BREAKING: TELEGRAAF ZAKT ONDER 4.50 EURO…

… MAAR GAAT ONVERMINDERD VERDER MET LIEGEN EN BEDRIEGEN TEN DIENSTE VAN DE KINDERMOORDENAARS EN BABY-VERKRACHTERS * KOOS H. STERFT IN CEL: DE GENERALE REPETITIE VOOR BART VAN U.? *
[wp_ad_camp_1] KOOS H. DRAAIDE OP VOOR DE SATANISCHE MOORDEN VAN RECHTER STOLK EN DIENS PEDO-VRIENDEN VAN DE HAAGSE RECHTBANK * TEN TIJDE VAN KOOS H. DOOK JORIS DEMMINK VOOR HET EERST OP IN DE HAAGSE PEDO-SCENE * MIDDEN IN ALLE HYSTERIE ROEPT KORPSCHEF BOUMAN: ‘HOUD HET HOOFD KOEL EN VERSTAND ERBIJ!’

3 Replies to “BREAKING: TELEGRAAF ZAKT ONDER 4.50 EURO…”

  1. Het vonnis waarmee die schietende agent onlangs tot twee jaar is veroordeeld wegens poging tot doodslag bevalt de politie helemaal niet.

    “Omdat dit vonnis zo veel afbreuk doet aan de wanhopige pogingen van de politie om nog enigszins geloofwaardig over te komen bij het publiek”. Aldus de politie.

    En daarmee lijkt de politie werkelijk elke kans aan te grijpen om zich eerlijk te profileren als de grootste verraders van het nederlandse volk.

  2. LS…

    Kom op agent Bouman, niet lullen maar poetsen. Je weet vast wel wat smeerpijperij van de hoge heren. Ons kent ons en een beetje chantage doet wonderen. Ja dan ,niet dan ???

Geef een reactie