BREAKING: TELEGRAAF DEMONISEERT LANGE FRANS IN AANLOOP NAAR MINDBLOWING KAMERVRAGEN 2.O OVER O.A. DEMMINK

MICHA HEEFT DE TEKST VAN KAMERVRAGEN 2.0 GEHOORD EN HET IS MINDBLOWING.. DIT IS NOG NOOIT GEBEURD IN NEDERLAND! DIT LIED KAN DE REVOLUTIE TRIGGEREN EN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE NOODLOTTIG WORDEN!

KAN HET NOG KRANKZINNIGER MET DE MEEST CRIMINELE KRANT OOIT? LANGE FRANS MOET ONGELOOFWAARDIG WORDEN GEMAAKT IN DE AANLOOP NAAR ZIJN NIEUWE ‘KAMERVRAGEN’ OVER JORIS DEMMINK, KONINGSHUIS, PEDO-NETWERKEN, VERKRACHTE KINDEREN, BILDERBERG…

[wp_ad_camp_1]

Dinsdag 15 december in de Radio3FM uitzending van Giel Beelen gaat zijn nummer KAMERVRAGEN 2 live tussen 06:00 – 10:00 rond “08:15”! Wat onderwerpen … Koningshuis ,Demmink ,Pedofilie ,Kinderen die verdwijnen , Diederik Samsom bij BILDERBERG ,De oudere zorg ,Els Borst…. MOET ik meer zeggen waar dit lied over gaat ? NOPE luisteren Dinsdagmorgen!!! Bron is deze FB-pagina. Maar Wim Dankbaar heeft de song reeds gehoord en schrijft: Binnenkort komt Frans met een nieuwe rap, het vervolg op Kamervragen, Ik mag niets verklappen, maar u zult genieten. Overuren voor Jack de Vries om Lange Frans kapot te maken! We mogen de komende dagen nog wel het een en ander verwachten aan ‘nieuws’ in De Telegraaf over Lange Frans, de John Lennon van de Lage Landen… maar hopelijk zonder het einde van John Lennon!

Eén reactie op “BREAKING: TELEGRAAF DEMONISEERT LANGE FRANS IN AANLOOP NAAR MINDBLOWING KAMERVRAGEN 2.O OVER O.A. DEMMINK”

  1. Mindblowing is nog zacht uitgedrukt!!!Lange Frans verdiend een ere standbeeld!!!Lange Frans als minister president???Het tij is aan het keren!!!Power back to the people!!!12-12-2015 Lange Fransdag.

Geef een reactie