BREAKING! PEDO-NETWERKEN STORTEN IN ELKAAR: RUTTE, DEMMINK EN VAN DER BURG ZULLEN VOLGEN

VOLG DE UITZENDING VAN RHL VIA DEZE LINK

EXTRA: VANAVOND RHL MET ROGIER HOP EN MICHA KAT OM 22:00 UUR FOR YOUR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS! * DE LINK WORDT WEER VLAK VOOR DE UITZENDING VRIJGEGEVEN * HET LAATSTE NIEUWS OVER HET ARTIKEL VAN CHRIS KLOMP, BE THERE!

DE PEDO-PODESTA-BROERS WORDEN VOOR DE RECHTER GESLEEPT * HUN LOBBYBEDRIJF SLUIT DE DEUREN WEGENS KINDERVERKRACHTINGEN VAN DE BAZEN

[wp_ad_camp_1]

6 Replies to “BREAKING! PEDO-NETWERKEN STORTEN IN ELKAAR: RUTTE, DEMMINK EN VAN DER BURG ZULLEN VOLGEN”

 1. Overigens beweert ene Jonas Barend (PB BV trol?), dat MK momenteel in het Emsland zit.

  Het is wel handig die gestolen staatsmiddelen en mogelijkheden……

 2. Het is aan de psychopaat toegestaan (!), te bestelen incl. te vermoorden en te verkrachten e.d. wie hij wil.

  ‘No inhibitions whatsoever’!!!

  Daarom is de wet niet van toepassing op psychopaten.

  God heeft het zo beschikt.

  Dat is het verschil met een gewone dief (die nog wel het besef heeft dat hij -strafbaar- over de rode lijn aan het gaan is) en een psychopaat, die dat besef totaal niet heeft en die uitsluitend ervan overtuigd is, dat mensen die hem willen beletten door te gaan met de gruwelen waar hij mee bezig is (of hem therapie willen opleggen), ‘gullible fools’ of ongeleide projectielen zijn, die omzeild en/of zo mogelijk (indien ermee weg te komen valt) vernietigd moeten worden.

  De optelsom van ijskoud logische, ware, ‘pure evil’ krankzinnigheid: een griezelig en bijzonder naargeestig (lastig, ja vrijwel ondoenlijk voor te stellen) fenomeen.

 3. Daarom moet MK niet onderschatten in welk oog hij (via via) aan het prikken is, met zijn veldtocht tegen “pedofilie”.

  Het gaat om psychisch fundamenteel gestoorden/psychopaten, die door hun waarlijk totaal (!) immoreel ‘alien’ gedrag, erin zijn geslaagd om overal onherkend, sluipend de staatsmacht over te nemen en die nu met hun walgelijk gestoorde tengels aan “de atoomknop” zitten.

  Terwijl de goegemeente er volkomen (!) in trapt, t/m het niveau, dat ze bij wijze van spreken hun eigen moeder zouden laten verdrinken om de goede Prins Bernhard te redden. Ook dat nog.

 4. Er doen geruchten de ronde, dat toen de Van Nassaus heren van Breda waren geworden rond 1400, door een illegaal (omdat ze niet van adel waren, maar typisch PROACTIEF of weg naar macht en controle, de adel glibberglad en ijs- en ijskoud hadden geïnfiltreerd, zoals de onveranderlijke MO van ‘pure evil’ nu eenmaal is) huwelijk met de adellijke vrouwe Johanna van Polanen, zich daar aan het Hof te Breda ook orgiën en pedofiele taferelen gingen afspelen…..

  Wij hebben het over begin vijftiende eeuw dus, want psychopaten zijn geen “uitvinding van wetenschappers in de twintigste eeuw”.

  …..Waarvan ze vervolgens andere ECHTE Heren gingen beschuldigen (voor de optelsom van ware krankzinnigheid typisch ‘Turning tables around, making YOU the culprit’) en doodgemoedereerd de keizer -later uiteraard ook in de rug te steken- aalglad verraderlijk bedriegend (ook typisch ‘The law does not apply to psychopaths’ dus de keizer is een ‘gullible fool’ net als de rest) het bezit van hun slachtoffers gingen usurperen.

  Driedimensionaal van alle kanten PROACTIEF ‘pure evil’ gewelddadig en dit onder een dekmantel van “zuivere liefde” als van een echte vader (des vaderlands).

  Hier zien we dus, bij dit allergruwelijkste type zich daarbij enorm verraderlijk als een kameleon camouflerende roofridder, dat dergelijke “pedofilie” comorbide kan zijn (maar niet altijd is) bij echte psychopathie.

Geef een reactie