BREAKING: RUTTE, HENNIS, OLLONGREN BETAALD DOOR IRAN -WILDERS EN BAUDET INMIDDELS OP DE VLUCHT

DE RECENTE STROOM VAN ONTHULLINGEN LEIDT TOT DE DRAMATISCHE EN COMPLETE EXPOSURE VAN WILDERS EN BAUDET ALS DEEP STATE-VOLKSVERRADERS * MICHA WEES ALS EERSTE EN ALS ENIGE OP DE WARE AARD VAN DEZE ONGEKENDE MISDADIGERS [video] * HIERONDER: VIDEO WAARIN WILDERS DOOR WIKILEAKS WORDT EXPOSED ALS VERRADER

DE NEDERLANDERS KREGEN MILJOENEN VAN IRAN VIA BILDERBERG (RUTTE EN OLLONGREN) EN DE VN (HENNIS) * OBAMA VLOOG MILJARDEN CASH GELD NAAR TEHERAN DAT VERVOLGENS WEER WERD TERUGGESLUISD NAAR DEEP STATE-PLAYERS IN DE VS EN DE EU * DE COMPLEET CORRUPTE EX-BARVROUW VAN DE PINOKKIO-BAR JEANINE HENNIS SLAAT OPNIEUW IN OPDRACHT VAN TEHERAN DE OORLOGS-TROMMEL OM HET WESTEN TE DESTABLISEREN * VIDEO * HET HELE VERHAAL OVER HET OMKOPEN DOOR IRAN VAN DE NWO-PEDO-DEEP STATE

Eén reactie op “BREAKING: RUTTE, HENNIS, OLLONGREN BETAALD DOOR IRAN -WILDERS EN BAUDET INMIDDELS OP DE VLUCHT”

  1. Kijk alleen maar hoe weinig aandacht de politieke partijen van de mainstream media krijgen in verhouding tot de PVV en het FvD. Alleen dat zegt al genoeg: de PVV en het FvD zijn gecontroleerde oppositie. Rutte en zijn kartel-politici steken het volk openlijk het mes in de rug en het FvD, de PVV maar ook de SP doen dat stiekem. De oplossing kan natuurlijk nooit vanuit de politiek komen, de politiek zèlf is immers het probleem.

    Democratie is één van de grondvormen van een dictatuur omdat de kiezers bij elke beslissing volkomen buiten spel staan. Wilders, Baudet en mw. Marijnissen geven het falderappes slechts valse hoop.

    Hoop is slechts een marketing-product en het marketing-product bij uitstek van geestelijken en politici: het kost niets, kent geen transportkosten en er zit geen enkele garantie op.

Geef een reactie