BREAKING: PROCES MICHA-CLAIM TEGEN DE CORRUPTE EN CRIMINELE PEDO-RECHTSTAAT VAN RUTTE, DEMMINK EN GRAPPERHAUS GAAT DEFINITIEF DOOR… DIT WORDT EEN WATERSHED MOMENT VOOR NEDERLAND!

DIT IS DE UNIEKE EN OOK LAATSTE KANS VOOR NEDERLAND AF TE REKENEN MET DE CRIMINELEN IN TOGA DIE NIET ALLEEN DE KINDEREN VAN HET NEDERLANDSE VOLK VERKRACHTEN, MAAR OOK OP SADISTISCHE WIJZE WEERLOZE BURGERS LEEGPLUNDEREN EN MARTELEN * WIJ HOPEN DAT DUIZENDEN WOEDENDE BURGERS NAAR DEN BOSCH KOMEN OM MICHA TE STEUNEN IN ZIJN DECENNIA DURENDE STRIJD TEGEN DEZE MONSTERS * NIEMAND HEEFT HET OOIT ZO VER GEBRACHT IN HET DRAINEN VAN DE ‘BLACK SWAMP’ ALS MICHA!

MICHA HEEFT AL GEWONNEN TOTAAN DE HOGE RAAD! * HET GAAT NU NOG ALLEEN OP HET VASTSTELLEN VAN DE HOOGTE VAN HET SCHADEBEDRAG! * LUKT HET YEHUDI BESLAG TE LEGGEN OP 400.000E? * STAY TUNED!

2 Replies to “BREAKING: PROCES MICHA-CLAIM TEGEN DE CORRUPTE EN CRIMINELE PEDO-RECHTSTAAT VAN RUTTE, DEMMINK EN GRAPPERHAUS GAAT DEFINITIEF DOOR… DIT WORDT EEN WATERSHED MOMENT VOOR NEDERLAND!”

  1. Zijn dat dezelfde duizenden die vandaag de gebouwen van de MSM moesten bestormen? Want dan gaat het wel heel erg rustig worden, Kat. Maar vertel eens, hoe denk jij in vredesnaam schade te hebben geleden onder deze hele affaire? Je bent overal met ruzie en conflicten weggeschopt, je bent veroordeeld wegens lastercampagnes, bommeldingen, doodsbedreigingen en ontkenning van de holocaust. Je had kinderporno op je website, je site is ooit op zwart gegaan omdat je een Joodse advocaat een nazi noemde en een rechter oordeelde ooit (las ik op de Twitter van Klomp) dat je was vrijgesproken omdat niemand je teksten serieus neemt.

Geef een reactie