BREAKING: SEKSSCHANDAAL BIJ MANUEL SCHADWALD-FIRMA KPMG

KRIJGT MICHA WEER GELIJK? * MEEST CRIMINELE FIRMA VAN NEDERLAND -SAMEN MET DEMMINK-KANTOOR DE BRAUW WAARMEE HET GEHEEL IS VERKNOOPT- KOMT NU IN DE MSM MET EEN ‘SEKSSCHANDAAL’ (FOTO: SEKSSCHANDAAL-KPMG’ER WIEBE CNOSSEN) * MAAR DIT IS HET TOPJE VAN EEN WEERZINWEKKENDE IJSBERG DIE ZIJN GELIJKE IN NEDERLAND NIET KENT: SNUFF-MOVIES, DOODMARTELEN VAN KINDEREN EN NATUURLIJK… PANAMA!

2 Replies to “BREAKING: SEKSSCHANDAAL BIJ MANUEL SCHADWALD-FIRMA KPMG”

  1. Dit is malle Micha ten voeten uit, een KPMG-directeur kan op een personeelsuitje zijn handen niet thuishouden en Micha fantaseert gelijk door naar zijn persoonlijke obsessie, het in stukken snijden en doodmartelen van kleine kinderen.

  2. mmmh dat is dan geheel tegenstrijdig met wat steven brown in zijn straat interview aanhaalde ……. dat men via seksschandalen politieke oponenten ging wegzetten.

    Anderzijds is het total niet vreemd dat er ergens op eeen kantoortje het een en ander spelt met een college, Kat komt waarschijnlijk net uit een ei dat hij dit zo bijzonder vind …..owwwwwh wacht Kat zijn eisprong heft racune driften …………

Geef een reactie