BREAKING: POSITIE PEDO-PG EN MEGA-CRIMINEEL HERMAN BOLHAAR NU OFFICIEEL ONHOUDBAAR

NA ONTHULLING OVER BANDEN TUSSEN MARCEL HAENEN EN HERMAN BOLHAAR KOMEN DE ZAKEN IN EEN STROOMVERSNELLING * MICHA WINT VOOR NEDERLAND EN DE RECHTSTAAT OP ALLE FRONTEN; UITEINDELIJK GAAT IEDEREEN VOOR DE BIJL

Na Opstelten en Teeven ruimden de secretaris-generaal, de Nationale Politiechef, de directeur voorlichting en de voorlichter van het persbericht al het veld. In het apparaat is nu de speculatie dat Herman Bolhaar, voorzitter van het College van procureurs-generaal, dit niet kan overleven. Lees hier het hele stuk in NSB Handelsblad. In het filmpje wordt uitgelegd wat er werkelijk speelt.

2 Replies to “BREAKING: POSITIE PEDO-PG EN MEGA-CRIMINEEL HERMAN BOLHAAR NU OFFICIEEL ONHOUDBAAR”

  1. Artikel van NSB Handelsblad gelezen. Het is een ware bloedbad op Justitie. De hoofdrolspeler (die aan jongetjes zat) lijkt uit schootsveld te blijven. Voorlopig dan.

  2. Het illegaal verdonkeremanen van processen-verbaal van integere collega’s en rechterlijke dossiers en ga zo maar door. Allemaal in het privé belang van PB/De Oranje massamoordenaars, waarvan BH het verlengstuk is.

    Staatsbelang volgens de ‘mindset’ van een Middeleeuwse psychopathische (100% narcistische) ringeloorder: ‘L’état, c’est moi’.

Geef een reactie