BREAKING: SHARON DIJKSMA ZIT MIDDEN IN HET URANIUM ONE-SCHANDAAL VIA DE CLINTON FOUNDATION EN …. (HERINNERT U ZICH DEZE NOG???)…. URENCO! OOK PRINS FRISO KOMT WEER OM DE HOEK KIJKEN

ROND SHARON-GATE BEGINT ZICH EEN SCENARIO AF TE TEKENEN DAT IN GEEN 1000 JAMES BOND-FIMLS KAN WORDEN GECAPTURED * EEN CENTRALE ROL SPEELT EEN VAN DE MEEST MYTHISCHE NEDERLANDSE DEEP STATE-CRIME ORGANISATIES: URENCO * URENCO STOND IN DE JAREN 70 CENTRAAL IN EEN SCHANDAAL WAARIN PAKISTAN EEN KERNBOM KREEG TOEGESPEELD ONDER DEKKING VAN DE NEDERLANDSE REGERING * DIT LIJKT ZICH NU TE HERHALEN * URENCO BOUWDE EEN HERVERRIJKINGS-PLANT IN NEW MEXICO VOOR… JOHN PODESTA * PODESTA ZIT IN HET BESTUUR VAN EEN SCHIMMIGE NEDERLANDSE ENERGIE-STICHTING * DE CLINTON FOUNDATION ONTVING 150 MIO DOLLAR SMEERGELD BIJ DE VERKOOP VAN UNRANIUM ONE AAN DE RUSSEN * URENCO IS VOOR EEN DERDE EIGENDOM VAN DE NEDERLANDSE STAAT * PRINS FRISO WERKTE VOOR URENCO * DIJKSMA MAAKTE 4,4 MIO EURO OVER AAN DE CLINTON FOUNDATION OP HET MOMENT DAT DEZE REEDS WAS ONTMASKERD ALS CRIMINELE ORGANISATIE * DIJKSMA HEEFT HAAR PAGINA OP DE SITE VAN DE CLINTON FOUNDATION INMIDDELS LATEN VERWIJDEREN: DIT IS DE LAATSTE DAGEN GEBEURD

MET DANK AAN NIBURU.CO: LEES HIER DE TWEE ARTIKELEN OP DIE SITE OVER SHARON-GATE * GAAT DE HANDEL IN VERRIJKT URANIUM HAND IN HAND MET DE HANDEL IN KINDEREN? * VIDEO VAN MICHA OVER SHARON-GATE

[wp_ad_camp_1]

Het enige dat we nu kunnen doen is het presenteren van een serie feiten en omstandigheden. De precieze samenhang is nog niet helemaal duidelijk. Maar good Lord…. de kans dat hier ‘niets aan het handje is’ en dat tante Sharon als staatssecretaris van Economische Zaken het ‘landsbelang’ voor ogen had toen ze 4,4 mio belastinggeld overmaakte aan de Clinton Foundation…. die kans moet reeds thans op minder dan 0% worden geschat. Veel realistisch is de rol van Urenco centraal te stellen, met name omdat dit mythische bedrijf dat voor een derde van Nederland is, voor een derde van Duitsland en voor een derde van Engeland ook reeds in het verleden betrokken is geweest bij tal van schandalen waarin vreemde mogendheden werden voorzien van verrijkt uranium om kernbommen te kunnen bouwen. KlokkenluiderOnLine berichtte in 2009 uitgebreid over het schandaal-Khan en de rol daarin van Ruud Lubbers. En op Wikipedia lezen we dit: In het verleden was er veel te doen over URENCO’s transporten van verarmd uranium naar Rusland. Tja mensen, l’histoire se repete.. want nu is de Clinton Foundation -en dus ook tante Sharon- hoofdrolspeler in het Uranium One-schandaal waarbij 20% van het Amerikaanse uranium in handen werd gespeeld van… ome Vladimir!!!!


