BREAKING: REVOLUTIE OP KOMST BIJ DE TELEGRAF?

KIEST TMG EINDELIJK VOOR ZICHZELF DOOR WEER DE WAARHEID TE GAAN BRENGEN EN ZO DE EIGEN TOEKOMST ZEKER TE STELLEN? * PEDOFIELEN-VRIEND EN CRIMINEEL SJUUL PARADIJS EN CONSORTEN OP DE SCHOPSTOEL * KOMT ER EEN EINDE AAN DE KONGSI TELEGRAAF-DEMMINK-JUSTITIE?

ALS EEN ZWAARD VAN DAMOCLES HANGT NOG STEEDS DE ZAAK-BART MOS BOVEN TMG * GENOMINEERDE TEGEL-‘JOURNALIST’ LIET ZICH DOOR DEMMINK CS. GEBRUIKEN VOOR EEN NEP-AANGIFTE TEGEN MICHA

Telegraaf-hoofdredacteur Sjuul Paradijs en directeur TMG landelijke media, Harry de Wit, hebben een harde aanvaring gehad. Paradijs wilde weten wat er waar was van het gerucht dat De Wit zou werken aan een reorganisatie waarbij 40 redacteuren van de Telegraaf hun baan verliezen, te beginnen met de hoofdredactie. Dat hebben drie bronnen onafhankelijk van elkaar bevestigd aan Villamedia. Een woordvoerster van TMG bevestigt dat er gesprekken zijn geweest, maar wil niet spreken van een harde aanvaring. Maar volgens de bronnen was het een allesbehalve vriendelijk gesprek tussen de hoofdredactie van de krant en de directeur. De Wit heeft Paradijs duidelijk gemaakt dat er, zoals aangekondigd, een reorganisatie op komst is, maar dat de inhoud nog niet vast staat. En dat er niet wordt gewerkt aan een plan om 40 mensen te ontslaan en de hoofdfredactie te vervangen, aldus de woordvoerster. In een vervolg daarop heeft De Wit ook de redactieraad van De Telegraaf en de vakbonden bijgepraat. ‘Er is ook onrust geweest bij de redactieraad, maar die is weggenomen’, aldus de woordvoerster. Zij kan niet aangeven wanneer de reorganisatie in gang wordt gezet. ‘Het is een proces dat met grote zorgvuldigheid wordt voorbereid en uitgevoerd’.

Paradijs wilde niet reageren.

Geef een reactie