BREAKING: PEDOFIELEN VAN HET OM SCHAKELEN CHRIS KLOMP IN OM MICHA VERDER KAPOT TE MAKEN

EXTRA: MAANDAG MEER OP DEZE SITE OVER HET HOGER BEROEP IN DE GELAUFF-ZAAK * THIJS STAPEL MOCHT MICHA NIET VERDEDIGEN -NOG NOOIT VERTOOND IN NEDERLAND!

[wp_ad_camp_1]

ER HANGT EEN ‘GEHEEL ONAFHANKELIJK’ ARTIKEL OVER MICHA IN DE LUCHT VAN DE HAND VAN CHRIS KLOMP, OPNIEUW OP BASIS VAN INFORMATIE DIE HEM ‘EXCLUSIEF’ IS TOEGESPEELD DOOR DE VAN PEDOFILIE VERDACHTE OM-TOPMAN GERRIT VAN DER BURG * CHRIS KLOMP PAST AL JAREN GEEN ENKEL WEDERHOOR TOE TERWIJL MICHA DE MICHA-CLAIM GAAT VERLIEZEN ‘OMDAT HIJ GEEN WEDERHOOR HEEFT TOEGEPAST’ * BIJ DE HAAGSE RECHTBANK LIGT EEN VERZOEK TOT HET HOREN VAN CHRIS KLOMP ALS VOORLOPIGE GETUIGE OM HEM ONDER EDE TE KUNNEN BEVRAGEN OVER SAMENSPANNING TEGEN MICHA MET JUSTITIE * GO, CHIS, GO!

4 Replies to “BREAKING: PEDOFIELEN VAN HET OM SCHAKELEN CHRIS KLOMP IN OM MICHA VERDER KAPOT TE MAKEN”

 1. Chris Klomp van de gladio stay behind defensie organisatie. Normaal komt zoiets pas na 50 jaar naar boven maar door amateurisme en totale domheid van die gasten is het nu al bekend. Klomp wordt betaald zwart of via allerlei contructies door de staat.

  1. DeRol alias AIRVD:

   ‘Micha Kat is ‘controlled opposition’ zoals al velen en wij ook hebben aangetoond. Natuurlijk zelf Joods, volgens eigen zeggen behoort hij tot een van de prominentste families van Israël, Menasse van moederskant en Kat/Katz van vaderskant.’

   ‘Micha Kat werkt 100% zeker voor de powers that be. De excentrieke ingenieur Jan Fieten uit Friesland, die hier ooit reageerde als “white indian” onder andere schreef dat hier ook al, dat Micha Kat diep in de justitie bunkers werkte en niet veel later kreeg ook deze Jan Fieten een hartstilstand zoals vele ‘complotters’ en andersdenkenden inmiddels in dit land zoals Sietze Plantinga ook recent’

   https://airvd.wordpress.com/2017/06/19/micha-kat/

   Maar dan hier wel weer gewoon blijven reaguren.

 2. Juridisch gebagger, waar de ‘deep state’ ook maar de minste hinder van zou kunnen ondervinden, is in een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV, VOLKOMEN ZINLOOS.

  Het is gebaseerd op de door psychopaten met ‘psy-op’ technieken ingebrande illusie van “democratische rechtsstaat met vrije verkiezingen”, waar de wet voor iedereen geldt, de persoon onaantastbaar is en waar aan waarheidsvinding gedaan wordt.

  Prins Bernhard waarheidsvinding……hahaha.

Geef een reactie