BREAKING: SAMENSPANNING BART MOS – OM NU OP TAPE; MICHA GAAT TELEGRAAF VOOR DE RECHTER SLEPEN

EXTRA EN LAATSTE NIEUWS: DEZE VIDEO BEWIJST DAT HILLARY EN MARK RUTTE DE WESTERSE CULTUUR WILLEN VERNIETIGEN MET DE TELEGRAAF EN BART MOS ALS BELANGRIJK PROPAGANDA-VEHIKEL

DE TELEGRAAF ZINKT NET ZO SNEL ALS HILLARY CLINTON [VIDEO] * AANDEEL TMG AL WEKEN VAST OP 3,70 EN NAUWELIJKS HANDEL: WIE GELOOFT ER NOG IN? * NOG STEEDS GEEN ENKEL PLAN VOOR DE TOEKOMST BEHALVE BLIJVEN LIEGEN EN BEDRIEGEN IN DIENST VAN DE MACHT ZOALS BART MOS

[wp_ad_camp_1]

We houden het onthullende geluidsfragment dat is opgenomen tijdens een schorsing (waarbij Mos en de AG samen aan het plotten waren) nog even tegen de borst in afwachting van het juridische gevecht met De Telegraaf. De tape doet denken aan die van het Holleeder-proces toen blogger Sebastiaan Beens via een geluidsopname kon onthullen dat de hele zaak een hoax was omdat het vonnis al klaar lag voordat de zaak was begonnen. Nu begrijpen we eens te meer waarom de rechters zo hysterisch doen over het maken van opnames in Micha-zaken: ze zijn gewoon panisch van angst dat hun fraude voor het nageslacht wordt vastgelegd. De samenspanning tussen het OM en De Telegraaf zal zeker ook een rol spelen in de zaak van Micha tegen het OM wegens de verplichte DNA-afname, omdat er eens temeer uit blijkt dat het OM bezig is met een ongekende campagne Micha te vernietigen -wetten, regels en aanwijzingen spelen daarbij geen enkele rol.

3 Replies to “BREAKING: SAMENSPANNING BART MOS – OM NU OP TAPE; MICHA GAAT TELEGRAAF VOOR DE RECHTER SLEPEN”

 1. OM staat toch aan de kant van het slachtoffer zeg maar. Als zij overtuigd zijn van onrecht dan zullen zij dat dan voor hun gunstige wijzen proberen aan te kaarten. Ben een leek hoor op rechtsgebied maar dat kan ik me voorstellen. Ook heeft Bart Mos op twitter opname geplaatst en die spreekt toch echt een beetje tegen je. Die tien maanden is natuurlijk krankzinnig voor spreken van waarheid over Gelauff. Bedreiging weet ik te weinig van hoe dat nou zit.

  1. Wat op Twitter of waar dan ook is geplaatst doet totaal niet ter zake, alleen wat in de rechtzaal wordt gewisseld is van belang. En DAAR mochten de tapes niet worden afgespeeld!

   1. Edelachtbare Kat,
    Ik heb de opname gevonden, leve Google

    https://twitter.com/BartMos/status/785527979770318848

    Maar ben het met je eens: je zegt kogel door kop, dat kan uiteraard niet maar de context is duidelijk, je maakt je druk over kindermisbruik, duidelijk emotioneel. Dus zo’n bedreiging kan niet heel zwaar opgevat worden. Mogelijk inderdaad dat ze dat niet wilde laten horen. Maar goed, dat is nu iets duidelijk dan.

Geef een reactie