BREAKING: PETER R. DE VRIES BIJ PAUW WEER ONTMASKERD ALS HOER VAN DE STAAT

DIT WAS TV VAN HET HOOGSTE KALIBER: EEN HISTORISCHE CONFRONTATIE TUSSEN HERO BRINKMAN EN PETER R. DE VRIES BIJ PAUW * ‘MR. MISDAAD’ WERPT ZICH IN HET ZWAARD VAN ZIJN EIGEN AGRESSIE * HERO BRINKMAN: ‘PETER, WORD JIJ ER EIGENLIJK VOOR BETAALD HIER TE ZITTEN?’ * PETER: ‘EN WAT ZOU DAT?’ * DIT ZOU HET EINDE MOETEN ZIJN VAN DE PUBLIEKE OMROEP IN NEDERLAND


Het is de hoogste tijd via een WOB-verzoek op te vragen hoeveel Peter R. mocht declareren bij Justitie voor zijn ‘Demmink-optreden’ bij Pauw & Witteman

[wp_ad_camp_1]

Vanaf 25:00. Historisch. Zal vandaag wel van internet worden verwijderd. Want aan het licht kwam onbarmhartig dat Peter R. de Vries vet en fors wordt betaald door u, de belastingbetaler, zijn gif en zijn leugens avond aan avond uit te braken voor het Nederlandse volk. De ‘100% match’ waarmee de werkelijke moordenaars van Marianne Vaatstra werden beschermd. Peter werd betaald voor de ‘kippenvel-tweet’ door dezelfde Staat die Jasper S. vervolgde en berechtte!. De aanvallen op Micha Kat (‘hij moet in een dwangbuis worden afgevoerd naar een TBS-kliniek’) werden gevolgd door een declaratie aan het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Demonisering Micha Kat bij Powned: 4.786 Euro. We gaan direct overleggen met onze advocaten want dit slaat opnieuw alles. Het was overigens ons team dat met de keiharde primeur kwam van de werkelijke rol van Peter toen wij op 10 juni 2013 een nota konden publiceren van meer dan 3.300 Euro die Peter verstuurde aan het OM voor een ‘inspiratiedag’. Opvallend aan deze nota was dat Peter ook de ‘parkeerkosten’ in rekening bracht. Deze nieuwe onthullingen over Peter R. werpen ook weer een nieuw ontluisterend licht op de ‘media-strategie’ van het Ministerie van Vuiligheid en Pedofilie en op onze beschuldiging dat het internet-trollen betaalt om Micha te stalken. Steeds weer blijkt dat het Ministerie geen enkele grens kent als het gaat om het ‘uitdragen van hun boodschap’. Hoeveel zou Peter hebben mogen declareren voor zijn optreden bij Pauw & Witteman met Demmink-chauffeur Hans Bakker -een optreden dat leidde tot het einde van het complete programma?

10 Replies to “BREAKING: PETER R. DE VRIES BIJ PAUW WEER ONTMASKERD ALS HOER VAN DE STAAT”

 1. lastige samenstelling heer Kat

  een persoon aan tafel die met homo s bezig is, volgens KAt not done.
  een Dirk Scheringa ……… oplichter??
  Betreft het uit de staatsruif vreten kan Brinkman er ook wat van, volgens Geen Stijl aardig lange periode.

  “”Demonisering Micha Kat bij Powned: 4.786 Euro””” Dus jij wou zeggen dat Powned dit heeft betaald, of is dat een natte droom van je.
  Misschien kan je enig bewijs overleggen??? Overigens lijkt me het sowieso vreemd dat ze zo n bedrag neelegeen aangezien je destijds gratis kwam opdraven bij echte Jannen en je dus min of meer voor nop jezelf voor gek komt zetten ………..

  “”Opvallend aan deze nota was dat Peter ook de ‘parkeerkosten’ in rekening bracht.””” Npou nou en daar wou je volle zalen mee trekken.
  Betreft het demoniseren van onze heilige geest Micha, ging daar overigens niet wat aan vooraf, bijv. dat je jan en alleman op heb lopen stoken en deze vervolgens de Vries hier mee lasting ging vallen en dus vervolgens je kans hebt dat je word weg gezet als malloot.

