BREAKING: SHAKE OUT VAN INFILTRANTEN IN DE NIEUWE MEDIA

MICHA STRIJDT OM ZIJN VOORTBESTAAN TEGEN EEN OVERMACHT VAN PEDOFIELEN, TROLLEN, RECHTERS, POLITIEMENSEN, PSYCHOPATEN, ‘JOURNALISTEN’, CAMERA-MANNEN…. STEUN HEM EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING [op te vragen via drsmkat@yahoo.com]

JOHAN OLDENKAMP EXPOSED OP NIBURU.CO * MYRA LOOPT VOLLEDIG TEGEN DE LAMP ALS MICHA-BASHER IN OPDRACHT VAN DE STAAT OP BOUBLOG ALS ‘RICKY’ * ERIC DONK IS DE SMERIGSTE EN MEEST GEVAARLIJKE INFILTRANT * MARTIN VRIJLAND WAS REEDS ONTMASKERD * HET IS PRECIES ALS IN DE OORLOG BINNEN HET VERZET: DE HELFT VAN DE GROEP BESTAAT UIT INFILTRANTEN

HORROR: BAYBASIN SPRAK AL DIE UREN MET EEN INFILTRANTE VAN DE WEDERPARTIJ MAAR WE HEBBEN ADELE JUIST HIER VOORTDUREND VOOR GEWAARSCHUWD * BOUDINE WEIGERT IDENTITEIT VAN MICHA-BASHER RICKY OPENBAAR TE MAKEN

[wp_ad_camp_1]

Micha heeft zich niet in de zaak Demmink vastgebeten, hij heeft die zaak stukgebeten met zijn bespottelijke complot-theorieen. Aldis ‘Ricky’ op Boublog. Andre Vergeer vroeg ‘Ricky’ vervolgens of ‘hij’ kon uitleggen waarom Micha de zaak-Demmink heeft ‘stukgebeten’. Geen antwoord. De postings zijn inmiddels weggehaald. De pogingen van ‘Ricky’ Micha te beschadigen na een positieve posting over hem van Yvonne backfirede volledig door steeds weer postings die het voor Micha opnamen. Dit paste ook niet in de plannen van Boudine zelf om Micha te beschadigen dus zij kon niet anders dan de draad sluiten en ‘Ricky’ een uitbrander geven: Ricky, wie problemen heeft met Micha Kat, kan reageren op ROL, de site van Micha Kat. Op BOUblog is dat niet welkom! Dit is hierom zo hypocriet, omdat de enige reden zo in te grijpen eruit bestaat dat de comments het voor Micha opnamen! Toen Yvonne meldde dat ‘Ricky’ niemand anders is dan de ons bekende Myra, reageerde die laatste op de haar bekende hysterische wijze (ook die posting is weggehaald) Ik ben niet Myra! Doe normaal! (Joris Demmink: ‘Ik heb geen kleine kinderen verkracht! Doe normaal!). Wij kunnen hier onthullen dat ‘Ricky’ wel degelijk Myra is. Een smerige infiltrante. Uitschot. Moffenhoer -als ze daar niet te lelijk voor zou zijn. Het drama is natuurlijk dat Baybasin al die uren heeft gesproken met een… nou ja, we gaan onszelf niet herhalen. Je ziet in feite direct aan mensen als Myra, Eric Donk, Martin Vrijland dat het infiltranten zijn. Ze sporen niet en opereren stiekem en achterbaks, wisselen voortdurend van positie (kijk naar de tweets van Myra), heel anders dan mensen als Nico van den Ham, Steve Brown en Ton Hofstede die gewoon stabiel zijn, je weet wat je aan ze hebt, ze staan ergens voor. Hoe kan iemand als Myra voor iets goeds strijden als ze het geen enkel probleem vindt dat Israel Palestijnse kinderen in Gaza afslacht? Waaron zou zo iemand het een punt vinden dat Joris Demmink kinderen verkracht? Marin Vrijland die Micha bestal voor honderden Euro’s, Eric Donk die hem afperst en afdreigt… dat zijn geen mensen die voor het goede kunnen staan. Blijft de vraag waar Boudine zelf staat. Wij kunnen het niet verklaren waarom zij zich tegen Micha en Andre Vergeer keert en Eric Donk en Myra omarmt. En waarom spreekt Boudine zich niet zelf uit over Micha over wie ze nog steeds 40 stukken op haar blog heeft staan? Wie biedt?

