BREAKING: SWAPICHOU MAAKT RECLAME VOOR MICHA’S COMPLOTVAKANTIES… WHAT’S GOING ON?

KOMT OMDAT ONZE ‘MEDESTRIJDER’ WIM DANKBAAR LIGT TE NAAIEN MET DE LEADING WOMAN VAN SWAPICHOU? * OF HEBBEN ZE BIJ SWAPICHOU NU ECHT HET LICHT GEZIEN EN GAAN MICHA STEUNEN FOR THEIR FREEDOM, TRUTH AND HAPPINESS? * U KUNT NOG ALTIJD BOEKEN!

[wp_ad_camp_1]

Vrijdag. Tijd voor muziek, alcohol en een laatste gniffel over de capriolen van de plotgekkies. Niet dat het een bijzondere week was. Helemaal niet zelfs. Het was vooral weer een herhaling van mislukte zetten en jengelen om geld. Martin ‘Neo’ Vrijland zette zijn site deze week maar helemaal in donatie-modus, want geld is op. Pedo-toeter Micha Kat probeert nog steeds journalistje te spelen, maar echt indruk maakt het niet. Het is een beetje over met de eens zo ‘toonaangevende’ beroepsplotters. En dat realiseren ze zichzelf natuurlijk ook. Wellicht dat Kat daarom voortdurend nieuwe initiatieven bedenkt om toch nog wat geld te verdienen. We zagen al het – overigens best aardige – TubeYourShop, maar recentelijk natuurlijk het fantastische complotvakanties.com waar je voor een extra fee van 250 euro een weekje op eigen kosten met Micha door Ierland mag openbaar vervoeren. Nou ontgaat het ons bij Swapichou volledig waarom je 250 euro zou willen betalen om met Micha Kat in een kroeg te zitten, maar ach, ieder zijn ambities. Toch gaan we Micha vanmiddag even helpen. Gewoon omdat we bij Swapichou ook niet de beroerdste zijn en het liever zien dat Micha zijn geld op een eerlijke manier verdient dan door met rare claim-dromen geld te onttrekken aan toch al niet de meest financieel succesvolle mensen. We vragen daarom vanmiddag de aandacht voor complotvakanties.com. Het eerste slot vervalt op 22 augustus, volgende week dus, en er is nog helemaal niemand die geboekt heeft. Dat is echt jammer, want het zou zomaar eens een heel inspirerende week kunnen worden. LEES VERDER BIJ WIM DANKBAAR OP SWAPICHOU

6 Replies to “BREAKING: SWAPICHOU MAAKT RECLAME VOOR MICHA’S COMPLOTVAKANTIES… WHAT’S GOING ON?”

 1. “”Waarom konden ze wel Fred de Brouwer omleggen””

  en waar is het bewijs dat hij daadwerkelijk is omgelegd en dit vervolgens is aangestuurd uit NL.

  “”Als de pleuris uitbreekt in Europa zijn zij het eerste het haasje.””

  De grap is dat de plotters constant met elkaar in onreine zijn, en bij een revolutie zal dit alleen versterkt worden.
  Daarnaast zal Kat geen geschikt figuur zijn als leider aangezien hij al paar keer de deur op zijn neus heeft gehad met zijn gedrag, en dus hoogstwaarschijnlijk door zijn eigen aanhang eruit wordt gekegeld of om zeep wordt gebracht.

  Ik snap alleen niet wat Dankbaar met dat soort volk moet”” schijnbaar kijk je ook wel eens op swapichpou en dus kan je ook bekijken wat Wim daar doet …….. een beetje jengelen ……… beetje spelen met persoontjes …..beetje jengelen over zijn onderzoeks resultaten ……die op losse schroeven staat mede gedirigeerd door een oplichter.
  De oplichter die nog zo gezellig saampjes met Kat aan tafel zat, Kat neem t het niet zo nauw met dat soort figuren.

  1. Ik ben op die trollen en afzeik site 3 keer geweest. Ga lekker janken daar want die vinden dat vast wel leuk. Good luck in het vergrijzende Moslim kalifaat der Nederlanden. Ik ben benieuwd of jij de rokende puinhopen van het aanstaande kabinet Rutte 3 gaat overleven.

 2. Er zijn lui die Bill Clinton als spreker uitnodigen voor een veel hogere ‘fee’.

  Dan ben je echt in de war.

  =============
  “If you’re not careful, the newspapers will have you hating the people who are being oppressed, and loving the people who are doing the oppressing.”

  Malcolm X.

 3. Lang heb ik er over na lopen denken. De site’s van , Steve Brown, Micha Kat, enz, enz, zijn alle een speelballetje van de maffia overheid, niets meer dan een sparringpartnertje . Ze lachen zich daar een bult en zijn blij zo hun overheids oplichtertjes alert te houden. Dit alles,terwijl er simpele middelen zijn dat overheids volk te dwingen zich redelijk te gedragen. Ik geloof werkelijk dat niemand fantasie heeft. Het begint er op te lijken dat dit jullie hobby is wat je niet kwijt wil .
  Op deze voet verdergaan met eindigt in de gevangenis of met een kogel in je hooft achter de heg. Anderzijds zijn die overheidspummels dan wel hun speeltje kwijt
  Zie ook: http://www.rechtmachtmisbruik.com

  1. Ze zijn geen spellballetje anders zouden ze niet zo rare dingen uithalen. De 1 na de andere moet iets crimineels uithalen om die sites klein te houden. Denk je nu echt dat al die mensen niet beseffen dat dit ooit misschien de laatste nagel in hun doodskist kan zijn. De 1 na de andere moet ook weggesluist worden naar een andere positie omdat Micha de schijnwerper op ze zet. Mensen zoals Micha kunnen ze niet vermoorden zonder dat ze dan meteen een rel ontketenen. Waarom konden ze wel Fred de Brouwer omleggen. Omdat hij niet in de schijnwerpers stond. Had de Brouwer een filmpje openbaar gemaakt waarin hij de zaak Demmink uit doeken gedaan had dan hadden ze hem niet kunnen vermoorden zonder Demmink zwaar te beschadigen.

 4. Geen aandacht geven aan dat volk dat zijn ze niet waard. Als de pleuris uitbreekt in Europa zijn zij het eerste het haasje. Dit gaat niet lang meer duren en om dat te zien hoef je ook niet hoogbegaafd te zijn. Ik snap alleen niet wat Dankbaar met dat soort volk moet. Ik geloof het daarom ook niet.

Geef een reactie