BREAKING: SEKSREIZEN OM-TOP MOETEN GEHEIM BLIJVEN! DIT IS DE CLUB DIE MICHA 10X VERVOLGDE!

HOEVEEL KINDEREN WERDEN DOOR DE OM-TOP MISBRUIKT TIJDENS DE GEHEIME ‘DIENSTREIZEN’? * IS HET OM NU BEZIG EEN ADVOCATENKANTOOR OP TE RICHTEN VOOR VAN NIMWEGEN EN BLOOS NET ALS ZE DEDEN VOOR TONINO EN LEENDERS? * BINNENKORT BESTAAT DE HALVE NEDERLANDSE BALIE UIT PEDOFIELE EX-OFFICIEREN VAN JUSTITIE

10 Replies to “BREAKING: SEKSREIZEN OM-TOP MOETEN GEHEIM BLIJVEN! DIT IS DE CLUB DIE MICHA 10X VERVOLGDE!”

 1. Hebben de ‘msm’ weer eens iets gedaan wat u uitkomt? Of waarbij genoeg ruimte voor u is om vage, op niets gebaseerde, vermoedens aan te linken?

  Overigens heeft u zelf ook reizen gemaakt naar seksparadijzen. Bent u nu zelf ook verdacht?

   1. Nee, je bent een man van middelbare leeftijd, al jarenlang zonder vaste partner, met een fascinatie voor pedofilie, die regelmatig zonder duidelijk doel in z’n eentje in Zuidoost-Azië zat. Er rust dus geen enkele verdenking op je hoor Micha. Alleen topmannen van het OM maken zich immers schuldig aan kindermisbruik.

    1. Zijn er drie opsporingsambtenaren die onder ede verklaringen hebben afgelegd tegen MICHA dat hij een kinderverkrachter is? Heeft het OM verklaard MICHA strafrechterlijk te zullen gaan vervolgen wegens kindermisbruik? Dacht het niet. Dit is WEL het geval met de drie Rolodex-hoofdofficieren Wabeke, Wooldrik en Holthuis en met OM-topman Leenders.

     1. Hoe moeten we deze reactie van jou nou interpreteren Micha? Dat jij je erom op de borst slaat dat jij beter in staat bent geweest om jouw studiereis naar Thailand inzake het onderzoek naar de pagodes van boeddhistische jongetjes beter geheim hebt kunnen houden dan een aantal leden van het OM?

   2. Neen, u bent een (naar eigen zeggen) onafhankelijk journalist die misstanden bestrijd. Vooral als het aankomt op seksuele misdrijven en politiek.

    Doordat u mogelijk zulke reizen hebt gemaakt is dat naar mijn mening net zo vreemd als wanneer het OM dat doet. Misschien zelfs vreemder omdat u er al sinds jaar en dag in kapitalen tegen ageert.

  1. Er is een Haagse kinderrechter ooit veroordeeld voor kindermisbruik, Yvonne Keuls heeft er een boek over geschreven. Deze man raakte zo in depressie, dat hij zelfmoord wilde plegen (lees dit in de Volkskrant van gisteren over de vader van de bedenker van Haagse Harry). Waarom ging deze man niet vrijuit, maar anderen wel?

Geef een reactie