BREAKING! ROBERT JENSEN SPEELT DE PEDO- EN DE ADRENOCHROME-CARD -THIS IS THE MOMENT OF ALL MOMENTS! DRINKT HUGO DE JONGE BABY-BLOED?

MICHA WAS DE EERSTSE DIE DIT ZEI: ‘WE STRIJDEN NIET TEGEN GEWONE MENSEN MAAR TEGEN SADO-PEDO-MONSTERES EN MEGALOMAME MASSAMOORDENAARS. ALLEEN DIE KUNNEN EEN SATANISCHE LOCKDOWN OPLEGGEN EN GESTAPO-WETTEN OPSTELLEN!’ * AAN HET EINDE VAN DE LAATSTE JENSEN NOG MEER PEDO-CARD

3 Replies to “BREAKING! ROBERT JENSEN SPEELT DE PEDO- EN DE ADRENOCHROME-CARD -THIS IS THE MOMENT OF ALL MOMENTS! DRINKT HUGO DE JONGE BABY-BLOED?”

  1. Ondertussen gaat Prins Bernhard BV, (onnodig, maar door strapazen van een SS psychopaat) vazalstaat van de USA en door ijskoud gewetenloos handelen en nalaten medeplichtig aan de gruwelmoord op Dresden, Rusland voor het Europees Hof voor de Rechten van de Mens dagen wegens het (gezien de situatie bevreemdend/hoogst twijfelachtig door Rusland…..) neerhalen van “MH-17” .

    Psychopaten blijken typisch ineens ‘beyond sick’ vreesloos, als ze krankzinnig omgedraaide smeerlapperij kunnen begaan, bijv. om ZELF ergens mee weg te komen. Dan zijn ze ineens, machinaal-onstuitbaar.

    Niet dat ik “Putin” (voor alle zekerheid) niet op psychopathie getest wil zien natuurlijk……

  2. Als we op psychopathie testen weten we het!

    Hersenen van moordrobots met de ‘alien (inhumane) mindset’ leveren een opvallend afwijkend plaatje op onder bepaalde stimuli…..

Geef een reactie