BREAKING: SATANIC HILLARY OOK IN PEDO-NETWERKEN

LEES HET HELE VERHAAL OP INFOWARS * EN WEER DIE PEDO-LINK MET DE KRIJGSMACHT DIE WE OOK ZO GOED KENNEN IN NEDERLAND * DEMMINK BEGON ZIJN CARRIERE BIJ DEFENSIE * HIER ONS EERDERE BERICHT OVER SATANIC HILLARY


[wp_ad_camp_1] Naarmate de vloedgolf aan bizarre en weerzinwekkende onthullingen over Hillary Clinton aanhoudt wordt het steeds spannender of ze het daadwerkelijk zal schoppen tot nominee van haar partij. Thans komt aan het licht dat Hillary ook de steun geniet van de mondiale pedo-netwerken. Ze zal binnenkort wel worden uitgenodigd door Mark Rutte voor een rondje Nederland en EU met bezoeken aan diverse Pinokkio-bars en snuff movie-schepen. En o ja: er zijn idioten die menen dat mijn vorige stuk niet to the point is omdat de beurzen nu als gekken aan het stijgen zijn. Laat ik daar dit over zeggen: deze krankzinnige stijgingen bevestigen slechts de stelling dat er sprake van een paniek zo groot als we nog nooit eerder in de wereldgeschiedenis hebben gezien.

7 Replies to “BREAKING: SATANIC HILLARY OOK IN PEDO-NETWERKEN”

 1. >> dat er sprake van een paniek zo groot als we nog nooit eerder in de wereldgeschiedenis hebben gezien.

  Inderdaad, de beurskrach van 1929 is helemaal niets vergeleken met wat we de afgelopen paar dagen zien. In Ierland valt het blijkbaar allemaal wel mee maar hier is de paniek enorm: er is geen blik bruine bonen meer te krijgen in de supermarkt en uit de geldautomaten komt alleen nog maar ‘nee’.

  Waar blijft de boodschap van Micha aan het volk die op 20 augustus werd aangekondigd?

 2. “”En o ja: er zijn idioten die menen dat mijn vorige stuk niet to the point is omdat de beurzen nu als gekken aan het stijgen zijn”””

  ach dat was een aantal jaar geleden al bekend dat de crisis kon worden vergeleken met die van 1921, dus zware downs.
  En aangezien meerdere media verliezen lijden is het niet zo vreemd dat dit tevens bij de Telegraaf het geval is.

  Alleen clown Kat maakt er weer een persoonlijk racune verhaaltje van dat het te maken heft met de tendensen van het blad.

  En als je verkondigt in je vorige bijdrage dat de krant al sinds de 2 de ww zo fout als de nacht zou zijn, mag je ons dan vertellen waarom jij zonodig bij een foute krant aan de slag zou gaan, lijkt me toch heel tegenstrijdig met jouw beweringen in het achterhoofd.

  Lijkt er meer op dat je pas na je ontslag dit riedeltje ging af spelen en voorheen er geen enkel probleem mee had dat de krant niet zuiver zou zijn.

  Lijkt me overigens dat deze idoot eerder recht van spreken heeft dan iemand die uit racune loopt te blazen.

Geef een reactie