BREAKING: PEDOFILIE OOK OP DE REDACTIE VAN DE VOLKSKRANT? MOET MICHA DAAROM KAPOT?

KIJK GOED NAAR DEZE VIDEO: PREM NEEMT ZIJN BESCHULDIGING VAN KINDERMISBRUIK AAN JEAN PIERRE GEELEN NIET TERUG * ZOALS ELK MEDIUM ZIJN AIVD-AGENT HEEFT ZO HEEFT OOK ELK NEDERLANDS MEDIUM ZIJN LID VAN DE PEDONETWERKEN * NAAST DE BANDEN MET DUTROUX-PEDOFIELEN VAN VOLKSKRANT-EIGENAAR CHRISTIAN VAN THILLO IS HIER DE TWEEDE WALMENDE PEDO-ROOKPLUIM BIJ DE VOLKSKRANT

5 Replies to “BREAKING: PEDOFILIE OOK OP DE REDACTIE VAN DE VOLKSKRANT? MOET MICHA DAAROM KAPOT?”

 1. Hee Micha, als rechtgeaard journalist heb je dit natuurlijk tot de bodem uitgezocht. Dus heb je ongetwijfeld net als ik gevonden dat Prem zelf heeft verklaard dat hij deze bewering alleen heeft gemaakt om aan te tonen dat de media niet genoeg uitzoeken. Dat ze op losse uitspraken springen als een bok op de haverkist. En er dingen bij verzinnen. Precies dus wat jij altijd beweert. En wat jij hier dus bij uitstek doet.

  Prem heeft nooit beweerd dat Jean-Pierre een pedofiel is. Hij heeft letterlijk gezegd dat “hij had gehoord dat Jean-Pierre het met kleinde kinderen doet”. En die uitspraak deed hij alleen om een punt te maken over de media. Later heeft hij zelfs verklaard wat hij met “het” bedoelde: niets anders dan vingerverven….

  Het valt allemaal hier na te lezen: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/11/prem_radhakishun.html
  Pas op: het is een lang stuk en vergt nogal wat begrijpelijk lezen!

  Wat is hierop je commentaar?

 2. En, waar blijft de opname van jouw telefoongesprek met Prem? Dat telefoontje heb je als goed onderzoeksjournalist toch onmiddellijk gevoerd?

  Of roeptoeter je maar weer eens gewoon wat in het rond? Je gebruikelijke aannames met conclusies gevolgd door verdachtmakingen?

  Net als de hoax van de Dutroux-pedofielen?

  En nogmaals: er is er maar eentje die Kat kapot maakt en die heet Micha.

 3. Benieuwd met wat voor BEWIJS, BEWIJS, BEWIJS, Prem komt en of ie een proces aan de broek krijgt natuurlijk.

  Ik zou het niet pikken, als ik Geelen was…..

Geef een reactie