BREAKING: REEDS BEGIN JAREN 80 TURKSE CHANTAGE VAN ONS JUSTITIE-APPARAAT; WERKELIJKE DADER PASKAMERMOORD MOCHT NIET IN BEELD KOMEN

DE HORROR BINNEN JUSTITIE IN NEDERLAND IS MET GEEN PEN MEER TE BESCHRIJVEN * 15 JAAR VOOR DE ZAAK-VAATSTRA MOCHT OOK IN DE PASKAMERMOORD DE TURKSE DADER NIET IN BEELD KOMEN EN WERD EEN ONSCHULDIGE NEDERLANDER VEROORDEELD * RECHERCHEUR DIE DE WERKELIJKE DADER VAN DE PASKAMERMOORD HAD GEVONDEN WERD ONTSLAGEN EN GEDEMONISEERD * WIE WAS DE RECHTER DIE DE ONSCHULDIGE NEDERLANDER VEROORDEELDE? GERARD SPONG, HERHAALDELIJK GENOEMD ALS LID VAN DE PEDO-NETWERKEN

[wp_ad_camp_1]

In een recent artikel in het Haarlems Dagblad [5574 HD] lezen we het verhaal van rechercheur Sjoerd Bos uit Heerhugowaard. Wie kent zijn naam? Hij had de werkelijke daders gevonden van de beruchte paskamermoord uit 1984, twee Turkse criminelen, Erol en Sukrij. Maar van de leiding mochten deze Turken niet in beeld komen. Pas in 2002 werd de ‘Jasper S.’ van de paskamermoord, de fietsenmaker Rob van Zaane, vrijgesproken. De Turken waren toen al dood en Sjoerd Bos een gebroken man. Afgelopen week werd Bos -posthuum- ‘gerehabiliteerd’. De allesoverheersende vraag is natuurlijk: waarom mochten de Turken niet in beeld komen? Waarom mochten Ali en Feik niet in beeld komen in de zaak-Vaatstra? Er is in Nederland in elk geval een persoon die dit weet en dat is advocaat Gerard Spong. Want hij was het die als rechter de fietsenmaker veroordeelde tot 12 jaar en TBS terwijl de werkelijke moordenaar dus bekend was, nee, sterker nog: van het toneel werd afgevoerd net als Ali en Feik! Hier is natuurlijk de vraag: werd Spong bewust op deze zaak gezet en maakte hij deel uit van het complot om de fietsenmaker te laten opdraaien voor deze horror-moord? Medio 2013 kwam Spong terug op zijn rol in de paskamermoord en gaf hij toe ‘een blunder’ te hebben gemaakt. Dat zei Spong 26 jaar na dato.

Eén reactie op “BREAKING: REEDS BEGIN JAREN 80 TURKSE CHANTAGE VAN ONS JUSTITIE-APPARAAT; WERKELIJKE DADER PASKAMERMOORD MOCHT NIET IN BEELD KOMEN”

  1. owwh en voor dit vodje wil je graag 40 euro donatie …… iemand stuurt je een krantenknipsel op en je gaat beetje lopen jengelen.

    Op basis van een kranten artikel ………. overigens men is tot uitsluitsel gekomen door DNA ……….. volgens mij had Kat in het verleden hier nogal moeite mee.

    Overigens heb je oooit eens verdiept in recerche werk, denk het niet en je voornamelijk wat op basis van kranten artikeltjes loopt te jengelen.

Geef een reactie