BREAKING: PHILIPPE REMARQUE LAAT VERSTEK GAAN OP DE ZITTING NA CAMERA-VERBOD

VOLKSKRANT-HOOFDREDACTEUR BESCHERMT PEDOFIELEN, LAAT DAN MICHA IN ZIJN KRANT PSYCHIATRISEREN, WORDT VOOR DE RAAD GEDAAGD EN VERBIEDT NIET ALLEEN OPNAMES, MAAR LAAT OOK ZELF VERSTEK GAAN * MICHA KENT REMARQUE VAN HET AMSTERDAMSCH STUDENTEN CORPS WAAR HIJ BEKEND STOND ALS EEN KWIJLERIGE EN HUILERIGE SLIJMBAL ZONDER VRIENDEN

Subtiel verschil: in de VS wordt een elite-pedofiel vervolgd, maar in Nederland gebeurt precies het omgekeerde: de journalist die dit soort zaken onderzoekt wordt vervolgd en gepsychiatriseerd! Nog twee dagen en dan geht’s los. De Volkskrant komt met managing editor Corine de Vries en ene Van Breda, vermoedelijk een jurist. Lees hier [rvdj-zitting] wie er naast Egbert Myjer nog meer zitting hebben in de Raad: geen van deze mensen staan bekend als actief journalist.

2 Replies to “BREAKING: PHILIPPE REMARQUE LAAT VERSTEK GAAN OP DE ZITTING NA CAMERA-VERBOD”

 1. En binnenkort kunnen ze je (tegen alle redelijke adviezen in uiteraard: redeneren en argumenteren met de illegale gekken rond illegale SS verzetsheld prins Bernhard uiteraard niet mogelijk) “zappen”.

  Er zijn “leuke” filmpjes op YouTube, waarop je kunt zien hoe morele debielen in de USA (de bazen van PB BV) dat doen:

  ————–
  De politie begint volgende week in  
  Rotterdam,Amersfoort en Zwolle een    
  proef van een jaar met het gebruik van
  een stroomstootwapen.Ruim 300 agenten 
  krijgen een training in het gebruik van
  een taser op uitgaansavonden.         
                                         
  Met een taser wordt een stroomstoot van
  een paar duizend volt gegeven die een 
  verdachte een paar seconden verlamt.  
                                         
  Er is kritiek op het gebruik,vanwege  
  het risico op verwondingen of erger.De
  politie zegt dat de taser in principe 
  zonder gevaar is.Het wordt een goed   
  middel genoemd om te voorkomen dat er 
  zwaarder geweld of een pistool moet   
  worden gebruikt.
  —————

  Instead, tasers and stun guns are known (!) to cause a suspect to suffer cardiac arrest, respiratory failure, malfunction of pace-makers, damaged eyes, injury to the central nervous system, and death. The death of an innocent foetus can occur as well as tasers and stun guns can cause a miscarriage when used on a pregnant woman. Police would find it difficult, if not impossible to know if a female is pregnant.

  Albert Springer van politievakbond NPB is blij met de ‘goede voornemens’ van Akerboom. Springer erkent dat het gat tussen de wapenstok en het vuurwapen te groot is. ,,We hebben ook pepperspray gehad. De verwachting was dat je daar iemand tijdelijk mee kon uitschakelen, maar dat valt ontzettend tegen. Het stroomstootwapen heeft bewezen dat mensen even knock-out gaan”, aldus Springer.

  Dat ‘even knock-out gaan’ is een understatement. De inzet van het stroomstootwapen kan het laatste dodelijke zetje betekenen voor mensen die bijvoorbeeld te kampen hebben met hartproblemen. Zo stelde Amnesty International in 2009 dat er in Amerika sinds 2001 meer dan 350 doden zijn gevallen door gebruik van de taser. Het VN-Comité tegen Foltering ontraadde de Nederlandse regering in 2013 om stroomstootwapens aan het gehele politiekorps beschikbaar te stellen. Volgens het comité kan dit aanleiding zijn tot MARTELING.

Geef een reactie