BREAKING: TELE-NAZI WANHOPIG WEGENS HAAT TEGEN POLITIE

BURGERS BEGINNEN STEEDS BETER TE BEGRIJPEN DAT DE POLITIE HET PRIVE-LEGER IS VAN DE HAAGSE PEDO-PLUNDER-ELITE EN NU TOT VOORNAAMSTE TAAK HEEFT HET VOLK TE ONDERDRUKKEN EN TE INTIMIDEREN * ‘POLITIE, POLITIE, HOEREN VAN JUSTITIE’ IS DE STRIJDKREET DES VOLKS * GEJUICH OM ZWAARGEWONDE AGENT IN ASSEN * TELEGRAAF WEET NIET MEER WAAR HET TE ZOEKEN, WANT OOK DE NAZI-KRANT IS AFHANKELIJK VAN DE BESCHERMING VAN DE POLITIE ALS DE BURGERS ZICH TEGEN TMG GAAN KEREN

[wp_ad_camp_1]

HOEVEEL KILLER COP-EXCECUTIES ZIJN ER NOG NODIG VOORDAT WE IN NEDERLAND FERGUSON-LIKE TOESTANDEN KRIJGEN?

There we go! Opnieuw citeren we de eerste twee posting op de site van de Nazigraaf onder het huil-artikel ‘Dit is echt een grens die is overschreden’: Vooropstaand: het is vreselijk wat de agent is overkomen. Toch moet het de politie in het algemeen tot nadenken stemmen. Kennelijk wordt gevonden dat de politie er niet meer is voor ons. Zij worden gezien als rucksichtlose bonnenschrijvers om ons geld af te pakken. En nu het publiek feitelijk reageert zoals zij reageren tegen de burger is er voor hen een grens overschreden. Voor de burger is die grens door de politie allang overschreden. Vandaar de reacties van de burger. De tweede reactie: Deze regering trekt zich veel te weinig of zelfs helemaal niks aan van zijn eigen volk en daar door krijg je dit soort uitwassen en het wordt nog veel erger. Deze regering hangt te veel aan de slip van Brussel en bemoeit zich allen met de tsunami van z.g. vluchtelingen. Wat die jongeren nu uitspoken is niks vergeleken met wat nog komen gaat. Ons land gaat helemaal de verkeerde kant op en er is maar een schuldige en dat is onze regering. Er is een partij die dit kan oplossen en dat is de PVV!!!. Maar Paul Jansen gaat door. Hij moet wel, want hij ziet de dag al naderen dat hijzelf politie-bescherming nodig heeft als de burgers zich tegen hem en andere kopstukken van de pedo- en nazi-krant gaan keren. To be continued!

8 Replies to “BREAKING: TELE-NAZI WANHOPIG WEGENS HAAT TEGEN POLITIE”

 1. Toch zijn er nog wel PB BV politie-mensen die in feeënland leven en die echt denken dat ze het openbaar belang dienen.

  Agenten die de boetes, die ervoor zorgen dat de laagste inkomens hier nauwelijks nog de straat op durven uit angst om een boete te krijgen die zo ongeveer hun halve bijstandsuitkering (of wat daar netto besteedbaar van overblijft) opslurpt, ook krankzinnig beginnen te vinden zo langzamerhand.

  Het is echter zeer hardnekkig en PB BV feeënland is zo prettig als een grote roze wolk…..Het is namelijk niet makkelijk om toe te geven dat je COMPLEET de foute kant hebt gekozen…….en er zijn belangen: hypotheekjes, studerende kinderen, de vaart der volkeren. Dat is ook menselijk, maar het is ook grensoverschrijdend als je ermee door gaat.

 2. Die keurige Nederlandse heertjes, die in Duitsland (waar zij ambtelijk waren beland JUIST door toedoen van Wilhelmina/Bernhard: hoogverraad heet zoiets), helaas -zonder aanzien des persoons- gruwelijke misdrijven tegen de mens(elijk)heid hadden moeten constateren…..zijn op de allereerste plaats vervangen.

  Dat kan nooit in het belang van een normaal iemand zijn natuurlijk.

 3. De Nederlandse politie is erg veranderd sinds ‘corporate psychopath’ prins Bernhard hier in 1945 de SS zetbaas van de USA/GB gruwelmoordenaars van ongewapende burgers werd.

  Alle keurige Nederlandse heertjes zijn langzaam en stilletjes vervangen door empathieloze Ali Baba en zijn emotioneel/moreel debiele rovers.

  Met van die intense, steenkoude oogjes…..

 4. Gefeliciteerd Kat, je hebt het woord ‘pedo’ nu zo vaak uit zijn context gelicht dat het een volkomen onzinnige en nietszeggende term is geworden, of liever gezegd: een soort stotterwoord. Probeer nu eens stukjes zonder te schrijven.

 5. LS…

  In deze context moet ik ernstig braken om het artikel van Micha. Hoe haal je het in je hoofd man. Ga je nu de reacties van het hersenloze zombie publiek napraten die staat te lachen bij een poging tot moord ? Kan echt niet jongen !

 6. Met onnodig geweld en met zelfs handboeien op je rug en dan nog geweld als agent gebruiken gaat ook een grens te ver,En zo kan ik nog wel een paar maanden door schrijven waar het op neer komt is dat wat je zaait zal je oogsten…

Geef een reactie