Treedt Sharon Dijksma in de illustere voetsporen van Ruud Lubbers die er mede voor zorgde dat Pakistan de beschikking kreeg over een kernbom?

Om dit alles een beetje beter te kunnen begrijpen, dienen we te weten dat dat complete Urenco anno 2017 op zijn gat ligt. Nederland probeert zijn belang zelfs te verkopen! Oorzaak: de vraag naar verrijkt uranium is compleet ingestort. Urenco heeft in 2016 een half miljard euro verlies geleden. Het is niet verrassend dat het slecht gaat met Urenco: het bedrijf is zelfs al op zoek naar een nieuwe bedrijfsstrategie gebaseerd op een kleinere vraag naar verrijkt uranium en een lagere prijs voor het verrijken. Volgens een mededeling van de Urenco-directie moet het ergste nog komen als de huidige langetermijn-verrijkingscontracten aflopen lezen we hier -met hier de noodzakelijke politieke achtergronden. Het heeft er alle schijn van dat tante Sharon als de verantwoordelijke bewindspersoon voor Urenco heeft willen ‘meedenken’ met de onderneming en zich heeft willen ‘inkopen’ bij de uranium-activiteiten van de Clinton Foundation om zodoende een markt te creeeren voor het verrijkte (en het her-verrijkte) uranium van Urenco waarvoor dus geen vraag meer is. Dat dit uranium vervolgens -net als destijds onder ome Ruud- terecht komt bij rogue states zoals Pakistan en Noord Korea, dat zal tante Sharon worst wezen.. die neemt gewoon nog een fridadelletje! Binnenkort mogen de een antwoord verwachten van de voorlichter van tante Sharon op onze vraag waarom zij in mei 2015 4,4 mio heeft overgemaakt aan tante Hillary, ome Bill en niet te vergeten Chelsea. We zijn benieuwd! Stay tuned!

6 Replies to “BREAKING: SHARON DIJKSMA ZIT MIDDEN IN HET URANIUM ONE-SCHANDAAL VIA DE CLINTON FOUNDATION EN …. (HERINNERT U ZICH DEZE NOG???)…. URENCO! OOK PRINS FRISO KOMT WEER OM DE HOEK KIJKEN”

 1. “MET DANK AAN NIBURU.CO: LEES HIER DE TWEE ARTIKELEN OP DIE SITE OVER SHARON-GATE ”

  Die artikelen schreef je zelf. Je bent dus – in opdracht – opzettelijk weer de boel aan het bedonderen, door wederom je eerdere schrijfsels aan te halen en die als zogenaamde externe bron te presenteren.

  Dit soort moddergooien-voor-geld schrijfsels is de exacte reden waarom je geen baan hebt binnen de journalistiek.

 2. Ruud Lubbers = Gladio = Prins Bernhard = Psychopaat = anti-menselijk/moordrobot.

  Sharon Dijksma, is mogelijk (mijn nekharen gingen bij haar eerste verschijning overeind staan en ik voelde walging opkomen en dat is een hoogst diep instinctief -sommige psychologen hebben het bij psychopaten, bij anderen lijkt het instinct niet aanwezig- alarmerend teken) een vrouwelijke psychopaat evenals bijv. Hillary Clinton, Madeleine Albright en Condoleezza Rice.

 3. Ik heb gehoord dat Sharon Dijksma baby’s eet, vooral als ze samen met Camiel Eurlings dineert, beide ex-bewindvoerders met Schiphol in hun portefeuille.

  Fijn dat je in je “spontane” interview van 18 september toch nog even uit de doeken doet dat je nog steeds “onderzoek” doet in opdracht van Fam.Poot. Of beter gezegd: je gewoonte om – tegen betaling – met zoveel mogelijk modder te gooien gaat onverdroten voort. Best begrijpelijk, want echte journalistiek is te hoog gegrepen voor je.

  Heb je nou echt geen greintje eergevoel in je donder?

Geef een reactie