BREAKING: TELEGRAAF KOMT MET GIGA-PRIMEUR MH 17

STOP DE PERSEN! JACK DE VRIES EN CAMIEL EURLINGS MAKEN HET NU DEFINITIEF BEKEND VIA DE KRANT VAN MISBRUIKEND NEDERLAND! * ‘MH 17 NEERGEHAALD DOOR PRO-RUSSISCHE REBELLEN’ * NU ECHT, ECHT, ECHT WAAR! * GEHEEL ‘ONAFHANKELIJK ONDERZOEK’ WIJST DIT UIT EN CNN PUBLICEERT HET OOK DUS MOET HET EXTRA WAAR ZIJN! * ‘RAPPORT BESTAAT UIT HONDERDEN PAGINA’S’ DUS DAN IS HET ALLEMAAL ECHT ECHT ECHT WAAR! * MAAR WAAR IS NU MH 17-KWALITEISJOURNALIST OLAF KOENS?
[wp_ad_camp_1]
‘Pro-Russische rebellen haalden MH17 neer’

AMSTERDAM – Pro-Russische rebellen hebben op 17 juli vorig jaar vlucht MH17 neergehaald. Dat meldt CNN op basis van bronnen die het conceptrapport van het Nederlandse onderzoek naar de ramp hebben ingezien. Een eerste versie van het rapport is door de Nederlandse autoriteiten naar een aantal internationale luchtvaartinstellingen verstuurd, waaronder de Amerikaanse National Transportation Safety Board, de Federal Aviation Administration en Boeing. Het rapport bestaat uit honderden pagina’s en zou volgens een bron die het heeft ingezien exacte informatie bevatten over het soort raket dat MH17 heeft neergehaald en de baan die het projectiel gevolgd heeft. Ook zou er precieze informatie in staan over het punt waarvan de raket werd afgeschoten en wie op dat moment de controle over dat gebied had. De conclusie zou luiden dat MH17 is neergehaald door pro-Russische rebellen. In het rapport zou er ook kritiek zijn op de werkwijze van Malaysia Airlines. De maatschappij zou zijn piloten niet afdoende op de hoogte gebracht hebben van waarschuwingendie andere landen over de luchtveiligheid in de regio uitgegeven hebben. Het definitieve rapport van over de luchtramp wordt in oktober 2015 verwacht.

Eén reactie op “BREAKING: TELEGRAAF KOMT MET GIGA-PRIMEUR MH 17”

  1. Hoe zat het dan met die (Duitse, meen ik mij te herinneren) deskundige die -met foto’s erbij- beweerde dat inslagen van een BUK raket een typische vorm hebben, die nergens in de restanten van MH17 kon worden waargenomen?

    Iemand is hier dus aan het jokken en als het beweerde zo lijnrecht tegenover elkaar staat, kan er psychopathie/een psychopathisch project in het spel zijn.

    Een psychopaat die (evt. expres) achterop jouw auto knalt, zal verbijsterend ijskoud (zonder verhoging van de polsslag = hij lijkt goudeerlijk alsof hij de waarheid spreekt….en jij en jouw aangedaan bibber-verhaal rammelt of lijkt te rammelen) beweren dat jij achteruit gereden bent en hij zal getuigen onder ernstige druk zetten en/of biologerend manipuleren om zijn lezing te bevestigen.
    Het is acuut een helse toestand, waar je zonder psychopatentest kenmerkend niet tot waarheidsvinding komt.

Geef een reactie