BREAKING: REVOLUTIE BIJ DE POLITIE

AFGELOPEN ZONDAG KREGEN WIJ VIA EEN CONTACTPERSOON EEN BRIEF VAN EEN OUD-POLITIEMAN DIE IS GEDESILLUSIONEERD DOOR HET BELEID VAN DE NEDERLANDSE REGERING GEDURENDE DE AFGELOPEN 20 JAAR. DEZE MAN IS GEEN REVOLUTIONAIR EN HEEFT DE BRIEF GESTUURD AAN ALLE KRANTENREDACTIES IN NEDERLAND. MAAR OM BEGRIJPELIJKE REDENEN WILLEN DIE DE BRIEF NIET PUBLICEREN, DAAR ZIJN HET DE MSM VOOR TENSLOTTE. DE SCHRIJVER HAD ER GEEN BEZWAAR TEGEN DAT ZIJN BRIEF OP HET INTERNET WERD GEPUBLICEERD. HIJ ZAG GEEN ANDERE UITWEG. IN DEZE BRIEF KLINKT DE WANHOOP DOOR VAN TIENDUIZENDEN POLITIE-AMBTENAREN IN NEDERLAND. WIJ DRUKKEN DE BRIEF HIER IN ZIJN GEHEEL AF, ZIJ HET ONDER PSEUDONIEM. DE SCHRIJVER IS OVERIGENS WEL EEN VOORMALIG HOOFDINSPECTEUR. ZIJN ECHTE NAAM IS BIJ DE REDACTIE BEKEND. VOOR DE GOEDE ORDE, WIJ HEBBEN OOK DE TITEL BEDACHT.

Kom ook en demonstreer mee op 8 april

Door W.A. Smeets, oud-hoofdinspecteur van politie

Het moet mij ten eerste van het hart dat ik diep ben teleurgesteld in het kabinetsbeleid van de kabinetten Rutte II, Rutte I, Balkenende I en II en Kok I, II en III. Het is met Nederland om zo te zeggen snel berg afwaarts gegaan en van kwaad tot erger geworden en dat terwijl ik toch altijd een gezagsgetrouw burger geweest ben alsmede zeer loyaal aan ons Oranjehuis. Anders had ik niet al die jaren mijn plicht kunnen doen bij de politie, werk dat ik overigens met graagte heb gedaan en met toewijding en dat mij ook vele jaren van voldoening heeft mogen geven, al moet daarbij vermeld worden dat de laatste jaren (ik ben inmiddels met vervroegd pensioen met gemengde gevoelens overigens, maar dat zult u wel begrijpen) echt niet de gemakkelijkste zijn geweest. Hoe dan ook ik ben jarenlang een loyale dienaar geweest van de Nederlandse staat en heb ik zo doende de samenleving goede diensten bewezen.

Maar nu komt het: ik ben dus zwaar teleurgesteld, ja zeg maar ontgoochelt door het overheidsbeleid zoals deze gedurende de laatste jaren is geweest. Meer en meer zijn wij politiemensen ingezet geworden ter handhaving van datgene wat ik en velen met mij beschouwen als onzinnige en verkeerde regels. Neem nou bijvoorbeeld flitsen langs de autosnelwegen en andere wegen. Feitelijk worden politiemensen ingezet als een soort belasting ambtenaren (het gaat om honderden miljoenen euro’s) en dat kan toch niet de bedoeling zijn. In elk geval het voelt gewoon niet goed en soms heb je het gevoel een soort overvaller te zijn. Geloof mij, dit werk is echt niet populair onder politiemensen en het draagt ook niet bij aan een goed gevoel bij de burger. Een ander voorbeeld is het handhaven van de orde bij demonstraties. Zoals onlangs nog te zien was op youtube met de beelden van de studentendemonstraties in Amsterdam. Het had bepaald niet nodig geweest om zo hard op te treden want de demonstranten waren eigenlijk poeslief en ze deden eigenlijk ook niemand kwaad noch zorgden zij niet voor overlast.