14 Replies to “BREAKING: SHAKE OUT VAN INFILTRANTEN IN DE NIEUWE MEDIA”

 1. Kat is alleen nog maar aan het huilebalken, vooral over zichzelf. Elk regeltje dat ergens op een site verschijnt wordt direct onder het vergrootglas gelegd. Wat mij betreft het bewijs dat Kat volledig is uitgeschreven.

 2. Even buiten beschouwing latend wie van de alternatieve media zijn ziel verkocht heeft aan de macht. Is het niet heel erg dom om dat nu te doen nu alles op springen staat. Eerst hadden we de dotcom bubbel, die plofte maar gelukkig waren niet al die bedrijven waardeloos. Natuurlijk ook een hoop bedrijven die gefinancierd werden door de overheid, project big Brother. Toen plofte de huizen markt, die huizen blijven ook altijd nog wel iets waard. Door allerlei ingrepen in de rente belastingvrij schenken en andere maatregelen werd markt kunstmatig hoog gehouden dus de klap was niet zo erg. Zowel de dotcom bubbel als de huizen bubbel zijn dus eigenlijk niet leeggelopen en worden in stand gehouden door de overheid en de banken. De derde bubbel die nu op springen staat is de derivaten bubbel, die derivaten zijn 100 procent gebakken lucht dus daar blijft niets meer van over. Er is dan geen redden meer aan. Alle banken, verzekeringsmaatschappijen, investeringsmaatschappijen, en pensioenfondsen zullen omvallen.

  1. Het laatste redmiddel is nu ingezet namelijk de pensioenpot van NL 1400 miljard. Dan denk je misschien dat er veel pensioengeld in de EU is maar dat is er niet. Zonder GB is die pot maar 2300 miljard. Nederland heeft dus 60 procent van het gespaarde pensioen vermogen. De eerste 40 miljard is al nodig om slechts 1 noodlijdende Italiaanse bank te redden, die poen is dus nu al weg. Hoe lang denk je dat dit nog goed gaat. Wat denk je als er duitse banken omvallen die vele malen groter zijn gebeurd.

 3. “Blijft de vraag waar Boudine zelf staat. Wij kunnen het niet verklaren waarom zij zich tegen Micha en Andre Vergeer keert en Eric Donk en Myra omarmt. ”

  Bou is cia class 1994 en koningshuis en cia werken zeer nauw samen als ik even aan de eerste moordenaars mag herinneren die mij 2009 bezochten binnen twee dagen na dat ik ministerie van binnenlandse zaken en koninkrijk relaties contacteerde en waren twee cia agenten gestuurd door prins willem en ernst hirsch ballin

  Verder ook niet zóóó blindstaren op dat voor en tegen want beide zijden zijn onder controle en laten al krijsende de echte Slachtoffers en Getuigen stilletjes elimineren en neutraliseren en doen dan weer van ene zijde dan weer van ander zijde regelmatig aanvallen op echte Klokkenluiders al verontwaardigd krijsende en kritiserende

  t is ondertussen erg stil bij de Slachtoffertjes

 4. “”Dit is hierom zo hypocriet, omdat de enige reden zo in te grijpen eruit bestaat dat de comments het voor Micha opnamen!””

  Hypocriet is dat als je alleen de positieve laat staan, en aangezien de postieve reacties er niet zouden geweest zijn als de negatieve ook niet waren geplaatst.

  En dus volkomen logisch dat Bouidine beide weg halt, alleen past dit natuurlijk niet in het straatje van Kat …….. en vervolgens krijgt Boudine om niks Kat fatwa over zich , alhans het zit op de rand.

  Misshien kan Kat een convenant met zijn laatste trouwe onderdanen overeenkomen waarin ze verklaren Kat als een heilige te behandelen.

 5. overigens dat gejengel over Chris Klomp heeft een hele andere achtergrond, namelijk dat je het niet kan winnen van Klomp, je hebt een prima plaaggeest gevonden na dat je jaren lang zelf de plaaggeest hebt uitgehangen komt dit vervolgens op je retour.

