BREAKING: TON HOFSTEDE ZONDAG TE GAST IN ROA? EINDELIJK DUIDELIJKHEID OVER WIE HIJ IS EN WAAR HIJ STAAT?

WIE IS TON HOFSTEDE? * WAAROM SCHELDT HIJ MICHA UIT MET POEP- EN PIES-KWALIFICATIES? * IS HIJ EEN SERIEUZE A CHARGE ONDERZOEKER OF EEN INFILTRANT NAMEMS DE STAAT? * ZONDAG WELLICHT DUIDELIJKHEID IN DE DERDE AFLEVERING VAN ROA!

Geachte heer Hofstede, beste Ton,

Recent zette jij mij op jouw site neer als een ‘journalist’ die ‘zelf-orgastische scheten laat’ en die ‘met WC-papier de zooi in zijn broek exposed’. Dit omdat ik vragen stelde bij ondermeer jouw debunkings-actie van het Riouwstraat 13-kindercreche-verhaal en jouw ‘medische diagnose’ van de dood van Sietze Planting. Als alternatief voor het bezigen van genoemde diffamerende poep- en- pies-achtige kwalificaties aan mijn adres wil ik je zondag de gelegenheid geven mijn vragen te beantwoorden in mijn nieuwe radioprogramma. Hoe zit dat met de eed van trouw die je als commando hebt moeten zweren aan het Koningshuis? Je schreef dat je ‘zelf ook graag wilde dat Demmink een kindercreche in zijn huis had en dat zijn schuld aldus kan worden aangetoond’; waarom neem je dan genoegen met een ontkenning van dit verhaal door Kinderopvang zelf om je conclusie te schragen dat we hier te maken hebben met een ‘urban myth’? Is Demmink volgens jou een pedofiel en een verkrachter van kinderen? Waarom schrijf je daar nooit over? Hoe zit het precies met jouw relatie met Eric Donk voor wie je openlijk je steun hebt uitgesproken wetende dat hij mij met de dood heeft bedreigt en al jaren een hetze tegen mij voert waarbij hij openlijk verklaart ‘er zijn levenswerk van te hebben gemaakt mij kapot te maken?’ Hoe zat dat met dat ticket naar Ierland wat je op je site publiceerde en was je werkelijk van plan mij geweld aan te doen? Waaruit bestaan jouw inkomsten nu je op je site niets doet aan ‘fondsenwerving’ zoals ik? Ik meen dat ik niet de enige ben die dergelijke vragen heeft. Zondag kunnen we wellicht duidelijkheid brengen, ook voor jouw freedom, truth and happiness Ton!

beste groet,

Micha Kat

5 Replies to “BREAKING: TON HOFSTEDE ZONDAG TE GAST IN ROA? EINDELIJK DUIDELIJKHEID OVER WIE HIJ IS EN WAAR HIJ STAAT?”

 1. Proberen te redeneren en onderhandelen met een psychopaat is een poging om te redeneren met een in volle vaart op je af denderende sneltrein (inmiddels op 30 meter afstand).

  “Trein wees redelijk, ik ben van vlees en bloed zoals ik hier op de rails sta, wees zo goed om even uit te wijken en om mij heen te rijden.”

  Een dergelijke (of ergere) mate van zinloosheid.

  ER MOET GETEST GAAN WORDEN EN GESTOPT VOORDAT HET DING ER OP LOS RIJDT OF GEÏNFILTREERD IS EN (met 100% narcistische, VERHOLEN diep donkerbruin/zwart naargeestige gelijkgestemden) EEN STAAT IN DE STAAT VORMT.

 2. *WAAROM SCHELDT HIJ MICHA UIT MET POEP- EN PIES-KWALIFICATIES?*

  Ik denk omdat jullie om het hardst de kat wel de bel proberen aan te binden, terwijl beiden tegelijkertijd te geconditioneerd blind blijven om via de welbekende helikopter visie het gehele plaatje te kunnen overzien?! Dat hele Demmink verhaal is toch een uitvloeisel van een problematiek waarachter veel misdadigere belangen dan wel gojim manipulerende onmensen schuilgaan? Kortom, de wereldwijde jorusjes der pedo✡elite worden in zijn algemeenheid om hele andere redenen dan wel belangen aan touwtjes chantabel ingebonden gecontroleerd, waar jullie uit angst voor het vege lijf nog steeds maar geen echt oog voor schijnen te willen over hebben. DIT WERK ZEG MAAR?! De generatie 30/40-gers verzetsmensen onder jullie (waaronder ik eveneens toe behoor) hebben wat dat betreft nog zeer veel louteringswerk te doen…

  1. Ingenieur Blanco, uw tekst met de misplaatste aanvallen op zionisme, verondersteld dat u geen verzetsman bent maar een collaborateur van de NSB.

   Ik reken dat u aan in zoverre, dat u verkeerde bronnen tegen kwam voor uw onderzoek, en niet mans genoeg bent om uw bronnen te controleren. Maar ook de propaganda in de Volkskrant en NRC staan er om bekend, dat ze het geloof in een Joodse samenzwering trachten te promoten.

   Ik ga u niet vertellen hoe het dan wel zit.
   Want als u de onzinnige antizionistische verhalen gelooft, dan zal u de waarheid ook niet herkennen als men u die onder uw neus wrijft.

Geef een reactie