BREAKING: SEKSVERSLAAFDE MACHTS-FETISJIST FELIX ROTTENBERG IN DE KINDEROPVANG

FELIX ROTTENBERG MOET DE BELANGEN VAN DE PEDOFIELEN IN DE KINDEROPVANG VEILIG STELLEN EN ZORG DRAGEN VOOR EEN CONTINUE STROOM KINDERVLEES RICHTING PEDONETWERKEN * REPUTATIE VAN ROTTENBERG IS DIE VAN EEN ‘MANIAKAAL SEKSVERSLAAFDE’ * OOK ZIJN CORRUPTE PARTIJ-GENOOT WILLEM VERMEEND WAS EEN ‘TOPMAN’ IN DE KINDEROPVANG, RECHTSTREEKS BENOEMD DOOR DE GROEP-DEMMINK

In september 2013 schreven we dit verhaal over PvdA-zakkenvuller Willem Vermeend en zijn ‘carriere’ in de kinderopvang. In dit stuk komen banden aan het licht tussen Vermeend en Joris Demmink. Nu lezen we dat Felix Rottenberg een top-positie gaat innemen in het land van Robert M. en het Hofnarretje. Ga er maar vanuit dat Rottenberg is benoemd door de pedofielen. Waarschijnlijk is Rottenberg reeds pedo-chantabel want de ‘charismatische’ ex-voorzitter van de PvdA (op weg naar 0 zetels, vooral dankzij hem) steekt hem werkelijk overal in. Kan het nog erger? Nog walgelijker? Nog satanischer? Nog pedofieler? Ja, ja, ja em ja! Want dit is Nederland!

2 Replies to “BREAKING: SEKSVERSLAAFDE MACHTS-FETISJIST FELIX ROTTENBERG IN DE KINDEROPVANG”

  1. Willem Vermeend ook zo’n typische psychopaat, in your face. Ik kan ze allemaal eruit halen. Neoliberale VVD psychopaat lid van Pvda, omdat het kan.

    1. Ja Willem Vermeend, daar noem je d’r een. Als die op TV kwam zat ik te kokhalsen van alle leugens die hij uitkraamde. Zo veel propaganda als die kon spuien daar kan Mathijs van Nieuwekerk nog een voorbeeld aan nemen. Wat een enorme rat.

Geef een reactie