BREAKING: THEO HIDDEMA WEIGERT EEN VRAAG TE BEANTWOORDEN OVER JORIS DEMMINK

HET ONTHUTSENDE MOMENT ZIT HELEMAAL AAN HET EIND VAN ONDERSTAAND FILMPJE * DIT IS DUS DE ‘OPPOSITIE’ * THEO HIDDEMA IS EEN LEVENSGEVAARLIJKE VERRADER, EEN GESTOORDE EN EGOMANE CLOWN DIE IN BED LIGT MET DE PEDOFIELEN * AAN HET BEGIN VAN DE VIDEO: DE DOOR GEORGE SOROS BETAALDE ‘LINKSE MAFIA’ AAN HET WERK

Direct na de weigerig van Hiddema de vraag te beantwoorden -weigering? De vragensteller wordt gewoon belachelijk gemaakt!- werd Rogier Hop verwijderd door een ‘lijfwacht’ van Hiddema, zo meldde deze ons. Het is verbijsterend dat de ‘juridisch specialist’ Hiddema een vraag over de affaire die ons complete land al jaren verlamt probeert weg te lachen, maar het geeft wel een mooi inkijkje in de stand van zaken in de Haagse ‘House of Cards’: de zaak-Demmink is meer taboe dan ooit. Lees hier het complete verslag van de FvD-bijeenkomst in Maastricht van Rogier.

9 Replies to “BREAKING: THEO HIDDEMA WEIGERT EEN VRAAG TE BEANTWOORDEN OVER JORIS DEMMINK”

 1. Edward Snowden zegt dienaangaande het volgende:

  ======================
  The Dutch security services AIVD and MIVD do whatever the US security service NSA tells them, according to whistleblower Edward Snowden in an interview with the Volkskrant.
  The Dutch agencies are regarded as ‘subordinate’, Snowden, who worked for both the NSA and CIA, said in the interview. ‘The Dutch work for the Americans.
  They do what they are told,’ he is quoted as saying.

  Snowden gaf ook aan niet precies te weten hoe dat zo gekomen is/hoe de vork hierbij nu in de steel zit………
  =======================

  Ja, een (psychopathisch) hoogverraderlijk “koningshuis” stammend van bedenkelijke stadhouders die stammen van een valselijk-listig de adel geïnfiltreerd hebbende Duitse psychopathische roversbende is een echte zegen voor land en volk.

  Net zoals McBeth kunnen ze niet stoppen de ene moord met de andere/ het ene hoogverraad met het andere af te dekken.

  Anders “hangen ze” (terecht) conform Neurenberg II of vuurpeloton conform Nederlands recht (wellicht nu slapjes en gevaarlijk omgezet in afzetting met confiscatie van alle vermogen, langdurige gevangenisstraf en -zoals in Oostenrijk om aanzienlijk mindere of zelfs bedenkelijke redenen- het eeuwige verbod aan de familie om ooit weer politiek actief te worden).

 2. Voor vazalstaat van Nazi-Duitsland (met “dank” aan ingezworen Hitler getrouwe Nazi internationaal staatkundig georiënteerd Referendar Jur. Bernard zur Lippe B.) “Nederland”, geldt namelijk ‘as we speak’ mutatis mutandis (n.m.m. internationaal juridisch destijds onnodig en bijzonder -naargeestig- onvriendelijk richting Nederland/de Nederlanders!!!) hetzelfde wat Poetin hier aangaande de BRD het daglicht doet zien:

  =====================
  Putin addreses Merkel: Unlike Germany, Russia Enjoys the Privilege of Sovereignty!

  There are not so many countries in the world that enjoy the privilege of sovereignty.

  I don’t want to offend anybody, but what Ms. Merkel said is an expression of her resentment over a limited sovereignty.

  I assure you of that, whatever she answers later on.

  Within the framework of the military-political alliances, it (BRD’s sovereignty…CVD) is restrained on official terms. It is determined what is allowed and what is not allowed. And in practice, it is even harsher:
  You must not do anything that is not allowed.
  And who is giving that permission? The leadership.

  And where is the leadership? It’s far away.

 3. Die hele Forum van Democratie beweging is natuurlijk een opzet om PVV kiezers, de ontevreden burger, aan zich te binden omdat VVD straks stuk is, in werkelijkheid hebben ze maximaal 10 zetels. Daarom een nieuwe beweging/partij gestart. Daarom ook zo’n Hiddema erbij, alles zeer goed georganiseerd, bijeenkomsten etc. Zoiets kan alleen als er veel geld, macht en organisatie achter zit.

  Maar Baudet lult onzin, ik ben als ontevreden burger niet tegen een superstaat zoals in de VS. Juist ook zeker voor een Europees leger, juist op dat soort gebieden samenwerken. Maar zogenaamd is de ontevreden burger daar tegen. Nee, de ontevreden burger is tegen de manier waarop het gebeurd: oneerlijke concurrentie met moelanders, corruptie, rare subsidies, giga salarissen en onkostenvergoedingen voor EU parlementsleden etc. Daarom is men tegen. Niet tegen het grotere concept.

 4. Waarom valt het FvD niet de VVD aan op corruptie, dit moet zeker stemmen opleveren maar zelfs dat durven ze niet. Die demonstratie is een door George Soros gefinancieerd toneelstuk. Wie trapt hier nu nog in.

 5. Zo weet ik toevallig, voor je lid van het parlement wordt teken je voor het parlement van de monarchie, dus je werkt voor de koning(in), die hele andere belangen heeft dan wat de bevolking voor ogen zien.
  ———————-
  De soevereine koning(in) die onder controle staat van USA/GB ‘deep state’ psychopaten die -merkwaardig genoeg- niet vreemd zijn aan de Nazi ‘deep state’ psychopaat Bernhard (en diens nagelaten netwerk).

  Welke rechtgeaarde Nederlander voelt daar wat voor? Ik niet!

 6. Forum voor Democratie binnen verholen USA/GB vazalstaat/psychopathocratie Prins Bernhard BV.

  Lachen 🙂 ……als het niet zo naargeestig was…

 7. De zionistische maffia bezit 90% van al het geld en kan daarmee alles gedaan krijgen. Een betaalde lesbische schreeuwkip, doet het alleen voor geld, en de rest gehypnotiseerde meelopers. Zo kunnen zij elke boodschap die zij willen verkondigen.

Geef een reactie