Ik en velen met mij waren diep geschokt toen Minister van Veiligheid en

Justitie Opstelten, zeg maar onze opperste baas, moest aftreden omdat hij de waarheid had verzwegen. Wij schaamden ons ook allemaal diep, ook mensen zoals ik, die al niet meer actief zijn bij de politie maar ons er toch mee verbonden zijn blijven voelen. De nieuwe Minister van Veiligheid en Justitie van der Steur krijgt, zoveel is duidelijk, nu de rekening gepresenteerd. Voor de zware wissel die de afgelopen jaren op de politie is getrokken. En hij wil de politiemensen meer uren laten draaien voor hetzelfde salaris. Iets klopt hier niet en dat moge voor iedereen duidelijk zijn. Maar wij zeggen dan: boter bij de vis want daar moet wel iets tegenover staan. Want waarom krijgen de mensen die bij de bank werken wel telkens opslag, vette salarissen en bonussen maar de politie niet? Tenslotte zijn de bankmensen toch werkzaam voor bedrijven die door de belastingbetaler zijn gered, zeg maar staatsbanken!! Gelijke monnikken gelijke kappen zegt het spreekwoord. Bovendien zouden zonder ons de banken het geen dag uithouden. Nu zijn wij aan de beurt om het maar eens duidelijk te zeggen.

De tijd is rijp dat ook de gewone Nederlander (die het kabinetsbeleid en de voortdurende prijsverhogingen en belasting verzwaringen ook beu is) inziet dat er iets moet veranderen.

Op 8 april gaat de Politie demonstreren in Den Haag. Als Minister van der Steur tenminste niet ingaat om onze eisen en daar gaan wij momenteel zeker van uit.

Ik nodig u allen van harte uit en doe een beroep op u, Nederlandse burger en belasting betaler om ook mee te komen demonstreren. Toon uw solidariteit met de Politie. Dit is een prachtkans voor al degenen die net als wij een beter Nederland willen om daaraan bij te dragen. Wij staan feitelijk aan uw kant Samen staan we sterk en kunnen wij het tij misschien nog keren.

12 Replies to “BREAKING: REVOLUTIE BIJ DE POLITIE”

 1. Het politie systeem is opgezet door de Katholieke adel in Europa.

  Dus politie agent zijn is per definitie strafbaar volgens de grondwet, het plakkaat van verlatinge en de andere plakkaten, zoals deze werden uitgevaardigd door Willem de Zwijger, leve onze Koning!
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Schuilkerk
  Waarschuwing, die Wikipagina is een lijst van leugens, want Oud-Katholieken, Luthersen en Remonstranten zijn gewoon Katholieken, wat hun Ecumene bewijst.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Eerste_Concilie_van_Nicea
  En ik ben de enige Calvinist in dit land, want JP Balkende, Marc Rutte, Antoine Mussert en Joop den Uyl zijn zondagspapisten!

  Lieden die kozen om op die manier door het leven te gaan, als politie agent, ze behoren in de gevangenis en geplunderd met boetes.
  Aldus is de wet.

  Enige belemmering is het natuurlijk, dat politie agenten de wet niet kennen.
  Dit is debet aan het onderwijs, waarbij is Professor van Roon (ziet lijst Samson) gaarne bij naam vermeld het soort dat onze jeugd opleidt.
  Politie zijn wetteloze misdadigers, die aangepakt dienen te worden met gerechtigde behandeling.

 2. PPS, on topic, mocht dit werkelijk een printscreen zijn van mail van een een hoofd inpecteur en die meekijkt, FUCK YOU! ik rijg je graag aan een hooivork! En Micha, bedankt voor het doorspammen van deze boodschap, je bent de enige website /moderator die blijkbaar geen censuur kent…cool!!!

