BREAKING: TMG WIL WORDEN GERED DOOR DE OVERHEID

TMG-TOPMAN VAN DER SNOEK AAN HET WOORD OVER DE ‘STRATEGIE’ DIE TMG WEER WINSTGEVEND MOET MAKEN 150423 Audio-opname 22 TMG aandeelhoudersvergadering jaar 2014 knip gaming * EX-TMG CORYFEE MARIANNE ZWAGERMAN: ER DREIGT EEN OORLOG TUSSEN DE REDACTIE EN HET MANAGEMENT

TMG-CEO VAN DER SNOEK WIL DE VERKOOP STIMULEREN ‘DOOR DE LINIES HEEN’ EN STELT DAT HET CONCERN ‘DE FACTOR’ BESCHIKT OVER ‘TOPMERKEN’ * LUISTER NAAR DE NEDERLANDSE ZINNEN VAN VAN DER SNOEK: DEZE MAN IS NOG TE DOM VOOR DE HARINGKAR

De krant die altijd zo denigrerend deed over uitkeringstrekkers en ander ‘gespuis’ dat leeft ‘op kosten van de belastingbetaler’ en natuurlijk steevast ‘fraudeert’, die krant speelt nu in opperste wanhoop de laatste ’troefkaart’ uit in de vorm van het openen van de jacht op de subsidie-potten van de overheid. Luister in bovenstaand fragment hoe ex-KPMG-zwendelaar (ja, hetzelfde KPMG dat door Telegraaf-starreporter Bart Mos is ontmaskerd als mafia-bende, volgt u het nog?) en huidig TMG-CEO Van der Snoek aankondigt ‘miljoenen’ te gaan binnenhalen uit potten die zijn bedoeld door het stimuleren van ‘gaming’ op internet. Overigens -kan het nog krankzinniger?- komt ook de nieuwe CFO van TMG, Leo Epskamp, van KPMG, de organisatie die in ‘zijn’ eigen krant is exposed als een bende criminele zwendelaars. De betreffende serie artikelen leidde zelfs tot een nominatie van de auteurs voor een ‘Tegel’. Deze Epskamp is overigens een luitenant van topman Van der Snoek waarmee eens te meer wordt onderstreept dat directie en redactie op ramkoers liggen zoals ook wordt gemeld door ex-TMG coryfee Marianne Zwagerman in een recente column. Wie verwerft de filmrechten op de TMG-operette? Welke acteur krijgt de rol van Sjuul Paradijs, de incompetente en corrupte ‘bakkerszoon’ die de grootste krant van Nederland de afgrond in dreef door te gaan collaboreren met pedofielen en criminelen?

2 Replies to “BREAKING: TMG WIL WORDEN GERED DOOR DE OVERHEID”

 1. Kreeg nog via via inside informatie. TMG wil als innovatie (zou zomaar uit de koker kunnen komen van die domme gans Zwagerman) overstappen naar apple, alles moet apple want dat is hip en artistiek en dat worden onze mensen dan ook daardoor is hun gedachte. Zo werkt het natuurlijk niet maar typerend voor de domheid van de kapitalist. Ze willen opeens de sociaalvoelende, creatieve hipsters en niet de ja-knikkende hypocriete en vooral domme figuren die het kapitalisme produceert.

 2. Marianne Zwagerman is echt een domme gans. Begint haar column door te zeggen, V&D loonslaven moeten loon inleveren en hun baas koopt een gigantische villa van 20 miljoen euro maar het kapitalisme is het beste systeem dus hier kun je niet tegen zijn. Hoe dom kun je zijn? Loonslaven worden uitgeperst, maar het kapitaal dicteert de wetten dus is het prima. De domheid van Marianne Zwagerman staat voor alles wat fout is. Kapitalisme is het grootste probleem in de wereld. Het dictaat van diegene die kapitaal bezit, de 1%, de rest kan de tering krijgen, maakt de wereld kapot. Je ziet ook altijd dat de domme loopjongens van de machthebbers altijd pro-kapitalisme zijn want dat willen hun bazen horen, de 1% die het kapitaal bezit. Voor hun is het makkelijk uiteraard.

  Marianne Zwagerman kan helemaal niets, weet niets maar ze heeft ‘ballen’ en dat is heel belangrijk in het kapitalisme, ballen in de vorm van tieten.

  De 1% kapitaalbezitters denkt ook echt dat het volk sadomasochistiosch verkracht wilt worden door het kapitalisme, ja wij leveren loon in zodat de baas een villa van 20 miljoen kan kopen, ja verkracht onze kinderen, stop het voedsel vol met gif dat productie en winst verhoogt. Pers ons af, het is het beste systeem!!!

  Terwijl juist de landen waar er nog enig besef is van community, gemeenschap, socialisme die landen het nog een beetje doen onder juk van kapitalisme zoals Rusland, China, daar is nog enig besef. Maar je ziet landen zoals Amerika waar kapitalisme is doorgeslagen je alleen maar domme, dikke mensen, volgevreten met gif en andere shit. De meest smerige en perverse praktijken, Amerika is amper nog een beschaving te noemen want de wetten van het kapitalisme zij de wetten van de jungle. 1000 jaar terug in de tijd.

  Als er al een revolutie moet plaatsvinden dan is het wel een revolutie tegen de smerige kapitalisten.

  Overigens werkt de link naar column van muts Marianne niet een letter w ontbreekt van de www.

Geef een reactie