BREAKING: TELEGRAAF LEIDT DASCHA-COVER UP IN OPDRACHT VAN DE ‘ELITE’

VADER VAN GRUWELIJK VERMOORDE DASCHA OOK DOOR DE NOS ONDER EXTREME DRUK GEZET * HYSTERISCHE COVER UP-REFLEXEN MSM OM DE ZAAK RICHTING ‘ZELFMOORD ONDER INVLOED VAN DRUGS’ TE DWINGEN

DE PEDO-ONDERZOEKERS VAN DE VRIJE SATANISCHE HORROR-UNIVERSITEIT HEBBEN NOG EEN WEEKEIND NODIG OM DE ELITE-MOORD OP WEER EEN TIENERMEISJE WEG TE SPINNEN * LATEN DE DASCHA-NABESTAANDEN (‘VERBODEN TE SPREKEN MET DE MEDIA’) ZICH NET ALS DIE VAN MARIANNE VAATSTRA, ANAS, ROWENA RIKKERS, MILLY BOELE, NICKY VERSTAPPEN, MANUEL SCHADWALD EN ALLE AAN STUKKEN GESNEDEN BABY’S DOOR JUSTITIE INTIMIDEREN EN KAPOT MAKEN? * WAAR IS PETER R. DE VRIES MET ‘DE ANALYSE’?

[wp_ad_camp_1]

9 Replies to “BREAKING: TELEGRAAF LEIDT DASCHA-COVER UP IN OPDRACHT VAN DE ‘ELITE’”

 1. Justitie zal wel weer gegevens aan Publiek achterhouden als in gevallen Vaatstra Borst Boele Hoek van Holland

  Eigenaren dancing waren eerder al in aanraking met justitie gekomen wat vaker al vruchtbare samenwerkingen en hand en span tussen de penosen en de demmink squads opleverde

  Dan die bezoekers daar nog die als wijkterroristen en satadura uitzagen die door de van vollenhovens persoonlijk gecommandeerd kunnen worden zoals ik in mijn eigen wijkje aan de plaatselijke wijkkopstukken en koning willem moest beleven.

  Ze kan inderdaad gedrogeerd zijn geweest wat ik ook wel denk met een zombiedrug waardoor men alle bevel uitvoert zonder daar wat aan te kunnen doen zoals naar het licht lopen ook en zulks. Dan moet die superforens in elk geval ghb en heroine vinden en mogelijk ook sporen van een gangbang als gebruikelijk is in die kringen bij dat soort zaken om boven op die drugs elk spoortje eigen wilskracht weg te breken en om te zetten in devote volgzaamheid tot en met moord plegen aan toe. Een Kind soldaat of zelfmoord terrorist of zelf moordenaar is gemakkelijker gemaakt dan men meent.

  Er is niet een redflag dat zegt ze zou zelf met zelfmoord gedachten hebben rond gelopen ook in gedrag niet.

  1. Voorbeeldje hoe justitie en politie databanken door van vollenhovens misbruikt worden voor mafia en terreurdaden:

   “Piet Hein Donner stelde Demmink aan als SG bij justitie. Waarom? Donner is door Demmink gechanteerd, waarschijnlijk met de belofte van Mr. Joris Demmink, dat nooit enige informatie bekend zou worden gemaakt over het “vermoedelijk”criminele kind van Minister Donner en moeder Marlies ( Mw. Drs. E.M. Donner-Quanjer )die psychotherapeut is bij het Riagg, dat en zwaar verslaafd is aan hard drugs en dealt. Hoe dat moet zijn gegaan is gemakkelijk voor te stellen op grond van alle informatie uit het feitenoverzicht, met name die rond het Rolodex-onderzoek: Demmink beschikte over gedetailleerde informatie over de betrokkenheid van topmensen (specifiek genoemd worden twee hoofdofficieren van justitie, een oud-bewindsman, oud-advocaat” Frits Salomonsen” van de koningin en een Amsterdamse professor) bij een pedo-netwerk dat bestaan heeft vanaf het begin van de jaren 90 toen de kinderarts Joyce Labruyere werd vermoord!Maar ook Frits van Straelen O.M. topman kreeg kinderen aangeleverd via Robert M. en Albert Drent en komt voor in de escort agenda van Richard O. (Bron: klokkenluideronline.)Frits van Straelen werd door Demmink via een geheime benoeming in maart 2011 ‘hoofdadvocaat-generaal’ bij het Amsterdamse gerechtshof. http://www.quofataferunt.com/viewtopic.php?f=59&t=69&start=165

 2. In feite levert reeds de kop van het NOS-artikel bewijs voor de cover up:

  http://nos.nl/artikel/2072895-vader-omgekomen-dascha-denkt-dat-ze-drugs-heeft-gebruikt.html

  Wat ‘de vader denkt’ zou immers helemaal niet relevant moeten zijn. Relevant is slechts wat het forensisch onderzoek oplevert. Maar dat onderzoek vindt helemaal niet plaats. De MSM is alleen bezig de nabestaanden onder druk te zetten en te leiden in wat de ‘moeten denken’ -precies zoals dat gebeurde bij de nabestaanden van Marianne Vaatstra. Zo kan deze bizarre kop onstaan boven het NOS-artikel.

  1. . Dat die vader aan drugs denkt kan wel daar normale mensen niet in staat zijn enormst veel gruwelijker misdrijven cq machinaties voor te stellen of durven te bedenken. Ik kan dat wel maar echter ook alleen omdat ik er in geboren en opgegroeid ben. Echter zulks nooit beleefd hebbende kan men zich zulks niet eens voorstellen of bedenken daar dit buiten menselijk is. Het buitenmenselijk bizarre demonische is altijd een beste schuilplaats voor psychopaten misdaad geweest en nóg. Gruwelijkheid een mantel der onzichtbaarheid.

Geef een reactie