waar de Zionisten ongehinderd aan de macht zijn zie je perversie, kindermisbruik, uitbuiting, killercops. Zie de VS, Zuid-Afria, Zuid-Amerika, Europa uiteraard (maar met veel tegengas levert het een redelijk leefbare samenleving op) en nu zelfs ook Israël zelf. Stop de psychopatische Zionisten.

 3. Ik zou hier nog aan willen toevoegen dat mensen als Gerlof Leistra, Marcel Haenen, Marcel Gelauff, Bart Mos en Peter R. de Vries mede-schuldig zijn aan en verantwoordelijk voor de naderende executie van Micha. Zij zijn compleet in strijd met de feiten en in opdracht van de kinderverkrachters een laster-campagne tegen Micha begonnen met als doel hem te criminaliseren en aldus de ‘weg te effenen’ voor de moord op hem. Geen van deze ‘journalisten’ heeft Micha in de tientallen artikelen die ze over hem schreven gebeld of benaderd voor wederhoor. Alles wat ze schreven was direct afkomstig uit de koker van Joris Demmink.

Geef een reactie