BREAKING: TERWIJL GRAPPERHAUS ZIJN ELSEVIER-SLETJE LIGT TE NAAIEN, WORDT IN DE KAMER GEHAKT GEMAAKT VAN ZIJN PEDOFIELEN-BELEID

UNBELIEVABLE: IN DEZE VIDEO ZIEN WE DE DOOR JORIS DEMMINK BENOEMDE MINERVA-PEDO-HOER BROEKERS-KNOL AAN HET WOORD OVER DE AFFAIRE-VINCENT LEENDERS * GEEN ENKEL KAMERLID DURFT DE NAAM JORIS DEMMINK TE NOEMEN * MAAR HET VERZET GROEIT, MENSEN: DIT IS HET MOMENT VOOR EEN MASSALE PEDO-HOOIVORKEN-DEMO OP HET BINNENHOF! * IN THE MEANTIME: OPPERPEDO MARK RUTTE WORDT AAN FLARDEN GESNEDEN DOOR ‘IRAK-BURGERDODEN-GATE’ * MET DANK AAN NIBURU.CO

Eén reactie op “BREAKING: TERWIJL GRAPPERHAUS ZIJN ELSEVIER-SLETJE LIGT TE NAAIEN, WORDT IN DE KAMER GEHAKT GEMAAKT VAN ZIJN PEDOFIELEN-BELEID”

 1. In Prins Bernhard BV is er genoeg speelruimte voor psychopaten om overal mee weg te komen.
  Desnoods wordt er gewoon een procedurefoutje gemaakt of raken foto’s of complete dossiers e.d. raadselachtig zoek of blijken in de kluis bij Droogstoppels Fortuin te liggen.
  Het daar op sleutelposities gemanoeuvreerde duivelse geboefte, gaat echt zichzelf of het “deep state” netwerk niet (serieus) vervolgen.

  Hier de collectie zich (als SS’er Benno of Roland Freisler) boven God wanende rare kwibusen van het Supreme Court in de USA door de bocht:
  https://youtu.be/dBhd4RZsEfM

  Hier een voorproefje van 5G. Dit invoeren en uitrollen is van het hoogste en meest eminente belang voor het spelen van snelle computerspelletjes:

  Voor het eerst 5G in Nederland! (en jij kan het o…: https://youtu.be/xlALwZn0wpc

Geef een reactie