BREAKING: RECHTZAAK TEGEN RUTTE EN VAN DISSEL OM CRIMINELE LOCKDOWN EN DE VERNIETIGING VAN NEDERLAND

LEES HIER DE VOLLEDIGE DAGVAARDING * INTERVIEW MET INITIATIEFNEMER WILLEM ENGEL * GAAT HET ONS LUKKEN DE CRIMINELE COVID-MAFIA OMVER TE KRIJGEN ZONDER VOLKSOPSTAND EN ZONDER GEWELD?

INLEIDING Op 27 februari 2020 is in Nederland de eerste besmetting vastgesteld van COVID-19. Nadat de WHO op 11 maart 2020 de uitbraak als pandemie kwalificeerde, zijn wereldwijd landen overgegaan tot het nemen van drastische maatregelen in een omvang zonder precedent in de moderne geschiedenis. Ook in Nederland heeft de uitbraak geleid tot rigoreuze maatregelen waarbij het maatschappelijke verkeer nagenoeg stilgelegd is door het sluiten van scholen, universiteiten, bibliotheken, musea, bioscopen, restaurants café’s, sportscholen en kapperszaken. Daarnaast zijn zware beperkingen opgelegd aan de bewegingsvrijheid van de bevolking waardoor ook het niet gesloten deel van de samenleving slechts beperkt tot zeer beperkt kan functioneren. Met de inzet van noodverordeningen vindt handhaving plaats van de opgelegde sociale beperkingen en wordt iedereen gemaand zoveel mogelijk thuis te blijven. Recreatiegebieden en sportfaciliteiten zijn eveneens gesloten dan wel ontoegankelijk gemaakt. Het officiële dodental in Nederand bedraagt na ruim twee maanden van maatregelen 5.830 personen die met COVID-19 gestorven zijn (25 mei 2020)

CONCLUSIE: DE BALANS Door de maatregelen hebben de beleidsmakers een maatschappij gecreëerd die volledig in het teken staat van het bestrijden van een fantoom, een onzichtbare vijand die COVID-19 heet. Ondernemers zijn gedwongen om hun bedrijf te staken terwijl de zogenaamde versoepeling van de maatregelen nauwelijks verlichting geven. Aan het hervatten van economische activiteiten worden met verplichte protocollen beperkingen gesteld die het nagenoeg onmogelijk maakt een onderneming op een zakelijk verantwoorde wijze voort te zetten. Horecagelegenheden, kappers en detailhandel worden verplicht soms volstrekt absurde en schijnbaar willekeurige voorwaarden aan te houden die de broodnodige omzetcapaciteit ernstig beperkt. De anderhalvemetereis leidt tot absurde situaties waarin slechts een zeer beperkte klandizie bediend kan worden. Het culturele leven is als gevolg van de maatregelen volledig stilgelegd. Muziekuitvoeringen zijn net als sportwedstrijden verboden. Kunstenaars zitten al maandenlang werkeloos thuis met de onzekerheid of zij ooit hun vak nog kunnen uitoefenen. Sportclubs staan aan de rand van de afgrond

2 Replies to “BREAKING: RECHTZAAK TEGEN RUTTE EN VAN DISSEL OM CRIMINELE LOCKDOWN EN DE VERNIETIGING VAN NEDERLAND”

  1. Een zogenaamde wetenschapper met een dansstudio die beweert dat mensen die dansen een beter immuunsysteem hebben. Sorry hoor, maar ik haak echt af. De man heeft alleen maar een persoonlijk frustratie: zijn dansstudio is dicht.

  2. Willem Engel heeft een wetenschappelijke carrière gemaakt als Bio Farmaceutisch wetenschapper nadat hij in 2001 afstudeerde aan de Universiteit van Leiden. In 2008 verliet hij de wetenschapswereld. Sindsdien geeft hij dansles in zijn eigen studio DA Dance Studio in Rotterdam.

    Daar moeten we misschien dan maar niet zoveel aandacht meer aan besteden.

Geef een reactie