 3. (bedoel te zeggen,wat heeft t allemaal voor nut als het overgrote deel van de bevolking het nog veel te goed heeft? de opkomsten op demonstraties is een aanfluiting, of het nu gaat om vermoorde en verkrachte kinderen (annass) of wat dan ook, het interesseert “de mensch”geen ene reet….lang leve het kapitalisme! DUS!! De Elite heeft wellicht gelijk, opruimen die troep en laat miljarden menschen gewoon verdwijnen! Grote explosie en weg met t kut volk…en wer opnieuw beginnen….nieuwe ronde nieuwe kansen, dit lijkt nergens meer op….)

 4. @ Bonusje, kun je niet gewoon in ’tokkie-taal” reagluren zodat ik er ook nog iets van begrijp?! gezien we de enige hier zijn nog op deze site…de rest van het gehersenpoelde volk zit al lang weer achter de buis het verhaal te volgen van Boer neukt RTL-4 snol….m.aw, wat doen we hier nog? Het interesseert de doorsnee burger geen ene reet meer, snel naar de Ikea, er is een nieuwe voorjaarskleur uit….(heb je de lange rijen aan de kassa gezien?) flikker je hele inboedel weg en koop weer wat nieuws….geld zat!!! crisis bestaat alleen in een select groepje waarin wij ons wel begeven….(straks veilig opgesloten fema kampen….) Het beste is volgens mij zien te overleven…al moet ik wel zeggen dat ze in Frankrijk nog wat heldhaftige akties voeren en links en rechts wat platbranden (google “bonnets rouge”) zou er nog hoop zijn op verandering?

 5. trouwens is moderatie zelfs op een revolutionair nou geen teken van vertrouwen of tegoedertrouw zijn meen ik te mogen gedenken…

  Eigenaren houden zich buiten de kleefvingertjes van nederlands justitie en nóg wordt r gemodereerd dat men meent onbetrouwbaar derden belang is in spel.

  Voor de rest is er geen enkel reden ons keurig Burgers te modereren..zo is gebleken

 6. Begin is met het weigeren van de Wet Mulder uit te voeren en mee te werken aan het opluiten van zgn. “wan betalers” in de Pi-Lelystad tussen langgestraften NOTA BENE. Hersenloze rand debielen, als je niet bij de Politie bent gegaan om een soort van veredelde deurwaarder voor de Koning te spelen en je wilt werkelijk iets nuttigs doen, pak je dienstwapen en het tuig op het Binnenhof in de rechtbanken het bankwezen en gemeentehuizen 1 voor 1 op en leid of begeleid het volkstribunaal opdat we ze vervolgens na door een burger jury te zijn veroordeeld via super snelrecht, 1 voor 1 kunnen opknopen aan de plataanen op het Korte Voorhout!

 7. Nieuwe afkorting ROL, ik heb gelijk maar een toepasselijke naam gekozen: de Rol!!! Om de nieuwe trollen voor te zijn uiteraard. Regeren is vooruitzien. lol

 8. Dus om het kort te maken, ze willen meer vangen en dan gaan ze vrolijk verder met het beleid verdedigen dat ze eigenlijk zo tegenstaat. Hiervoor word middels deze brief zelfs hulp gevraagd aan de mensen die ze wanneer ze hun doel bereikt hebben weer achteloos neerknuppelen…….

 9. Ik kijk wel zwaar uit om in Den Haag voor de politie te gaan demonstreren. Ik heb in Den Haag te veel goedwillende mensen, met name vrouwen neer geknuppeld zien worden door dat zelfde laffe, laffe agressief politietuig tijdens de demonstratie Break the System. Demonstreren voor de politie, Ha, ha. solidair zijn met en demonstreren voor de politie, een dag later zijn ze weer grijnzend voor een of andere misdaadbank een gezin hun huis uit te sleuren en dakloos te maken.
  Hoe durft zo’n man ons te vragen.

  >> http://www.nicovandenham2.blogspot.nl/2015/01/protest-break-system-bruut-verstoord.html

Geef een reactie