  Overigens was de heer KAT ook niet zo mededeelzaam in zijn werken voor de familie Poot a”2400 eurie in de maand en vervolgens je bezoekers ook nog om een bijdrage vragen …….. remember ……

  En betreft het demoniseren steek je ver boven de Vries uit met al je beledigingen aka iedereen in de pedo hoek donderen, en jij Kat wil dan vervolgens de Vries de maat nemen ……….

  “”een optreden dat leidde tot het einde van het complete programma?””

  Een beetje journalist weet dat tv programma s opgegeven moment hun concept hebben verloren aka uitgerangeerd en men weer op een andere trend over gaat.
  En dat dit nou net het geval is na deze uitzendig, maar nee spindokter Kat zuigt weer eens lekker aan zijn duim.

  En betreft de geiligheid van de Vries op zich zelf, zou je dat betreft de vries de hand kunnen schudden.

  Betreft het demoniseren, hoe zat dat nog maar weer met al je ex advocaten (9 stuks) …..

 2. Wel het antwoord op onderstaande vraag laat zich raden:

  De normale -alarm slaande- overheidspersoon wordt uitgenomen en Übermensch Bernhard blijft “gewoon” zijn ding doen, met zijn gelijkgestemden in PB BV en (internationaal elkaar gevonden hebbend) in de USA/GB.

 3. Als we psychopaten niet uitnemen, gebeurt het omgekeerde:

  De (meest sociaal voelende) klokkenluiders worden uitgenomen.

  Stel je voor dat je Beatrix en Bernhard (hebt) betrapt terwijl ze in een zwarte mantel ingesmeerd met excrementen met een scherpe dolk rabiaat op een -op een soort altaar vastgebonden- baby insteken (dit maakt zelfs de slapende goegemeente duidelijk, dat ze niet helemaal/helemaal niet fris in de bovenkamer zijn)…….wie wordt dan -listig veholen- uitgenomen (of het bijzonder gruwelijke psychische/maatschappelijke equivalent daarvan) in de psychopathocratie (onder dekmantel van “vrije” verkiezingen) PB BV????

 4. Niet dat ik een fan ben van Brinkman, maar vond wel dat hij die TV speurneus behoorlijk op zijn plaats zette en tegelijkertijd ontmaskerde. Wat is het toch een schijnheilige flapdrol, die het even niet meer wist en in de redding- modus schoot, maar wat veel gevaarlijker is; Wie geeft deze types zoals pr.de v. een podium. En waarom?

  Ja dat zijn de types van…….. hier kan van alles ingevuld worden.

 5. Het valt toch allemaal wel mee hè Micha, met het einde van de wereld. Geen meteorietinslagen, geen derde wereldoorlog, zelfs de Telegraaf bestaat nog.

  Of krijg je vandaag nieuws van de rechtbank?

 6. In geval van een ‘full blown’ psychopathocratie zoals USA/GB vazalstaatje PB BV, heeft het weinig zin om aan symptoon bestrijding in de uiterste periferie te doen, zoals deze weerzinwekkend opererende kwibus Peter R. de Vries.

  En daar meteen zo op aan te slaan en met (binnen dit systeem zich happy voelende) advocaten te gaan wapperen.

  Zonde van de energie. De bijl moet aan de wortel van het kwaad:

  PROACTIEVE PSYCHOPATENTEST EN PSYCHOPATEN UITNEMEN.

  1. Beste DSR,

   Het is een kwibus, maar kan alleen een kwibus zijn via zijn broodheren. U heeft gelijk er moet eerst onkruid gewied worden maar dan loop je het risico dat er wortelresten blijven zitten en de rommel opnieuw de kop opsteekt.

   Dus refererend aan het eind van uw betoog, de grond behandelen als zijnde zwaar vervuild. Dus afvoeren!

Geef een reactie