BREAKING: PETER R. DE VRIES INFILTREERT VIA ERIC DONK IN HET KAMP-BAYBASIN

PETER R. DE VRIES VERDWIJNT VAN HET TONEEL WANT EXPOSED MAAR LAAT ZIJN ‘IMPERIUM’ NA AAN ZIJN ‘ERFGENAMEN’ * DAT IS NAAST CHRIS KLOMP NU OOK MARTIN KOK * KOK IS ‘GELANCEERD’ DOOR PETER R. BIJ O.A. PAUW * NU ‘ONTFERMT’ KOK ZICH OVER HET DOSSIER-BAYBASIN EN GAAT DAT UITZENDEN IN ZIJN EIGEN MISDAADPROGRAMMA * ERIC DONK OPENDE DE DEUR VOOR DEZE INFILTRANTEN IN HET KAMP-BAYBASIN * BRONNEN: MARTIN KOK EN PETER R. DE VRIES BETAALDEN DE BAYBASIN-BANNER-ACTIE

We kunnen niet met woorden zeggen hoe zeer het ons verdriet mensen als Adele van der Plas en Ton Hofstede geheel en al te zien afdrijven in de armen van de staats-gestuurde criminele ‘helpers’. Ze weigeren te luisteren en hun enige reactie op onze goede raad is woede en nog meer toenadering zoeken tot mensen als Myra en Eric Donk. Nu melden ons bronnen dat het Baybasin-vliegtuigje is gefinancierd door de De Vries-mafia die een nieuw talking head heeft naar voren geschoven in de deplorabele figuur van Martin Kok. De postillion d’amour van deze smerige vrijages is waarschijnlijk Eric Donk die ‘beschikt’ over zeer goede contacten in de wereld van de MSM-crime. De bedoeling is dat Kok in een nieuw crime-progamma op RTL of SBS ‘aandacht gaat besteden’ aan de zaak-Baybasin. De banner-actie is te beschouwen als een ‘opwarmertje’ hiertoe. We hoeven de lezers van deze site niet uit te leggen wie de ‘redactionele leiding’ krijgt van het programma: Peter R. en via hem Joris Demmink. Reeds zes jaar geleden hebben we Adele proberen uit te leggen hoe de media in Nederland werken toen zij dacht dat Jeroen de Jager van de NOS betrouwbaar was. Nu spreekt Adele weer ‘haar waardering uit’ voor de banner-actie -net zoals ze de corrupte advocaat Martin de Witte uitvoering prees voor zijn ‘inspanningen’ in de zaak-Van Well. Begrijp me goed: het is helemaal niet de bedoeling mensen als Adele die fantastisch werk doet af te branden. Maar we kunnen het geblunder en de krankzinnige eigenwijsheid gewoon niet langer aanzien, temeer daar het zo duidelijk is hoe de hazen hier lopen en wie hiervan de enige slachtoffers zijn: Baybasin die nu wordt gemarteld in de EBI, de rechtstaat en de waarheid.

5 Replies to “BREAKING: PETER R. DE VRIES INFILTREERT VIA ERIC DONK IN HET KAMP-BAYBASIN”

  1. “”Begrijp me goed: het is helemaal niet de bedoeling mensen als Adele die fantastisch werk doet af te branden. “”

    Maar als ik als Kat de mogelijkheid zie om mezelf tig veren in mijn reet te douwen spoort de rest niet

    1. Ja eh fantastisch werk. Als ik iemand in huur om de badkamer te tegelen en na 18 jaar is het nog niet af ga ik toch niet zeggen dat het zo fantastisch werk is. Het problem is dat ze de verkeerde weg bewandelt. Dit zegt Micha ook al heel lang. Eigenwijze wijven dat zijn het. Gelukkig hebben we nog een stuur een kaartje naar Baybasin aktie van Boudine. Fucking symtoom bestrijding daar heb je veel aan.

  2. Dat deze aktie ook het VVD Telegraaf powned platvorm te zien was vond ik al verdacht. Het lijkt wel dat de media door over Baybasin te beginnen een soort vraag doen om omgekocht worden door de staat. De MSM creeren een situatie waarbij ze door te dreigen met de waarheid te publiceren de overheid dwingen ze om te kopen met subsidies of iets anders. Dus of ze verdienen geld met hoge kijkcijfers of ze verdienen geld door middel van omkoping. Dit wordt meer gebruikt in de politiek. Bijvoorbeeld het uitspelen van Oliebedrijven en biobrandstof bedrijven tegen elkaar. Wie het meest betaald wint en over onze rug. De oproep om voor verplichte bijmenging van biobrandstoffen is niets meer dan een oproep tot omkopen door de olieindustrie.

Geef een reactie