BREAKING: RUSSELL BRAND TAKES OVER

ENGELSE VERKIEZINGEN DREIGEN REVOLUTIE TE WORDEN VAN GEPLUNDERDE EN VERKRACHTE BEVOLKING TEGEN PEDO-TORIES VAN CAMERON EN SAVILE * RUSSELL ‘REVOLUTION’ BRAND DOMINEERT LAATSTE FASE ENGELSE HORROR-VERKIEZINGSSTRIJD * BRAND SCHAART ZICH OP DE VALREEP ACHTER LABOUR EN DAT IS DE DOODSTEEK VOOR DE TORY-PEDOFIELEN

2 Replies to “BREAKING: RUSSELL BRAND TAKES OVER”

 1. Ik hoor “Climate Change”, klimaat verandering, uit de mond van Ed Miliband.

  Exact hetzelfde praatje als Diederik Samson onlangs hield bij zijn interview bij de Bilderberg conferentie, toen hij daar geïnterviewd werd door Julia Tourianski.
  https://www.youtube.com/watch?v=UkBMOD11kxc
  Maar chemtrails ontkennen deze lieden, hoewel die bijna elke ochtend zichtbaar zijn als je naar boven kijkt.

  Klimaatverandering is wetenschappelijk onmogelijk, dit is afdoende gedocumenteerd. Hoogleraren vliezen hun baan als ze de waarheid vertellen over het absurde klimaatverandering verhaal. De CO2 uitstoot reguleer positie is mogelijk dankzij een heleboel moorden, geheimhouding en propaganda over technologie, de bedoelingen zijn globalisme. Dat zijn de agenda’s van Miliband en Samson. Wereld Socialisme. En ik weet dat veel mensen dat ook nog meteen steunen, dus herinner ik deze leiden er aan, dat Adolf Hitler lijsttrekker was voor een Socialistische partij voor de Arbeid. NSDAP betekende, Nationaal Socialistische Arbeiders Partij. Hitler was een Socialist. Labour betekend Arbeid.

  Het Britse Labour is the Fabian Socialist scheme, hetzelfde als de Nederlandse PvdA. Tories is dan weer te vergelijken met de VVD hier.

  Tsja, geen wonder dat Russel Brand miljonair is.
  Ik begrijp verder niet wat je er mee wil Micha, succes gewenst.
  Misschien dat Russel openstaat voor enige realiteit, maar hij houdt nu hetzelfde democratie verhaaltje als de lijsttrekker van de UKP, Nigel Farage, in Ierland. Om te begrijpen dat Democratie een truc is, wat Russel eerder steunde, dat is commercieel niet interessant.

  Het doet me denken aan Freek de Jonge die Campagne hield voor de PvdA, of Michael More die Campagne hield voor de Democraten met John Kerry als de kandidaat. Erg goed voor je carrière, als je eenmaal zo’n reputatie hebt. Maar belangrijk is het niet, het kan schade brengen aan je reputatie voor de beter geïnformeerde burger. Meer is het niet, dan een commercieel verhaaltje. Zullen we witte of zwarte rook krijgen uit de parlementsgebouwen van Engeland of Nederland? Maakt niet uit, de formatie bepaald het theaterstuk voor de komende 4 jaar. Allemaal leugens, met geheime agenda’s als de werkelijkheid.

  Zelf weet ik heden geen betere oplossing, ik steun de keuzes en inzichten van Micha. Bovendien, Freek de Jonge was gestopt met PvdA steunen, waardoor hij veel zendtijd verloor, dit gaat niet om persoonlijke dingen.

Geef een reactie