  1. Dat is niet waar en dat weet jij ook. Klomp is de nieuwe Goebels en dat weet jij ook. De nederlandse media begaf zich eerst op glad ijs nu echter is het landverraad. Daar zullen natuurlijk ooit enorme consequenties aan verbonden zijn. Denkt de nederlandse media nu echt dat de koningin een plaatsje vrij houdt voor hun in haar bunker als de pleuris uitbreekt. Hebben we de media nog wel nodig als er geen vrijheid van meningsuiting is. Natuurlijk niet dat kan iedereen op zijn klompen aanvoelen. Houdt je het wend of keert voor de MSM heeft dit verhaal nooit een geode afloop als ze zo doorgaan. Gaat dit nog wel een tijdje goed? Een maand ja een Jaar, dat denk ik zeker niet.

 6. vermoedelijk trekt Boudine de line van adele vd plas door die total niks van de fratsen moet hebben die heer Kat brengt zoals dat ook het geval is voor de heer Baybassin.

  Overigens in het verleden heb je het weleens verbruid bij Boudine, dan praten we over een jaar of wat geleden.

  Overigens Kat komt niet op het idee dat het aan hem zelf ligt, het is natuurlijk wel erg frapant dat je een leger mensen hebt die allemaal niet zo gediend zijn van heer Kat.

  Het is natuurlijk al vreemd dat als je pretendeert onderzoeksjournalist te zijn, vervolgens wekelijks dit soort jengel artikels komt aanzetten.

  Gerard Legebeke hoorde je destijds niet over bovenstaande onzin ……..

  Schijnbaar heb je niks meer te melden, en vervolgens ga je maar lopen drammen dat personen voor de staat werken.

  En vervolgens verwacht je donatie s voor je flutberichten, heel apart.
  En destemeer schrijnender dat je vervolgens HCC beheerder de grond intrapt, Terwijl deze nog werklijk enig onderzoekswerk vericht door bijv. wob aanvragen en dergelijke, wanneer heb jij heer Kat voor het laatst echt gewerkt.
  En daar bedoelen we niet mee een beetje in het wilde weg wat jengelen aan de zijlijn met bijvoegsels van kapot gesneden kinderen.

  Min of meer lig je in het afvoer putje van de alternatieve media tezamen met Brown en v/d Ham, en eventueel mag je nog een artikeltje plaatsen bij Niburu

  1. “een beetje in het wilde weg wat jengelen aan de zijlijn met bijvoegsels van kapot gesneden kinderen.”

   Wil ik ook wel doen hoor ben ik immers zelf bij geweest…? Getuigen X1 tm X7 reppen er ook ván! En met regelmaat meer die opduiken er mee…

   Getuigd van je criminele inborst dat deze regelmatige berichten je blijkbaar allemaal ontgaan

   tssss en jij met je brendle zwendle? Lijkenpikker … pilootvisje …zware geesteszieke criminele psychopatische heroinejunk

  2. Misschien doet hij het wel om eikels zoals jij bezig te houden. Je vindt het hier maar niets maar je typt wel meer dan Micha op deze site. Get a fucking life loser. Pispoes 3.0 ?

 7. Psychopathische heerschappij over de afgelopen eeywen heeft zijn sporen nagelaten in de psychische gezondheid en stabiliteit van het volk.

  Dreigt hun door driedimensionaal van alle kanten op macht en controle uit zijnde psychopaten/seriemoordenaars voorgekauwde en ingestampte zwakke, weinig zelfbewuste wereldbeeld als een lachspiegel in scherven uiteen te vallen (prins Bernhard als verzetsheld, Willem van Oranje als “Vader des Vaderlands”, Joseph Luns als bijzonder charmante grappige grapjas enz. enz.) dan krijg je te maken met allerlei psychische fenomenen als cognitieve dissonatie.

  1. Ze verscheurden(molest verkrachting misbruik tortuur leugen doctrine leed oorlog wetgeving religien) ons aangeboren Wezen en zo ontstond het ego en superego het ich es en überich en honderden op trigger reagerende trauma of complexstukjes/wezentjes .. vol angst haat en moordlusten .. allen hoer en slaaf( de ero/sexslaven en de elkaars kelen klievende machts wellustelingen waarvan geen de mindere maar de baas wil zijn omdat ze weten hoe fijn het beneden is).. alles gepsychopatiseerd en in psychosen handelende reagerende en agerende geinstitutionaliseerd in overheden adel wetgevers zorg politiek industrie opvoedingen scholingen etc .tweespalt en daarmee moord op de liefde en God

Geef een reactie