BREAKING! RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK/BELASTINGBETALER BLIJFT LIEGENDE RECHTER BETALEN IN MICHA-CLAIM; WIE GRIJPT IN?

WE GAAN NU WELLICHT PER KG EISEN DAT DE STAAT STOPT MET HET FINANCIEREN VAN EEN CRIMINELE RECHTER DE AL EEN KEER OF ZEVEN DOOR ZIJN EX-COLLEGA’S IS ONTMASKERSD ALS LEUGENAAR EN BEDRIEGER EN DIE ALS GEEN ANDER HET VERTROUWEN IN DE RECHTERLIJKE MACHT HEEFT ONDERMIJND

Uijl, B. den (Rvdr ‘s-Gravenhage) Today at 3:41 PM
To: micha kat

Beste Micha,

Zoals bekend, zijn bij zijn ontslag als rechter tussen mr. Westenberg en zijn voormalige werkgever, de rechtbank Den Haag en de Raad voor de rechtspraak, afspraken gemaakt over de juridische procedures tegen onder andere mr. Smit en jouzelf. Afgesproken is o.a. dat mr. Westenberg gevrijwaard zou worden door de Raad voor de rechtspraak voor alle verdere aanspraken van mr. Smit en jouzelf voor zover deze aanspraken in rechtstreeks verband staan met de door Westenberg tegen hem gevoerde procedures. Onder deze afspraak valt dus ook de procedure waar jij op doelt.

Met vriendelijke groet,

B. (Barbara) den Uijl
senior-woordvoerder en coördinator

Communicatie
0646116548
www.rechtspraak.nl

2 Replies to “BREAKING! RAAD VOOR DE RECHTSPRAAK/BELASTINGBETALER BLIJFT LIEGENDE RECHTER BETALEN IN MICHA-CLAIM; WIE GRIJPT IN?”

 1. Dus als je evident TEN ONRECHTE ontslagen bent als ambtenaar, dan krijg je geen juridische bijstand van de staat.

  Als je evident TERECHT als ambtenaar ontslagen bent wel.

  Dat is meten met twee maten. Als dat al zo zou moeten zijn, dan toch precies omgekeerd.

  Maar niet in (totaal-krankzinnig) PB BV.

 2. ‘Psychopaths turn tables around…….’

  Normale ambtenaren die hun taak uitoefenen conform de wet en die hierbij in aanvaring komen met plannetjes van bijv. een SS psychopaat, Nazi juridisch referendaris, waarna ze ontslagen worden met een evident onmogelijk psychopathisch kletsverhaal, krijgen natuurlijk geen enkele juridische hulp.

  Barbaar…a is héél gevoelig, ja haast oversensibel voor het meten met twee maten: mogen burgers onzinnig in hoger beroep of cassatie gaan, dan mag “de staat” (in werkelijkheid PB BV) dat ook enzo…..

  MAAR ALLEEN ALS HET HAAR WELGEVALLIG IS OF UITKOMT.

  Precies daarom valt er met psychopaten niet te redeneren of te onderhandelen……….’You can’t argue or bargain with psychopaths’.

Geef een reactie