BREAKING: ‘S LANDS BEKENDSTE ‘COMPLOTDENKER’ KRIJGT DE COMPLETE NEDERLANDSE PEDO-RECHTSTAAT PLAT -HISTORY IN THE MAKING!

OP DE AFBEELDING DE ADVOCAAT DES KONINGS DIE BIJNA TIEN JAAR LANG MET LEUGENS, LIST EN INTMIDATIE EEN CRIMINELE EN CORRUPTE RECHTER HEEFT BESCHERMD EN AFGEDEKT WAARMEE HIJ DE NEDERLANDSE RECHTSTAAT MOGELIJK FATALE SCHADE HEEFT BEROKKEND * IN NOTA BENE DE TELEGRAAF EN DOOR NOTA BENE BART MOS WORDT CROISET NEERGESABELD ALS DE EERSTE DE BESTE CRIMINEEL EN PLUNDERAAR VAN PUBLIEKE MIDDELEN

HIERMEE HEEFT HIJ ZIJN CLIENT KONING WILLEM ENORME SCHADE TOEGEBRACHT, OPNIEUW OP KOSTEN VAN DE GEMEENSCHAP * WAT IS HET WARE PRIJSKAARTJE VAN DE ZAAK-WESTENBERG VOOR DE SCHATKIST? * HET BEDRAG LOOPT IN DE HONDERDEN MILJOENEN * EN DAT ALLEMAAL DANKZIJ EEN ZINNETJE IN EEN BOEK VAN MICHA KAT DIE EEN ‘COMPLOTDENKER’ ZOU ZIJN EN EEN ‘KONING VAN HET GEKKENHUIS’ * DE ZAAK IS ZO EXTREEM, ZO CRIMINEEL EN ZO BIZAR DAT WILDER EN BAUDET KRIJSEND VAN ANGST ONDER HUN BUREAU’S GAAN LIGGEN ALS DE WOORDEN ‘MICHA KAT’ OF ‘ZAAK-WESTENBERG’ VALLEN * ALLES INTIMIDATIE, ANGST EN TERREUR

4 Replies to “BREAKING: ‘S LANDS BEKENDSTE ‘COMPLOTDENKER’ KRIJGT DE COMPLETE NEDERLANDSE PEDO-RECHTSTAAT PLAT -HISTORY IN THE MAKING!”

 1. Niks “laatste stap van de Micha-claim”!! Niks “Westenberg wordt gesommeerd zich naar Den Bosch te begeven”!!

  Zegt het begrip ‘concept’ jou iets, Micha? Want dat is wat deze e-mail, als gevolg waarvan ze morgen bij Allen & Ovary weer in de broek zulen pissen van het lachen, behelst. Begrijp nou eens heel goed dat deze mail wordt gestuurd om JOU tevreden te stellen, en niet om de landsadvocaat onder druk te zetten. ALS deze mail überhaupt al verstuurd is. Als Stapel’s carrière hem tenminste iets waard is. Hij heeft zich nu wat tijd gekocht door weer een poosje tegen jou te kunnen zeggen dat ze nog niet hebben gereageerd op de mail.

  Het oproepen van Westenberg gebeurt zoals zelfs jij kunt begrijpen niet door een concept-mailtje naar zijn advocaat te sturen, maar op een geheel andere wijze.

  Stap even naar buiten vanuit je luchtkasteel, de echte wereld in, en zet je fantasie over een opgeknoopte Westenberg nog even uit je hoofd. Als er al een gang naar Den Bosch wordt ingezet, dan nog komt het niet tot een veroordeling. En ALS dat dan al wel zou gebeuren, dan komt het niet tot het uitbetalen van een schadevergoeding. En mocht dat laatste (want zelfs een sneeuwbal heeft nog kans in de hel) dan toch gebeuren, dan gaat het voor wat betreft de hoogte erom wat jij waard bent, en dat bedraagt niet meer dan een aalmoes. Je mag in dat geval blij zijn dat je je reiskosten er uit hebt!

 2. Gelukt? Het is u helemaal niet gelukt.
  Weet u wie het wel is gelukt? Degene die wél een miljoen krijgt. Degene die in alle luwte zijn strijd heeft gevoerd. Degene die niet nog eens eigenhandig (de rest van) zijn reputatie om zeep heeft geholpen.

  Díe persoon. En niemand anders.

  Echt, de rechter zal nu heus niet zonder nadenken u een miljoen schenken. Die gaat echt wel kijken hóe die schade is geleden. En dan komt het deksel nog lelijk op uw neus. Let op mijn woorden.

 3. WAT IS HET WARE PRIJSKAARTJE VAN DE ZAAK-WESTENBERG VOOR DE SCHATKIST?

  Wat is het ware prijskaartje van de Nassauers, de (nogal een onherstelbare) *schade* die ze, krankzinnig gewetenloos, driedimensionaal alle kanten op berokkenen om “boven” te blijven ook even meegerekend….???

Geef een reactie