3 Replies to “BREAKING, SSSSSTTTTT…. NIET VERDER VERTELLEN! ROXEANNE HAZES EN EVERT SANTEGOEDS!”

 1. Na een paar glazen Guinness werkt deze malaise/dit volksverdriet heel goed bij gevoelige zielen:

  ————————
  ik weet jij bent te huur, voor een klein bedrag per uur.
  ik zou je willen huren voor het leven.
  ze komen daar bij jou, voor wat aandacht van een vrouw.
  maar ik ben veel te trots, om geld te geven.

  de nacht veranderd iedereen, maar overdag ja dan zit je daar alleen.

  ik zie het rode licht
  de gordijnen zijn gesloten voor mij
  ik weet je ligt daar op je bed met die kerels om je heen
  ik voel dat ik moet lopen want ik wil jou niet kopen
  toch wacht ik nog heel even op een glimp van jouw gezicht.

  ik zie ze geil daar staan
  iedere avond voor je raam
  lachend komen ze naar buiten ze staan te kwijlen als een beest
  waarom geef ik om jou waarom sta ik in de kou
  ohw je moet weten dat ik huil o als je ze bij jou zijn geweest

  de nacht verandert iedereen, maar overdag ja dan zit je daar alleen.

  ik zie het rode licht
  de gordijnen zijn gesloten voor mij
  ik weet je ligt daar op je bed met die kerels om je heen
  ik voel dat ik moet lopen want ik wil jou niet kopen
  toch wacht ik nog heel even op een glimp van jouw gezicht.

  ik zie het rode licht
  de gordijnen zijn gesloten voor mij
  ik weet je ligt daar op je bed met die kerels om je heen
  ik voel dat ik moet lopen want ik wil jou niet kopen
  toch wacht ik nog heel even op een glimp van jouw gezicht

 2. Heet van de pers! Mediahetze van Geilneef de Vjies blijkt secuur geregisseerde opzet te zijn om zijn nieuwe show bij SBS6 omtrent internetstalking zonder hoge overhead dan wel kosten voor zijn toekomstige & relnichterig SBS publiek alvast maar te kunnen opbakken?!; “Het verhaal van een toevallig door een camera opgenomen persoon die een huis binnengaat, waarna ‘de heer des huizes’ tevoorschijn komt, is nogal ongeloofwaardig. Wat in elk geval niet klopt aan de verklaring is dat de relatie tussen de betreffende dame en haar partner al anderhalf jaar voorbij is: een maand geleden verklaarde zij onder ede dat alles koek en ei was. Van verschillende kanten hoor ik dat de vrouw en die partner tot voor kort in elk geval gezamenlijk door het dorp (stadje?) liepen. Er wordt nog wat gespit hier en daar.” BRON

Geef een reactie